Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AYŞEcim oğluşuna hayırlısıyla kavuşursun inşaALLAH

JULYET ALLAH annene şifa versin

MUTLUş tatil de yaparım kilo da veririm diyosun yakışıııııır:KK19:

BEYZA abla kızına maşaALLAH

SARICİVCİV kızından bahsetmediğine göre iyleşti sanırım

ramazan ayı hepimize mutluluk huzur sağlık getirsin :KK16::KK16::KK16::KK16:

slm kizlarrr
geçen hafta 68.5kg
bu hafta68kg
giden 500gr
500gr hicde az deil 2 paket margarin :KK66:
ramazanda Normlde hep kilo alirim bu sene verdim :KK66:

AYŞEcim oğluşuna hayırlısıyla kavuşursun inşaALLAH

JULYET ALLAH annene şifa versin

MUTLUş tatil de yaparım kilo da veririm diyosun yakışıııııır:KK19:

BEYZA abla kızına maşaALLAH

SARICİVCİV kızından bahsetmediğine göre iyleşti sanırım

ramazan ayı hepimize mutluluk huzur sağlık getirsin :KK16::KK16::KK16::KK16:

AMiiiiiiinnnnnnnn

Valla beyzacim 41 kere degil 41 bin kere masallah ben istanbulda degilim kucuk sehirdeyim burda iste imkan yok ya kendi cabamla.birseyler yapabilirmiyim aceba diyorum oyle ahim sahim bi ustun zekasi varmidir bilmem ama benim kizimda daha 3/4 aylikken bize cevap vermeye calisiyordu 6 aylikkende baba dede demeue.basladi simdi de kelime dagarcigi genis teyze anne evet pinar fln diyo tabi duzgun bi turkceyle degil dediklerimi anlar yapma dedigimi yapmaz muzigi cok sever ve reklamlara tabiki bilmiyorum tabi ilk cocuk olunca insan kaygilaniyo beyin gelisimi iyimi diye ki tek dusuncem o saglikli olmasi her sekilde ama hala yurumuyoz bacim:)) emklemek de cok gec oldu bizim yaaa

çok teşekkür ederim canım valla aslında ameliyatı büyük bi ameliyat dizinde platin var o değişicek diz kemiği felan bayağı yıpranmış onarılcak 2.5 saatlik bi ameliyat rabbim yardım etsin inşallah

Allah kolaylık versin.
Şimdiden geçmiş olsun ve inşallah herşey yolında gider ve kısa zamanda iyileşir...

Valla beyzacim 41 kere degil 41 bin kere masallah ben istanbulda degilim kucuk sehirdeyim burda iste imkan yok ya kendi cabamla.birseyler yapabilirmiyim aceba diyorum oyle ahim sahim bi ustun zekasi varmidir bilmem ama benim kizimda daha 3/4 aylikken bize cevap vermeye calisiyordu 6 aylikkende baba dede demeue.basladi simdi de kelime dagarcigi genis teyze anne evet pinar fln diyo tabi duzgun bi turkceyle degil dediklerimi anlar yapma dedigimi yapmaz muzigi cok sever ve reklamlara tabiki bilmiyorum tabi ilk cocuk olunca insan kaygilaniyo beyin gelisimi iyimi diye ki tek dusuncem o saglikli olmasi her sekilde ama hala yurumuyoz bacim:)) emklemek de cok gec oldu bizim yaaa

Rabbim nazarlardan korusun...MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar:

Yağmurgözlüm bir türlü seninle denk gelemiyoruz.Oysa ben seninle sohbeti özledim....

Daha iyi olmana sevindim ama kortizon idare edilmesi gerçekten zor bir preperat.Hem mucizeler yaratıyor hemde kullanırken epey sıkıntılar çektiriyor...

Son olsun inşallah....Tekrar geçmiş olsun canım....

oğlum viyaklayınca göndermişim mesajı :))))

sabah: dünle aynı + maydanoz vardı

ara: malt içeceği

öğlen: 6 kaşık taze fasulye+ 3 kaşık yoğurt

ara: 5 tane erik

ara: 1 dilim ekmek :) canım çekti

ya akşama arkadaşlar iftara çağırdı ne yapacağım, nasıl tutacağım kendimi :26:
inşalalh sevMEdiğim şeylerden yapmıştır :)))) aslında bugün iyi gidiyordum ya :KK43:

