Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm allah razı olsun
eşimin yanında ona belli etmiyorum ztn
o ist.dan taşınmanın derdine düştü çok bunaldı çünkü
ben elimden geldiğince onu sakinleştirmeye çalışıyorum
ramazanda görüşmemiz zor olur ama sonrasında buluşuruz dediğin gibi cnm
bende sevndim yakın olmana :)

Slm kızlar kilo bildirimi yapıyorum dişimin ağrısından sahur yapamadığım için bugün niyetli değilim tartıldım

En son 111.8 di
Bugün 111.5

Benim aşk hikayelerimi özleyenler vardır belki aşık oldum biriyle beraberim şuanda benden istediği tekşey zayıflamam kendisi de benim gibi kilolu ikimiz beraber zayıflayacağız artık :86: bugünden tezi yok akşamları yürüyüşe başlıyorum bilginize :87:

kızlar oruç olanlar saat kaç gibi tartılmayı düşünüyorlar acaba

öğlen tartılıym dedim unuttum

dün öğlen tartıldım 92,9
dün akşam 5 de 93,3 çıktı hayret yaa daha az çıkmam lazımken akşam 5 de tartılırım yazamazsam hangisini istersen onu yaz yenacıım giderken kilom 93,3 dü

senin adına sevindim cnm
allah mutlu mesut etsin inş.

Yena, uzun zamandır merak ediyorum ve tatmak istiyorum ben de yapraklarıyla pişen enginarı. Daha sağlıklı pişirme yöntemlerine merak sardığım son senelerde çok duyduğum, sevilen bir tarif bu. Sen de öyle anlatmışsın ki gözümde canlandı, daha merak ettim. Ben de pişirmek istiyorum mevsiminde, senden ve Derin'den tarif isterim o zaman :))
Gunaydinnnnnnn bugunun tombisleri yarinin mankenleri
..........
UMUTTTTT EN BUYUK TAKİPCİN BEN OLCEM:) BLOGUNU BEKLİYORUM CANKUSM BU ARADA KEK TARİFİNİ ALDİM DENİCEM EMİN OL
..........
Pınarcığım bu hafta uğraşacağım ama içeriği pek dolu değil, o yüzden de pek takipçisi olmamıştı zaten. Öyle bilinmedik, şahane tarifler de koyabileceğimi sanmıyorum, pratik ve besin değerini koruyan tarifleri toplayıp deniyorum epeydir. Onları paylaşırım ama seve seve :) Önemli olan da paylaşmak değil mi :) Biraz esprisine canlandıracağım eski bloğu ama okuyunca "bu muydu güzel kardeşim?" demeyin diye de açıklama yapmak istedim. :))))

Julyet, geçmiş olsun. Annene acil şifalar dilerim.

Son düzenleme:
ben de bildirimimi yapayım azcık uyumaya çalışacağım
geçen hafta 87.8
bu hafta 86.7
giden 1100 gr
sporum da 240 dk
aslında iftar öncesi o küsür de gidiyor ama ben onun su kaybı olduğuna inanıyorum bana çok gerçekçi görünmüyor

cnm annene geçmiş olsun vermem kilo demissin ama vermissin 200gr az deil cnm nerdeyse 1 paket Margrin

Asumanim mutlusum tebrik ediyorum ikiniz de...

Tum kilo verenler ve veremeyenler herkese selam olsun...

aysecik kizim sen tam sopaliksin bak... Bu bizimkisi gecici bir surec, bir diyet donemi degil ki... Artik bu bizim hayat seklimiz, iki uc gun sapitsan da gelecegin kurkcu dukkani burasi... Simdi biraktin da aksama bir twncere makarna mi yicen? Hergun mu y.iyeceksin? Hayir... Hadi biraz ara ver, bir iki gun, sonra saricivcivlw yollara dusersiniz :)

Pinar, benim kizimi sormussun, biraz tekrar olacak ama ozet geceyim. Benim kizim 6 aylikken konusmaya basladi. 1 yasinda spiker gibi kousuyordu. 18 aylikken insan cizmeye basladi, 2 yasindayken 20ye kadar sayip, 60 parca puzzle cozebiliyordu. boyle boyle biz onda bir farklilik oldugunu hep hissediyorduk, okuma yazmayi ogrenmemesi icin cok ugrastik. Babami veya baska yaslilari kiyida kosede kistirip harflerisorardi.

4 yasinda zeka testine goturduk. 3.000.000da bir kiside gorulen dahi seviyesinde ustun zekali cikti. Herzaman muzige, resime karsi cok ilgili oldu. Ha
İ hazirda İstanbul Universitesi Devlet Konservatuarinda Piyano bolumune de devam ediyor. Gecen sene yetnekli 700 cocuk arasindan 12 cocuk secildi. Bu bilsem sinavinda da ortalama 40.000 ogrenci arasindan 80 cocuk secilmis. Kizim elini nereye atsa piril piril parlar, beni hic utandirmamistir, her emegin karailigini verir..
Masallah deyin..

masallahhhh cnm kizina ıftihar ediyorsundur kizinla

canım geçmiş olsun ama gerçekten kendin etmiş kendin bulmuşsun ,acil şifalar diliyorum canım
bak ne güzel demişsin uysam veriyorum diye e uy işte
ne güzel ya maşlalah valla darısı banaaaaaaa

maşallah allah nazarlardan saklasın onu

cnm öncelikle kızına maşşşaaalllaaahhh diyorum

bana gelince evet bi kaç gün dinlenip kafamı toplamam lazım sanırım

3 bucukta net kapanıcak kızlar şimdiden hayırlı iftarlar hepinize :)

iyi bakın kendinize p.tesi grş

selam arkadaşlar herkeslere hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar

geçen hafta 89.6

bu hafta 88.2

giden 1.4

kırbinkere maşallah anlatma kız

Rabbim nazarlardan korusun...MAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…