Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar sıze kılomu yazayım..

29 temmuz:109,4
5 agustos : 108,0

cok az vermişim :KK43:(

sizler nasılsınız kızlar

İyi dilekler icin tesekkur ederim kizlar. Semiran cok zeki insanlar icin de ya Ataturk olur ya Hitler deniyoe... Yonlendirebilmek, mutlu edebilmek, imkan sunmak cok zor ve onemli

pinar kizini en iyi sen takip edersin, ina zeka gelisimini destekleyen oyuncaklar al. Hep konus, her zaman klasik muzik acik olsun evde, uyurken bile. Ozellikle Mozart ve Vivaldi cok iyi. bunleri internetten bile indirebilirsin. Puzzle cok onemli, kitaplar dda oyle. Resimlerine bakip hikayeler uydurt, bir oyuncagi farkli amaclarla kullandirtmaya calis. Mesela mandallardan da kule yapilir de, yaptir. Kitaplardaan da yapilir de yaptirt, legodan da yapilir de yaptirt filan.

cnm tabiki de ole değil mi zemin güzel size de yönlendirmek düşüyor önemli görevde size düşüyor aslına bakarsan ama tabiki de çocukta mükemmel anlattığn kadarıylaaa Allahım dedim ya önemli olan yolunu açık etsin heba olmasınnn bu güzel beyinlerimizzz çok öpt kızımızııı ve senii

merhabalar biz ameliyatımızı olduk geldik hayırlısıyla çok şükür
herkesler nasıl ?
hayret ilk defa unutuyordum az kalsın bugün bildirim günü oldugunu
90 çıktım ama değişken bu aralar 89u da görmüştüm bu hafta

selam kızlar sıze kılomu yazayım..

29 temmuz:109,4
5 agustos : 108,0

cok az vermişim :KK43:(

sizler nasılsınız kızlar

cnm önemli olan miktarı dieğil sürekli olması canını bunlara sıkma birike birikee gidecek hepsi hızlı değil sağlam vermek önemli verdikten sora almamak mühim olan takmaaaa:KK71::KK71::KK71::KK71:

Kizlar sayfanin ust tarafinda bir ilan donuyor, 20 gunde 4 kilo alin diyor... Gelsinler ben onlara bir gunde bile 4 kilo aldiririm.. Ehe he..

selam ben geldim
sinopee geçmüş olsun canım
kızlarla nişantaşı pazarına gittik dönüşte yürüyerek geldik yaklaşık 1 saat eve zor attım kendimi zor oluyormuş oruçluyken gezmek daha yemek yapılacak yaa

Topiği tarif defterine döndürmeyeyim dedim Zuhal'cim. Bir de uzun oluyor, Gılgamış destanı gibi. Ama sen iste yeter, sana da gönderirim hemencik. Eskiden birden fazla bloğum vardı, biri de epey popülerdi ama kimlik deşifresi oldu, abuk subuk mesajlar geldi vb. kapattım. Pek aktif olamayan diyet maceramla ilgili bir tane vardı aslında onu hortlatabilirim, iyi aklıma getirdin :))) En azından bir takipçi garanti :KK66:[/QUOTE

bende varım tarif takipçisi :KK3:

yenacım beni aynı yazarsın bugünde ama sabah ben sana kilomu yazacağım ,o zaman eklersin haftaya izinli olmak istemiyorum...baskülüm geldi tok karnına az önce tartıldım 118.9 geldi demekki 118 kilom ..sevindim 120 veya üzeri olmadığına belkide öleydim 15 gündür verdim bilmiyorum artık...

kızlar enginar çeşidimiz çok bizim etli enginar ymeğini çok severiz ayrıyetten bakla ile zeytinyağlı yemeğini,birde zeytinyağlı enginar çok yaparız ..bezelye ile yapan arkadaşlarda var

bugün biraz üzgünüm kardeşimin kızının 2. yaşgünü var ama görüşmüyoruz gidemeyeceğiz, aslında benim ve annemin babamın hiçbir suçu yok herzaman el üstünde tuttuk fazla yüz verdik, kardeşimde çok sakin süper bir insan ona söz geçiremiyor , birde zaten barışsak bile çok fena biri yine yapacak yapacaklarını huylu huyundan vazgeçmez...

