Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inş. cnm saol
umarım herşey istediğimiz gibi olur

Sanki verebilmişim gibi ama olsun listeden cıkmak istemiyorum. 90.2 yim. öpüyorum sevgilerimle...

eger kilon takildiysa 2gunluk, 3gunluk detoks yapsan odemin sisligin gider en azindan hem moral olur sonra saglikli beslenirsin bak ben iyi yiyorum sabah mesela masallahim var ogle de yerim ama aksam erken yerim 6dan sonra orda 7 oluyo bisey yemem, sen eger yemene dur diyemiyosan ozaman sporu çogalticaksin ben baya yuruyorum arti evde muzik açip oynuyorum spordan sayiliyomu bilmem oynadigimi katmiyorum spor dkalarima sende yap aç sevdigin muzikleri oyna ben hint muzigine bayiliyorum favori bi sarkim var 7dk falan suruyo onu 6,7 kez dinler oynarim dansozler yanimda halt etmis spor sevmiyosan bunu dene derim çok zevkli

lutfennn birakma ilk geldigimde bana yardimci olmustun hatta dedim ben ayni baslamisiz hatirliyomusun? bayrama 95 olabilirsin bebisinde yaninda yokmus( INSALLAH bian once kucaklasirsiniz yavrunla) çik yuru evde yapamiyosan benim bebegim uyuyo surekli esim gelince birakip çikiyorum yada buyuk ogluma birakip çikiyorum kuçugu bebek arabasina atip (aslinda arabada yasi geçti ama napim çabuk yoruluyo) aslinda imkanim yok çocuklarla disarda yurumeye ama ben neyapip edip yuruyuslerimi yapiyorum (fazlasiyla)esim bile sasiriyo aslinda destek oluyo ama ilk basladigimda ben70 hatta 65 olacam dedim oda 90 oldunda dedi sakayla ama olsun dedi bikere inat ettim bende simdide etekleri tutusuyo 80e inde yeter diyo (kocisim beni kiskaniyo)ilk hedefim 70ama aslinda 60 a inebilsem super olur
sende birakma lutfennn hatta senle yarisalim biz haftada kim daha fazla vericek diye belki yardimci olur hirslanirsin? nedersin

merhaba kızlar,

yenacım,

80.2 geçen hafta

77.5 bu hafta

-2.7 kg umarım dereceye girmem çünkü tatilde aldıklarımı verdim haksızlık olur:)

geçmişe bakmadım daha gelicem gene:*

hatırlıyorum cnm ben elimden geldiğince topiğe yeni gelen herkese yardımcı olmaya çalıştım
ama bi kendime yardım edemedim işte
biraz dinlenim bilmiyorum şuan için hazır hissetmiyorum ama kendimi diyete de spora da
yani yine başarız olucam diye korkuyorum belki de bilmiyorum
ne istediğimi bende bilmiyorum ki söylesem off offf

en doğrusunu yaparsın canım hiçbirşeyde aklın da kalmaz zaten asıl mesele ölçülü yemek birde geç saatlerde yememek
değil mi canım ya evet bende dediğin gibi düşünüyorum geç yemeyeceğim canım ne çekerse erkenden yiyeceğim azcık :)))
olsun canım ya şişliğin gitmeside öenmli ,sen ne iğnesi oluyorsun canım geçmiş olsun .....
anam bana yetişti benim kaçmam lazım daha çok vermem lazım haftaya geçiçem seni
hah ya işte böyle olmamız lazım bizim hırs en büyük yardımcımız olmalı :))) benden sana kocaman 100 :))) bak her zaman vermem ben :)
canım neden öyle düşünüyorsun beceriksiz değilde tam isteyememişsin desek
bence sen biraz dinlen ,düşün, rahatla ve beynine o sinyali gönder
ben bunları yedim tadını zaten biliyorum ve bunlar yüzünden bu haldeyim de
arkanda bırak herşeyi sen onları düşünme onlar seni düşünsün :))))
azda olsa vermşsin işte demek verilebiliyor değil mi tatlım?
bence sen bol bol yeşillik yıka ve koy kenara neyi seviyorsan yıka koy, gidip geldikçe onları yemeye çalış zamanla alışacaksın bak....
ben bile çikolata yemedim ben bileeeee ahhh ahhhhh :))))
merhaba kızlar,

yenacım,

80.2 geçen hafta

77.5 bu hafta

-2.7 kg umarım dereceye girmem çünkü tatilde aldıklarımı verdim haksızlık olur:)

geçmişe bakmadım daha gelicem gene:*
vayyyyyyy be ne güzel kilo vermişsin
bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmm

slm kızlar ramazandan bu yana annemde kalıyorum annem rahatsız salı günü ameliyat olucak allah nasip ederse bende onunla ilgileniyorum o yüzden çok fazla maalesef ramazanda yemekleri gayet ölçülü yiyorum diyetisyenimin ölçülerine uygun olarak gayette güzel doyuyorum ama gel görki tatlı işi fazla kaçıyo tatlı olarakta dondurma yada sütlü tatlı yesemde maalesef ayarını kaçırıyorum buna bi dur demem lazım o yüzden bu hafta doru düzgün kilo verememişim hatta hiç verememişim eksilen sadece 200 gr olmuş oda eminim ki sudur yağ değildir kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 77.7
bu hafta 77.5
valla çok moralim bozuk bu ramazanda kilo veremicem galiba kilo veren herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum

kızlar beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
tamam sizin gibi hızlı kilo veremem ilk başlarda emzirdiğim için :)
burası gerçekten çok sıcak ben bayıldım size
ben aslında bayağı zamandır kk üyesiyim
ama hep farklı topiklerdeydim
size kısaca kendimi tanıtayım :))
30 yaşındayım öğretmenim, kilolarımı nasıl aldım diye soracak olursanız, evlendikten sonra hemen bebek istemedik istediğimiz zaman oldu ancak 3. ayında kaybettik ve ben kürtaj olmak durumunda kaldım, sonra bir daha hamiş kalamadım derken tedavilere başladık e tabi dolayısıyla iğnelere derken kilolar yığılmaya başladı sonunda bebeğim oldu ama aldığım kilolar bana kaldı ((
şimdi emzirdiğim için farklı diyetler uygulayamyorum yoksa kesin denerim :)
işte böyle canlarım şimdi sizinle bu yola çıkıyorum
desteklerinize ve ilginize ise şimdiden çok çok teşekkür ediyorum

ya ben 82 li kilolarla tam 2 yıla yakın yaşadım sanırım o yüzden yine takıldım kaldın 82 lere 79 u görsem göbek atacam ama yok.az yiyorum ramazan diye kaçırmıyorumda ama olmuyo...tabil bagırsak sorunumda hat safhada..
Bende bildirimimi bikaç saat sonra yapsam olur sanırım

Aysemm aysem gizel aysem karamsarliGa dusme bak ben diyet fikrini aklimdan cikardïm bi listeye uymuyorum cunku liste bni ac olmadigim halde yemeklere surukluyo bende her istedigimi yiyorum ama az az ve kesinlikle midemi bos birakmiyoum her midem kazndiginda bi parca kraker ,biskuvi atiyom.suyu zaten cok iciyom bak 2 haftada 1400 verdim allaha sukur cok.degil ama yine de idare eder ben boyle gitcem sanirim hatta ornek al diye degil oylesine soyluyom dun 3 parca boretik.yedim ama sonra spor yaptim yaaa boyle iste

Mutlusum hosgeldin nasil geciyo tatilin

Yesim tam ben yazcaktim nerde yesim diye baktim gelmissin yogunmussun allah kolaylik.versin cnm

Derin sende hos geldin naz nasil

Sonra ismini unuttuklarim hepinizi opuyom

aboovvv kizlar çizelgeme baktimda baktim masallah yolu yarilamisim ALLAH im sukurler olsun bayrama 85 hayal deyil artik insallah 7li rakamlarida gorurum
kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum vermeyenlerse haftaya insallah verirsiniz

çok geçmis olsun umarim iyi geçer ameliyati acil sifalar dilerim
insallah çok ciddi bisey degildir

sen böyle devam edersen bayrama 85 altına da inersin canım

sen böyle devam edersen bayrama 85 altına da inersin canım

tesekkur ederim ablacim insallah inerim enson 2009 izinde 86 idim annem biraz daha ver diye diye gondermisti beni 107 iken iyiki gormedi beni (yuregine inerdi ) insallah izine kadar 70 olurum esim askere gidicek sonra ogelene kadarda 63 olsam ALLAH çok guzell olur yuruyuse devamm ben bu sevinçle kosarim bile

Kizlar masallah 2 ler ucler havalarda ucusuyor...

Benden de ildirim soyle

Gecen hafta 85,4
Bu hafta 85

400 gram olsun, bizim olsun...

Kızlar geçmişi az sonra okuyacağım ama kilo verenleri peşin peşin tebrik edeyim. Bende durumlar parlak değil Pasta-tiramisu-Ramazan pidesi tabii gösterdi kendini, dün çabaladım, kurtarma yazılısı misali, ama yetmedi :))

Geçen hafta 86.6
Bu hafta 86.7

Neyse ki bir motivasyonum oldu, dün arkadaşlarla Eylül ayında seyahat planı yaptık, hem o kısacık seyahatte gönlümce yemek için hem de fotoğraflarda azıcık daha iyi çıkabilmek için bu ay 4 kilo hedefim var. Fotoğraflarda yer almadığım yeni bir seyahat daha istemiyorum Gerçi 4 kilo beni manken yapmayacak ama keyfimi yerine getirir en azından :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…