merhabalarrr ben geldim yoruldum var ya bu ne ev taşı iş yap gel anneye eşya taşı odadan odaya belim ağrıyorrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bu arada beyzacım maşallahhhh süpermüş kızın harika Allahım bahtını şansını da açık etsin inş bu zekayla nerelere gelir kiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu arada ben de yazayım kilomu
geçen hafta izinliydim son kilom 91.400
bu hafta 89.900 sporum yok saymadım dakka olarak yürüyorum gün aşırı ama tervihte var oraya da giderken yarım saat yürüyorum hergün ama toplamadım sporumu 0 yazabilirsiniizzz:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61: kilo veren vermeyen pes eden(ayşe:KK20::KK20:) etmeyen herkesi tebrik ediyorumm ayşeye de canım arkadaşım toplan gel lütfen diyorum bu işin sonu var mı yokkkkk yok başka yolu yok hadi ayşecimmmm diyorum yarın okur nasılsaaa:KK34::KK34:

3 bucukta net kapanıcak kızlar şimdiden hayırlı iftarlar hepinize :)

iyi bakın kendinize p.tesi grş

mrb ayşe yazdıklarını okudumda. Bende bir türlü düzenli bir şekilde diyetime uymadım ve de kilo veremiyorum.. Yapsam verrim cümlesini sürekli bende kurarım ama sonuç olarak iradesizin tekiyim. Hayatta her konuda iradeliyim ama bu yeme konusunda neden irademe sahip olmadığımı bende bilmiyorum. Canını sıkma bende gecen hafta diyetisyene gittim ramazan listesi verdi. Oruç tutamıyacam p.tesi kadar o yüzden işyerinde kimseye görünmeden kaçamak bişeyler atıyorum bu sefer aşırı kalori alıyorum farkındayım. Peki ne yapıyım şimdi yemeye devammı edelim hayırrrrr ...
Ben burdaki sıcak ortamı takip ettiğimiz sürece az da olsa kilo kaybedeceğimize inanıyorum..

Burayı 1,5 aydır takip ediyorum verdiğim kilo 2,5 filandır düşünsen eğer cidddi dikkat etseydim en az 5 kg verirdim. Herşey bizim elimizde canım... Canımız her sıkıldığında elimiz çikolataya gitmesin yeter artıkyaaaa...

İyi dilekler icin tesekkur ederim kizlar. Semiran cok zeki insanlar icin de ya Ataturk olur ya Hitler deniyoe... Yonlendirebilmek, mutlu edebilmek, imkan sunmak cok zor ve onemli

pinar kizini en iyi sen takip edersin, ina zeka gelisimini destekleyen oyuncaklar al. Hep konus, her zaman klasik muzik acik olsun evde, uyurken bile. Ozellikle Mozart ve Vivaldi cok iyi. bunleri internetten bile indirebilirsin. Puzzle cok onemli, kitaplar dda oyle. Resimlerine bakip hikayeler uydurt, bir oyuncagi farkli amaclarla kullandirtmaya calis. Mesela mandallardan da kule yapilir de, yaptir. Kitaplardaan da yapilir de yaptirt, legodan da yapilir de yaptirt filan.

Evet canım YURDUSUM çok iyi kilo vermişti.

Ben de yıllar önce denemiştim akapunkturu.Öyle sıkı bir diyet vermişti ki yanında (1 hafta boyunca sadece yoğurt ve salata) 1 haftada 3 kilo vermiştim,ama devam ettirmeye dayanamadım.Ayrıca hiçte iştahımı azaltmamıştı...

Şimdi bu doktor tv kanallarında program yapıp ''ben sizi yedire yedire zayıflatırım''diye reklamını yapıyor.İyi de benim günahım neydi...
Şu ünlü akapunkturcu dimi bende gittim 1.5 ayda 9 kilo verdim ama tüm vitaminlerim düştü çok hast aoldum 2 katıdıa aldım çok acı bir tecrübeydi.

leahcım eşimle 3 yıldır devamlı göz nezlesi oluyoruz biz.aynı zamanlarda.bulaştırıyoruz sanırım birbirimize.bu sefer öncelik bende demekki.2 gün sonra karşılıklı yatmaya başlarız çünkü çok agır geçer malesef.:KK19:
devamlı aynı damlaları veriyo doktorumuz .aslında eczaneden direk alabilirim.ama ben yinede doktora gidim.ne olu ne olmaz göz bu:KK53:

günaaaayyydddııınnnn

kızlar göz nezlesi için ne yapabilirim.sahurda bşy yoktu sabah bi uyandımki gözümü açamıyomm:KK50:
Canım çok geçmiş olsun.