banu145145 ALLAH yardimcin olsun canim benimde kiz kardesim ugrasiyo tup bebek için ilk deneme 20gun onceydi tutmadi kismet degilmis kardesimde sorun yok doktor yuzde 90 tutar dedi ama sok olduk zamani varmis demekki herseyde vardir bi hayir
2.si bayramdan sonra insallah bu sefer olur çok stresli bi sureç ALLAH yardimciniz olsun tum bebek bekleyenlerin kucaklarini doldursun minicik bebeklerle AMiiiiinnnnn
INSALLLAH kilolarini da verirsin bebeginde olur bu mubarek gunde dualarim sana ve senin gibi bebek bekleyen herkese

ahh ahhh bende aynı dertten skntlym.aşılamalar tedaviler tüp bebek.rabbim ol demeyince olmuyor işte.ama sebepsiz infertilitelerde tüp bebek tedavisinden sonraki 6 ay içinde doğal yolla hamile kalma şansı normalden daha yüksek.keşke bi kaç ay beklese kardesin 2. Tedavi için canım

cnm önemli olan miktarı dieğil sürekli olması canını bunlara sıkma birike birikee gidecek hepsi hızlı değil sağlam vermek önemli verdikten sora almamak mühim olan takmaaaa:KK71::KK71::KK71::KK71:

haklısın aslında canım hafta 1 kılo versem ayda 4 eder :) ben daha önce 25 kilo vermiştim ama hızlı olmustu. belkıde o yuzden fazlasıyla gerı aldım hepsını

ahh ahhh bende aynı dertten skntlym.aşılamalar tedaviler tüp bebek.rabbim ol demeyince olmuyor işte.ama sebepsiz infertilitelerde tüp bebek tedavisinden sonraki 6 ay içinde doğal yolla hamile kalma şansı normalden daha yüksek.keşke bi kaç ay beklese kardesin 2. Tedavi için canım

canım şu an belkide seni en iyi ben anlıyorum benimde bebeğim tedaviyle oldu, ilki doğal yoldan oldu ama karnımda öldü kürtaj oldum sonra olmadı işte, bizde aşılama falan denedik 1 kere olmadı, 2.de çok yumurta oldu iptal edildi ,bizde uğraşmayalım artık dedik ve tüpü denedik şükür ilk denememizde oldu, darısı sana inşallah, bebeğim 3 aylık oldu yani senin sorunları bende gçen yıl yaşıyordum, inşallah sende seneye bu cümleyi kurarsın :)

ya 10 sayfa olmuş naptınız nettiniz bilmiyorum uğraşıyorum biraz, yarın da antalyaya gidicem vakit bulursam yazarım yine. görüşürüz..

merhabalar biz ameliyatımızı olduk geldik hayırlısıyla çok şükür
herkesler nasıl ?
hayret ilk defa unutuyordum az kalsın bugün bildirim günü oldugunu
90 çıktım ama değişken bu aralar 89u da görmüştüm bu hafta

Geçmiş olsun.Gözünüz aydın.Bitti gitti işte.Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah....

iftar öncesi bi daha tartıldım 85leri gördüm hemde epeyce netti:KK61::KK24:
asumannnnn yetişcem diye yırtıyorum kendimi yok anam ne mümkün gittin kıskanmıyorumm hıhhhhh:63::63::63::63::63::63::KK9::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16:
ya 10 sayfa olmuş naptınız nettiniz bilmiyorum uğraşıyorum biraz, yarın da antalyaya gidicem vakit bulursam yazarım yine. görüşürüz..
iyi yolculuklar zuzucummmmmm
İyi akşamlar;hayırlı iftarlar...Afiyet olsun güzel hanımlar....

KİLOM: 94.2
SPOR: 240 Dak

iyi akşamlar ablacım sanadaaa....:KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16:

X