- 11 Ekim 2010
- 3.494
- 0
- 37
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşaallah.. Yarın demiştin sanırım ameliyat dualarımızı eksik etmeyelim bizde..
Canım benim işte biz böyleyiz üzülüyoruz ve üzüldükçe de sanki dertlerimiz geçicek gibi ıvır zıvır elimize geleni yiyoruz şimdi eşin üzgün, emirin yanında değil hepsi üstüste diye böyle düşünceler içindesin
ama burda herkes dahil hepimiz destekçiniz bak şu isminin altındaki 5 ağustos bitti yazısını hemen değiştir. Asla vazgeçmem filan yaz
lütfen bak şööle düşün biz üzüldükçe moralimiz bozuldukça yiyoruz ama zayıf olan insanlar üzülünce iştahları kaçio yemiolar işte biz bunu yapmalıyız kendimize iştahın kaçsın yani sırf metabolizmanı çalıştırmsak için 2 saatte bir bi meyve yersin, yemeklerinde iştahsız iştahsız bööle ite ite ye yemeklerini
bak bana yakın olman beni çok sevindirdi. Işte kendime ne güzel arkadaşta buldum dedim buraya yeni taşındığım için kimseyi, tanımıyordum. Ne iyi oldu bak çıkıp sporumuzu yaparız canım
unutma eşine sende üzgün olursan kim moral vericek peki sen güler yüzlü ol onun yanında herşeyi unutturmaya çalış
ben çıkıyorum şimdi geç bile kaldım uffff cuma saati geçio hemen çıkyorum
herrrkese hayırlı cumalar diliyorummm
saol cnm allah razı olsun
eşimin yanında ona belli etmiyorum ztn
o ist.dan taşınmanın derdine düştü çok bunaldı çünkü
ben elimden geldiğince onu sakinleştirmeye çalışıyorum
ramazanda görüşmemiz zor olur ama sonrasında buluşuruz dediğin gibi cnm
bende sevndim yakın olmana :)