slm kızlar ramazandan bu yana annemde kalıyorum annem rahatsız salı günü ameliyat olucak allah nasip ederse bende onunla ilgileniyorum o yüzden çok fazla maalesef ramazanda yemekleri gayet ölçülü yiyorum diyetisyenimin ölçülerine uygun olarak gayette güzel doyuyorum ama gel görki tatlı işi fazla kaçıyo tatlı olarakta dondurma yada sütlü tatlı yesemde maalesef ayarını kaçırıyorum buna bi dur demem lazım o yüzden bu hafta doru düzgün kilo verememişim hatta hiç verememişim eksilen sadece 200 gr olmuş oda eminim ki sudur yağ değildir kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 77.7
bu hafta 77.5
valla çok moralim bozuk bu ramazanda kilo veremicem galiba kilo veren herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
Çok geçmiş olsun annemin arkadaşıda o ameliyatı oldu şimdi çok iyi inşallah annende iyi olucak.

kızlar beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :KK16:
tamam sizin gibi hızlı kilo veremem ilk başlarda emzirdiğim için :)
burası gerçekten çok sıcak ben bayıldım size
ben aslında bayağı zamandır kk üyesiyim
ama hep farklı topiklerdeydim
size kısaca kendimi tanıtayım :))
30 yaşındayım öğretmenim, kilolarımı nasıl aldım diye soracak olursanız, evlendikten sonra hemen bebek istemedik istediğimiz zaman oldu ancak 3. ayında kaybettik ve ben kürtaj olmak durumunda kaldım, sonra bir daha hamiş kalamadım :KK43: derken tedavilere başladık e tabi dolayısıyla iğnelere derken kilolar yığılmaya başladı :KK43: sonunda bebeğim oldu ama aldığım kilolar bana kaldı :KK43:((
şimdi emzirdiğim için farklı diyetler uygulayamyorum yoksa kesin denerim :)
işte böyle canlarım şimdi sizinle bu yola çıkıyorum
desteklerinize ve ilginize ise şimdiden çok çok teşekkür ediyorum:KK9:
Kaç kilosun batum bende bebek tedevisindeyim ister istemez geliyor kilolar.

aboovvv kizlar çizelgeme baktimda baktim masallah yolu yarilamisim ALLAH im sukurler olsun bayrama 85 hayal deyil artik insallah 7li rakamlarida gorurum :KK31:
kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum vermeyenlerse haftaya insallah verirsiniz
Gerçekten çok güzel gidiyorsun.

Merhabaaaa
Kilo bildirimiiii 89.800
Gecen hafta 91.300 du galiba yena bilirrr
Kilom dune kadar 90 bucuklardqydi sabah supriz oldu

SOnunda 80 ler
Yaba daba duuuuu
Süper ya birde almışımdır diyodun:nazar::nazar:

canım ben beli fıtıklı ve romatizmalı hatun:78::78::78: bir kahramanlık ( yenacımın lafı kulakların çınlasın ) yapayım dedim ve halı yıkadım sonuç belim tutuldu kortizonlu iğne oluyorum iki tane kaldı ama resmen süzgeçe döndüm kaba yerlerim mosmor oldu:KK1::KK1::KK1:bugün doktorum sevk yazacak tekrar MR çekilicek 1 haftadır kendim ettim kendim buldum şarkısını söylüyorum:KK24::KK24::KK24:
Çok geçmiş olsun sakın tuzlu yeme bende çok kllandım o ilaçları.

Asumanim mutlusum tebrik ediyorum ikiniz de...

Tum kilo verenler ve veremeyenler herkese selam olsun...

aysecik kizim sen tam sopaliksin bak... Bu bizimkisi gecici bir surec, bir diyet donemi degil ki... Artik bu bizim hayat seklimiz, iki uc gun sapitsan da gelecegin kurkcu dukkani burasi... Simdi biraktin da aksama bir twncere makarna mi yicen? Hergun mu y.iyeceksin? Hayir... Hadi biraz ara ver, bir iki gun, sonra saricivcivlw yollara dusersiniz :)

Pinar, benim kizimi sormussun, biraz tekrar olacak ama ozet geceyim. Benim kizim 6 aylikken konusmaya basladi. 1 yasinda spiker gibi kousuyordu. 18 aylikken insan cizmeye basladi, 2 yasindayken 20ye kadar sayip, 60 parca puzzle cozebiliyordu. boyle boyle biz onda bir farklilik oldugunu hep hissediyorduk, okuma yazmayi ogrenmemesi icin cok ugrastik. Babami veya baska yaslilari kiyida kosede kistirip harflerisorardi.

