istersen bi süre kendini dinlendir sonuçta beyin olarak hazır deilsen yapamazsın burayı da bırakma ama çok çok abartıya da kaçma bak hepimiz gram gram vermek için nasıl cebelleşiyoruz.sonra yine kendimiz uğraşıyoruz..benim genelde şöyledir iç dünyamda eksiklikler varsa hıncını yemekten çıkarırım.pozitif olmaya çalış yakında herşey düzene girecek diye düşün.
cnm sabah 7 den akşam 4e kadar burdayım ztn akşamları girmiyorum sadece
ama ne bilim beceremiyorum işte
gözüm aç benim karnım değil sürekli yesem bişeyler olsa elimde istiyorum
o bişeyler de abur cubur malesef
dr verdigim ilaç kilo verdircek sana dedi
eger kilon takildiysa 2gunluk, 3gunluk detoks yapsan odemin sisligin gider en azindan hem moral olur sonra saglikli beslenirsin bak ben iyi yiyorum sabah mesela masallahim var ogle de yerim ama aksam erken yerim 6dan sonra orda 7 oluyo bisey yemem, sen eger yemene dur diyemiyosan ozaman sporu çogalticaksin ben baya yuruyorum arti evde muzik açip oynuyorum spordan sayiliyomu bilmem oynadigimi katmiyorum spor dkalarima sende yap aç sevdigin muzikleri oyna ben hint muzigine bayiliyorum favori bi sarkim var 7dk falan suruyo onu 6,7 kez dinler oynarim dansozler yanimda halt etmisspor sevmiyosan bunu dene derim çok zevkli
lutfennn birakma ilk geldigimde bana yardimci olmustun hatta dedim ben ayni baslamisiz hatirliyomusun? bayrama 95 olabilirsin bebisinde yaninda yokmus( INSALLAH bian once kucaklasirsiniz yavrunla) çik yuru evde yapamiyosan benim bebegim uyuyo surekli esim gelince birakip çikiyorum yada buyuk ogluma birakip çikiyorum kuçugu bebek arabasina atip (aslinda arabada yasi geçti ama napim çabuk yoruluyo) aslinda imkanim yok çocuklarla disarda yurumeye ama ben neyapip edip yuruyuslerimi yapiyorum (fazlasiyla)esim bile sasiriyo aslinda destek oluyo ama ilk basladigimda ben70 hatta 65 olacam dedim oda 90 oldunda dedi sakayla ama olsun dedi bikere inat ettim bende simdide etekleri tutusuyo 80e inde yeter diyo (kocisim beni kiskaniyo)ilk hedefim 70ama aslinda 60 a inebilsem super olur
sende birakma lutfennn hatta senle yarisalim biz haftada kim daha fazla vericek diye belki yardimci olur hirslanirsin? nedersin
değil mi canım ya evet bende dediğin gibi düşünüyorum geç yemeyeceğim canım ne çekerse erkenden yiyeceğim azcık :)))en doğrusunu yaparsın canım hiçbirşeyde aklın da kalmaz zaten asıl mesele ölçülü yemek birde geç saatlerde yememek
olsun canım ya şişliğin gitmeside öenmli ,sen ne iğnesi oluyorsun canım geçmiş olsun .....teşekkür ederim kızlar
bu giden ödem biliyorum ama yinede tartıda eksileri görmek güzel sıfır tuz yemeklere hiç tuz atmıyorum zeytin peynir hazır gıdaları tüketmiyorum hazır çorba vs doktorum yasakladı iğnelerim bitene kadar böyle zaten çok tuzlu yiyen biri değildim ama rabbimin gücüne gitmesin 0 tuzsuz yemek çok kötü oluyor beee...
hah ya işte böyle olmamız lazım bizim hırs en büyük yardımcımız olmalı :))) benden sana kocaman 100 :))) bak her zaman vermem ben :)anam bana yetişti benim kaçmam lazım daha çok vermem lazım haftaya geçiçem seni
canım neden öyle düşünüyorsun beceriksiz değilde tam isteyememişsin desekcnm ne deseniz haklısınız ama yok olmuyo hele emir yokken hiç bişey yapamıyorum vakit geçmiyo
ağlıyorum sürekli benim gibi eşimde çok mutsuz
elim kolum bişeye kalkmıyo zorluyorum kendimi ama olmuyo sadece yatıp uyuyorum
diyetisyene gidicektim yrn ama gerek yok beceremiorum ben bu işi idare sıfır napim
burda kafa şişirmeye gerek yok boz yere
haa şunu da söylim hepinizi takdir ediyorum ve çok seviyorum
9 ay oldu 8 kilo verdim beceriksizim benmalesef
bence sen bol bol yeşillik yıka ve koy kenara neyi seviyorsan yıka koy, gidip geldikçe onları yemeye çalış zamanla alışacaksın bak....cnm sabah 7 den akşam 4e kadar burdayım ztn akşamları girmiyorum sadece
ama ne bilim beceremiyorum işte
gözüm aç benim karnım değil sürekli yesem bişeyler olsa elimde istiyorum
o bişeyler de abur cubur malesef
vayyyyyyy be ne güzel kilo vermişsinmerhaba kızlar,
yenacım,
80.2 geçen hafta
77.5 bu hafta
-2.7 kg umarım dereceye girmem çünkü tatilde aldıklarımı verdim haksızlık olur:)
geçmişe bakmadım daha gelicem gene:*
çok geçmis olsun umarim iyi geçer ameliyati acil sifalar dilerimslm kızlar ramazandan bu yana annemde kalıyorum annem rahatsız salı günü ameliyat olucak allah nasip ederse bende onunla ilgileniyorum o yüzden çok fazla maalesef ramazanda yemekleri gayet ölçülü yiyorum diyetisyenimin ölçülerine uygun olarak gayette güzel doyuyorum ama gel görki tatlı işi fazla kaçıyo tatlı olarakta dondurma yada sütlü tatlı yesemde maalesef ayarını kaçırıyorum buna bi dur demem lazım o yüzden bu hafta doru düzgün kilo verememişim hatta hiç verememişim eksilen sadece 200 gr olmuş oda eminim ki sudur yağ değildir kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 77.7
bu hafta 77.5
valla çok moralim bozuk bu ramazanda kilo veremicem galiba kilo veren herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
aboovvv kizlar çizelgeme baktimda baktim masallah yolu yarilamisim ALLAH im sukurler olsun bayrama 85 hayal deyil artik insallah 7li rakamlarida gorurum
kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum vermeyenlerse haftaya insallah verirsiniz
sen böyle devam edersen bayrama 85 altına da inersin canım