Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi dilekler icin tesekkur ederim kizlar. Semiran cok zeki insanlar icin de ya Ataturk olur ya Hitler deniyoe... Yonlendirebilmek, mutlu edebilmek, imkan sunmak cok zor ve onemli
pinar kizini en iyi sen takip edersin, ina zeka gelisimini destekleyen oyuncaklar al. Hep konus, her zaman klasik muzik acik olsun evde, uyurken bile. Ozellikle Mozart ve Vivaldi cok iyi. bunleri internetten bile indirebilirsin. Puzzle cok onemli, kitaplar dda oyle. Resimlerine bakip hikayeler uydurt, bir oyuncagi farkli amaclarla kullandirtmaya calis. Mesela mandallardan da kule yapilir de, yaptir. Kitaplardaan da yapilir de yaptirt, legodan da yapilir de yaptirt filan.
selam kızlar sıze kılomu yazayım..
29 temmuz:109,4
5 agustos : 108,0
cok az vermişim (
sizler nasılsınız kızlar
Topiği tarif defterine döndürmeyeyim dedim Zuhal'cim. Bir de uzun oluyor, Gılgamış destanı gibi. Ama sen iste yeter, sana da gönderirim hemencik. Eskiden birden fazla bloğum vardı, biri de epey popülerdi ama kimlik deşifresi oldu, abuk subuk mesajlar geldi vb. kapattım. Pek aktif olamayan diyet maceramla ilgili bir tane vardı aslında onu hortlatabilirim, iyi aklıma getirdin :))) En azından bir takipçi garanti [/QUOTE
bende varım tarif takipçisi
banu145145 ALLAH yardimcin olsun canim benimde kiz kardesim ugrasiyo tup bebek için ilk deneme 20gun onceydi tutmadi kismet degilmis kardesimde sorun yok doktor yuzde 90 tutar dedi ama sok olduk zamani varmis demekki herseyde vardir bi hayir
2.si bayramdan sonra insallah bu sefer olur çok stresli bi sureç ALLAH yardimciniz olsun tum bebek bekleyenlerin kucaklarini doldursun minicik bebeklerle AMiiiiinnnnn
INSALLLAH kilolarini da verirsin bebeginde olur bu mubarek gunde dualarim sana ve senin gibi bebek bekleyen herkese
cnm önemli olan miktarı dieğil sürekli olması canını bunlara sıkma birike birikee gidecek hepsi hızlı değil sağlam vermek önemli verdikten sora almamak mühim olan takmaaaa
ahh ahhh bende aynı dertten skntlym.aşılamalar tedaviler tüp bebek.rabbim ol demeyince olmuyor işte.ama sebepsiz infertilitelerde tüp bebek tedavisinden sonraki 6 ay içinde doğal yolla hamile kalma şansı normalden daha yüksek.keşke bi kaç ay beklese kardesin 2. Tedavi için canım
Beyzuş abla mesaj attım sana olur görmezsin diye burdanda yazdım.
merhabalar biz ameliyatımızı olduk geldik hayırlısıyla çok şükür
herkesler nasıl ?
hayret ilk defa unutuyordum az kalsın bugün bildirim günü oldugunu
90 çıktım ama değişken bu aralar 89u da görmüştüm bu hafta
ya 10 sayfa olmuş naptınız nettiniz bilmiyorum uğraşıyorum biraz, yarın da antalyaya gidicem vakit bulursam yazarım yine. görüşürüz..
asumannnnn yetişcem diye yırtıyorum kendimi yok anam ne mümkün gittin kıskanmıyorumm hıhhhhhiftar öncesi bi daha tartıldım 85leri gördüm hemde epeyce netti
iyi yolculuklar zuzucummmmmmya 10 sayfa olmuş naptınız nettiniz bilmiyorum uğraşıyorum biraz, yarın da antalyaya gidicem vakit bulursam yazarım yine. görüşürüz..
İyi akşamlar;hayırlı iftarlar...Afiyet olsun güzel hanımlar....
KİLOM: 94.2
SPOR: 240 Dak