Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabaaaa
Kilo bildirimiiii 89.800
Gecen hafta 91.300 du galiba yena bilirrr
Kilom dune kadar 90 bucuklardqydi sabah supriz oldu

SOnunda 80 ler
Yaba daba duuuuu

semiran,gulma,saricivciv,asumanzeynep abla bisi sorucam isminizin yanindaki + ne anlama geliyo tikkatimi çektide

slm kızlar ramazandan bu yana annemde kalıyorum annem rahatsız salı günü ameliyat olucak allah nasip ederse bende onunla ilgileniyorum o yüzden çok fazla maalesef ramazanda yemekleri gayet ölçülü yiyorum diyetisyenimin ölçülerine uygun olarak gayette güzel doyuyorum ama gel görki tatlı işi fazla kaçıyo tatlı olarakta dondurma yada sütlü tatlı yesemde maalesef ayarını kaçırıyorum buna bi dur demem lazım o yüzden bu hafta doru düzgün kilo verememişim hatta hiç verememişim eksilen sadece 200 gr olmuş oda eminim ki sudur yağ değildir kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 77.7
bu hafta 77.5
valla çok moralim bozuk bu ramazanda kilo veremicem galiba kilo veren herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
annenize çok geçmiş olsun allah sağlık versin....
sende benim gibi tatlıcısın demek ne kötüüüü :KK43:(((
ama benden zayıfsın bak :)
ya ben 82 li kilolarla tam 2 yıla yakın yaşadım sanırım o yüzden yine takıldım kaldın 82 lere 79 u görsem göbek atacam ama yok.az yiyorum ramazan diye kaçırmıyorumda ama olmuyo...tabil bagırsak sorunumda hat safhada..
Bende bildirimimi bikaç saat sonra yapsam olur sanırım :KK50:

canım sen şu lapa diyeti falan varya ondan yapsan verir sonra korursun ,ben geçen yıl yaptım bayağı faydasını gördüm hatta 5 günde 5 kiloyuda denedim ve ffaydasını gördüm 5 değil ama 4 gitti valla :))))

aboovvv kizlar çizelgeme baktimda baktim masallah yolu yarilamisim ALLAH im sukurler olsun bayrama 85 hayal deyil artik insallah 7li rakamlarida gorurum :KK31:
kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum vermeyenlerse haftaya insallah verirsiniz
ayyy ne güzel ya hedeflerne ulaşabillmek ,inşalah bende 60lı kiloları görürüm ,hoş şimdilik sayısal bir hedefim yok ama :))))
Kizlar masallah 2 ler ucler havalarda ucusuyor...

Benden de ildirim soyle

Gecen hafta 85,4
Bu hafta 85

400 gram olsun, bizim olsun...
tabi canımmmmm ya hiç gitmeseydi değil mi ama :)
Kızlar geçmişi az sonra okuyacağım ama kilo verenleri peşin peşin tebrik edeyim. Bende durumlar parlak değil :KK43: Pasta-tiramisu-Ramazan pidesi tabii gösterdi kendini, dün çabaladım, kurtarma yazılısı misali, ama yetmedi :))

Geçen hafta 86.6
Bu hafta 86.7

Neyse ki bir motivasyonum oldu, dün arkadaşlarla Eylül ayında seyahat planı yaptık, hem o kısacık seyahatte gönlümce yemek için hem de fotoğraflarda azıcık daha iyi çıkabilmek için bu ay 4 kilo hedefim var. Fotoğraflarda yer almadığım yeni bir seyahat daha istemiyorum :KK43: Gerçi 4 kilo beni manken yapmayacak ama keyfimi yerine getirir en azından :))))
canım sen bunu bile kafana koyduysan yeter fotoğrafta güzel çıkmak bence senin elinden hiçbir şey kaçmaz :)
Merhabaaaa
Kilo bildirimiiii 89.800
Gecen hafta 91.300 du galiba yena bilirrr
Kilom dune kadar 90 bucuklardqydi sabah supriz oldu