4 yasinda zeka testine goturduk. 3.000.000da bir kiside gorulen dahi seviyesinde ustun zekali cikti. Herzaman muzige, resime karsi cok ilgili oldu. Ha
İ hazirda İstanbul Universitesi Devlet Konservatuarinda Piyano bolumune de devam ediyor. Gecen sene yetnekli 700 cocuk arasindan 12 cocuk secildi. Bu bilsem sinavinda da ortalama 40.000 ogrenci arasindan 80 cocuk secilmis. Kizim elini nereye atsa piril piril parlar, beni hic utandirmamistir, her emegin karailigini verir..
Masallah deyin..
Maşallah canım kızına inşallah tüm hayatı böyle güzel geçsin.

İyi dilekler icin tesekkur ederim kizlar. Semiran cok zeki insanlar icin de ya Ataturk olur ya Hitler deniyoe... Yonlendirebilmek, mutlu edebilmek, imkan sunmak cok zor ve onemli

pinar kizini en iyi sen takip edersin, ina zeka gelisimini destekleyen oyuncaklar al. Hep konus, her zaman klasik muzik acik olsun evde, uyurken bile. Ozellikle Mozart ve Vivaldi cok iyi. bunleri internetten bile indirebilirsin. Puzzle cok onemli, kitaplar dda oyle. Resimlerine bakip hikayeler uydurt, bir oyuncagi farkli amaclarla kullandirtmaya calis. Mesela mandallardan da kule yapilir de, yaptir. Kitaplardaan da yapilir de yaptirt, legodan da yapilir de yaptirt filan.
Ne güzel ilgili bir annesin keşke herkes böyle olsa herşey maddiyat değil oynattığın oyuncaklar valla bayıldım fikirlerine yiğenim geliyor 5 eylülde yeni doğicak tüm tavsiyelerini kardeşime anlatıcam.:nazar:

Selam herkese bu akşam eve geç gideceği kilo bilirimi yapmasamda beni aynı ıolarak yazabilirsin yenacım.

Leah kızına maşallah diyorum hep başarılı olur eminim senin gibi bilinçli bir annesi ollunca.

Kilo verenleri veremeyenleri tebrik ediyorum...

Fadime abla aşlkolsun tamgaz ilerliyorsun ben seninle yarışamıyorum...

banu145145 ALLAH yardimcin olsun canim benimde kiz kardesim ugrasiyo tup bebek için ilk deneme 20gun onceydi tutmadi kismet degilmis kardesimde sorun yok doktor yuzde 90 tutar dedi ama sok olduk zamani varmis demekki herseyde vardir bi hayir
2.si bayramdan sonra insallah bu sefer olur çok stresli bi sureç ALLAH yardimciniz olsun tum bebek bekleyenlerin kucaklarini doldursun minicik bebeklerle AMiiiiinnnnn
INSALLLAH kilolarini da verirsin bebeginde olur bu mubarek gunde dualarim sana ve senin gibi bebek bekleyen herkese

julyet annene geçmiş olsun acil şifa versin rabbim
yeşim kolay gelsin canım

Canımmm cok tsk ederim :)

Merhabaaaa
Kilo bildirimiiii 89.800
Gecen hafta 91.300 du galiba yena bilirrr
Kilom dune kadar 90 bucuklardqydi sabah supriz oldu

SOnunda 80 ler
Yaba daba duuuuu

süpersin canım benim :) helal sana. darısı başıma. 89 ları görmüşken yememem gereken şeyleri yersem öyle olur işte :KK43:

Aysemm aysem gizel aysem karamsarliGa dusme bak ben diyet fikrini aklimdan cikardïm bi listeye uymuyorum cunku liste bni ac olmadigim halde yemeklere surukluyo bende her istedigimi yiyorum ama az az ve kesinlikle midemi bos birakmiyoum her midem kazndiginda bi parca kraker ,biskuvi atiyom.suyu zaten cok iciyom bak 2 haftada 1400 verdim allaha sukur cok.degil ama yine de idare eder ben boyle gitcem sanirim hatta ornek al diye degil oylesine soyluyom dun 3 parca boretik.yedim ama sonra spor yaptim yaaa boyle iste

Mutlusum hosgeldin nasil geciyo tatilin

Yesim tam ben yazcaktim nerde yesim diye baktim gelmissin yogunmussun allah kolaylik.versin cnm

Derin sende hos geldin naz nasil

Sonra ismini unuttuklarim hepinizi opuyom

canımmm cok sagol. merak edilmek inanılmaz güzel bir duygu. bende cok alıstım sizlere. cok seviniyorum böyle adım geçtiğinde. çocukmuyum neyim :)

hepinize cok cok cok sevgilerimi iletiyorum... kendinize çok iyi bakın...

X