SOnunda 80 ler
Yaba daba duuuuu

ne güzel ya bende vermek istiyorummmmmmmm

cnm sabah 7 den akşam 4e kadar burdayım ztn akşamları girmiyorum sadece
ama ne bilim beceremiyorum işte
gözüm aç benim karnım değil sürekli yesem bişeyler olsa elimde istiyorum
o bişeyler de abur cubur malesef :KK43:

ayşecim olmaz öyle.. kesinlikle burdaki kimse buna izin vermiyor.. bu yoldan dönmek yok artık:KK66: sana sadece hafta sonu için izin veriyoruz. herkes bu fikrime katılsın LÜTFEN:KK66: sonrasında seninle bi saat belirliicez ve çıkıp tempolu tempolu yüriicez:KK66: bak komşuymuşuz ne güzel bunu değerlendirelim işte:KK66: herkesten daha çok birbirimize destek olup herrrkesi geçicez bak görürsün:KK66: senin çalışma saatlerin, eve gelişin, benim mukabelelerim, teravih filan ramazanda belki bi düzen olulturamayız ama bakarız yinede:KK66: ramazandan sonra da senin çalışma saatlerini, benim okul saatlerimi çıkartır güzeeel bi düzen yaparız kendimize:KK66: bırakmak filan yok çıkar aklından bu saçmalığı.. ne istiyosun bırakıp 150 kilolara mı çıkmak..... bi düşün bu sene boyunca devam etmediğinde bi dahaki yaz neler gelicek başına!!!!! hayır hayır tatlım sen buranın yardım sever ve örneklerindensin:KK66: pazartesi değil salıya ayarla kendini :KK66: abur cuburu at kenara çöp onlar çöp resmen çöp yiyomuşum diyorum ben:KK66: niye biz çöp öğütücümüyüz:KK66: yemiicez hayatım:KK66: seni seviyoruz:KK66: sakın yenilme yağlarına:KK66:

kızlar oruç olanlar saat kaç gibi tartılmayı düşünüyorlar acaba

ben iftardan 30 dk önce bildirmeyi düşünüyorum:KK66: iyice boşaltımım anca bitmiş oluyor:)
yena ablacım için bi problem olmazsa tabii:)

aboovvv kizlar çizelgeme baktimda baktim masallah yolu yarilamisim ALLAH im sukurler olsun bayrama 85 hayal deyil artik insallah 7li rakamlarida gorurum :KK31:
kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum vermeyenlerse haftaya insallah verirsiniz

harika ilerliyorsun seni hayretle takip ediyorum:) ve azmine de maşaAllah demeden edemiyorum:KK66:

semiran,gulma,saricivciv,asumanzeynep abla bisi sorucam isminizin yanindaki + ne anlama geliyo tikkatimi çektide

:)) seninle arkadaş olduğumuz anlamına gelio hayatım:KK66:

çok geçmis olsun umarim iyi geçer ameliyati acil sifalar dilerim
insallah çok ciddi bisey degildir

çok teşekkür ederim canım valla aslında ameliyatı büyük bi ameliyat dizinde platin var o değişicek diz kemiği felan bayağı yıpranmış onarılcak 2.5 saatlik bi ameliyat rabbim yardım etsin inşallah

bende öğlen yedikleirmi yazayım :)

6 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt

arada yine sözde süt artıran şu maltı içtim kalorisi ne kadar olduğunu bilmediğim için ara öğün sayıyorum
bugünden sonrada içmeyeceğim süt müt artmadığı gibi midemi yaktı ya

merhabalar ben geldim nasılsınız hatunlarrr ben iyiyim çok şükür geçmişi okudum dün gece giremedim ya oku oku bitmedi yahuuu eferim sizeee yokluğumda yazmışta yazmışızzzz neyse kilo veren herkesi kutluyorum canı gönülden ben daha tartılmadım henüz bakalım neler göreceğim ikindi de tartılcam bakalım ramazan neler yapmış bana AYŞE sana bişi diyemiyorum bu kaçıncı pes etmen dur olmaz silkelen demekten bir hal olduk :KK20::KK20::KK20::KK47::KK47::KK47: benimde normal sporum yok yine ama her yere yürüyerek gidiyorum merzifona geldim geleli gündüz oruçluyken spor yapmıyorum tansiyonum yerlerde çünkü dün kötü bir gün geçirdim akşamda teravihten zaten 11 de geliyorum eve sora da spora halim kalmıyor böylece geçiyor ama rahatsız değilim spor yapamadım diye çünkü ramazan ibadetle geçiyoo Allahım kabul etsin inş

özlemcim cnm Allahım annene acil şifalar versin cnm inş...
kızlar ben çıkıyorum ikindide gelirim sayfa açık zaten arada yazarım annem mobilya aldı oturma grubu onu getirecekler yerini boşaltacağız biraz işlerim temizlik gibi hadi öptmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

harika ilerliyorsun seni hayretle takip ediyorum:) ve azmine de maşaAllah demeden edemiyorum:KK66:

ogrenmis oldum bunuda ve tesekkur ederim canim buraya girmek çizelgelerdeki verilen kilolari gormek paylasim yapmak beni baya motive ediyor ee bide verdikçe veresi geliyo insanin
:KK76:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım valla aslında ameliyatı büyük bi ameliyat dizinde platin var o değişicek diz kemiği felan bayağı yıpranmış onarılcak 2.5 saatlik bi ameliyat rabbim yardım etsin inşallah
ALLAH yardimciniz olsun Rabbim hastalara sifa versin

olsun canım ya şişliğin gitmeside öenmli ,sen ne iğnesi oluyorsun canım geçmiş olsun .....

canım ben beli fıtıklı ve romatizmalı hatun:78::78::78: bir kahramanlık ( yenacımın lafı kulakların çınlasın ) yapayım dedim ve halı yıkadım sonuç belim tutuldu kortizonlu iğne oluyorum iki tane kaldı ama resmen süzgeçe döndüm kaba yerlerim mosmor oldu:KK1::KK1::KK1:bugün doktorum sevk yazacak tekrar MR çekilicek 1 haftadır kendim ettim kendim buldum şarkısını söylüyorum:KK24::KK24::KK24:

değil mi canım ya evet bende dediğin gibi düşünüyorum geç yemeyeceğim canım ne çekerse erkenden yiyeceğim azcık :)))

olsun canım ya şişliğin gitmeside öenmli ,sen ne iğnesi oluyorsun canım geçmiş olsun .....

Hah ya işte böyle olmamız lazım bizim hırs en büyük yardımcımız olmalı :))) benden sana kocaman 100 :))) bak her zaman vermem ben :)

canım neden öyle düşünüyorsun beceriksiz değilde tam isteyememişsin desek
bence sen biraz dinlen ,düşün, rahatla ve beynine o sinyali gönder
ben bunları yedim tadını zaten biliyorum ve bunlar yüzünden bu haldeyim de
arkanda bırak herşeyi sen onları düşünme onlar seni düşünsün :))))
azda olsa vermşsin işte demek verilebiliyor değil mi tatlım?

Bence sen bol bol yeşillik yıka ve koy kenara neyi seviyorsan yıka koy, gidip geldikçe onları yemeye çalış zamanla alışacaksın bak....
Ben bile çikolata yemedim ben bileeeee ahhh ahhhhh :))))

vayyyyyyy be ne güzel kilo vermişsin :nazar:
Bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmm

diyet ve spora uysam veriyorum ama uyamıyorum anlamıyorum onu da

aysemm aysem gizel aysem karamsarliga dusme bak ben diyet fikrini aklimdan cikardïm bi listeye uymuyorum cunku liste bni ac olmadigim halde yemeklere surukluyo bende her istedigimi yiyorum ama az az ve kesinlikle midemi bos birakmiyoum her midem kazndiginda bi parca kraker ,biskuvi atiyom.suyu zaten cok iciyom bak 2 haftada 1400 verdim allaha sukur cok.degil ama yine de idare eder ben boyle gitcem sanirim hatta ornek al diye degil oylesine soyluyom dun 3 parca boretik.yedim ama sonra spor yaptim yaaa boyle iste

mutlusum hosgeldin nasil geciyo tatilin

yesim tam ben yazcaktim nerde yesim diye baktim gelmissin yogunmussun allah kolaylik.versin cnm

derin sende hos geldin naz nasil

sonra ismini unuttuklarim hepinizi opuyom

saol cnm benim destegin için

ayşecim olmaz öyle.. Kesinlikle burdaki kimse buna izin vermiyor.. Bu yoldan dönmek yok artık:KK66: sana sadece hafta sonu için izin veriyoruz. Herkes bu fikrime katılsın lütfen:KK66: sonrasında seninle bi saat belirliicez ve çıkıp tempolu tempolu yüriicez:KK66: bak komşuymuşuz ne güzel bunu değerlendirelim işte:KK66: herkesten daha çok birbirimize destek olup herrrkesi geçicez bak görürsün:KK66: senin çalışma saatlerin, eve gelişin, benim mukabelelerim, teravih filan ramazanda belki bi düzen olulturamayız ama bakarız yinede:KK66: ramazandan sonra da senin çalışma saatlerini, benim okul saatlerimi çıkartır güzeeel bi düzen yaparız kendimize:KK66: bırakmak filan yok çıkar aklından bu saçmalığı.. Ne istiyosun bırakıp 150 kilolara mı çıkmak..... Bi düşün bu sene boyunca devam etmediğinde bi dahaki yaz neler gelicek başına!!!!! Hayır hayır tatlım sen buranın yardım sever ve örneklerindensin:KK66: pazartesi değil salıya ayarla kendini :KK66: abur cuburu at kenara çöp onlar çöp resmen çöp yiyomuşum diyorum ben:KK66: niye biz çöp öğütücümüyüz:KK66: yemiicez hayatım:KK66: seni seviyoruz:KK66: sakın yenilme yağlarına:KK66:

ben iftardan 30 dk önce bildirmeyi düşünüyorum:KK66: iyice boşaltımım anca bitmiş oluyor:)
yena ablacım için bi problem olmazsa tabii:)

harika ilerliyorsun seni hayretle takip ediyorum:) ve azmine de maşaallah demeden edemiyorum:KK66:

haklısın cnm bi kaç gün bi dinlenim kafamı dagıtım iyice
bu ara eşimde ailesi ile sorunlar yaşadı tatilde
moralim çok bozuk
onu üzgün görmek beni de üzüyo
haftasonu toparlanırım inş.

merhabalar ben geldim nasılsınız hatunlarrr ben iyiyim çok şükür geçmişi okudum dün gece giremedim ya oku oku bitmedi yahuuu eferim sizeee yokluğumda yazmışta yazmışızzzz neyse kilo veren herkesi kutluyorum canı gönülden ben daha tartılmadım henüz bakalım neler göreceğim ikindi de tartılcam bakalım ramazan neler yapmış bana ayşe sana bişi diyemiyorum bu kaçıncı pes etmen dur olmaz silkelen demekten bir hal olduk :KK20::KK20::KK20::KK47::KK47::KK47: Benimde normal sporum yok yine ama her yere yürüyerek gidiyorum merzifona geldim geleli gündüz oruçluyken spor yapmıyorum tansiyonum yerlerde çünkü dün kötü bir gün geçirdim akşamda teravihten zaten 11 de geliyorum eve sora da spora halim kalmıyor böylece geçiyor ama rahatsız değilim spor yapamadım diye çünkü ramazan ibadetle geçiyoo allahım kabul etsin inş

semiran kızma bana lütfen :KK43:(((

mutlucum tebrik ederim cnm

Merhaba arkadaşlar,
Yenacım geçen hafta bildirim yapamadım, kusuruma bakmayın lütfen.

En son bildirimde kilom 99.3 idi (iki hafta önce)
Bu hafta 97.9 oldum.

Çok şükür 10 kiloyu tamamladım :KK37:

çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşaAllah.. yarın demiştin sanırım ameliyat dualarımızı eksik etmeyelim bizde..

haklısın cnm bi kaç gün bi dinlenim kafamı dagıtım iyice
bu ara eşimde ailesi ile sorunlar yaşadı tatilde
moralim çok bozuk
onu üzgün görmek beni de üzüyo
haftasonu toparlanırım inş.

canım benim işte biz böyleyiz üzülüyoruz ve üzüldükçe de sanki dertlerimiz geçicek gibi ıvır zıvır elimize geleni yiyoruz:KK43: şimdi eşin üzgün, emirin yanında değil hepsi üstüste diye böyle düşünceler içindesin:KK66:
ama burda herkes dahil hepimiz destekçiniz bak şu isminin altındaki 5 ağustos bitti yazısını hemen değiştir. asla vazgeçmem filan yaz :p
lütfen bak şööle düşün biz üzüldükçe moralimiz bozuldukça yiyoruz ama zayıf olan insanlar üzülünce iştahları kaçio yemiolar:KK66: işte biz bunu yapmalıyız kendimize:KK66: iştahın kaçsın yani sırf metabolizmanı çalıştırmsak için 2 saatte bir bi meyve yersin, yemeklerinde iştahsız iştahsız bööle ite ite ye yemeklerini:KK66:

bak bana yakın olman beni çok sevindirdi. işte kendime ne güzel arkadaşta buldum dedim:KK66: buraya yeni taşındığım için kimseyi, tanımıyordum. ne iyi oldu bak çıkıp sporumuzu yaparız canım:KK66:
unutma eşine sende üzgün olursan kim moral vericek peki:KK66: sen güler yüzlü ol onun yanında herşeyi unutturmaya çalış:KK66:

ben çıkıyorum şimdi geç bile kaldım uffff cuma saati geçio hemen çıkyorum:KK66:

herrrkese hayırlı cumalar diliyorummm:KK66:

X