Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

leahcım eşimle 3 yıldır devamlı göz nezlesi oluyoruz biz.aynı zamanlarda.bulaştırıyoruz sanırım birbirimize.bu sefer öncelik bende demekki.2 gün sonra karşılıklı yatmaya başlarız çünkü çok agır geçer malesef.
devamlı aynı damlaları veriyo doktorumuz .aslında eczaneden direk alabilirim.ama ben yinede doktora gidim.ne olu ne olmaz göz bu

herkese çok güzel bir gün dilerim arkadaşlar..

reglim bitmek üzere oruçlu değilim yani.o yüzden sabah kalkınca tartıldım.
geçen hafta 89.6
bu hafta 88.6

bu arada eşimle de iddalaşmıştık böle yiyerek veremezsin lafından sonra o da diyet yapıo tam 3 kilo vermiş 110 dan 107 ye düşmüş.bi kıskandımm

yaw bu erkekler niye daha hızlı kilo verio yaa :44:
amaan neyse ben mutluyum böle tam 1 kilo vermişim bu hafta az mıı inşallah hep böle gider
yakın hedefim bayrama 85 olmak

canım çok geçmiş olsun bencede mutlaka druna git göz tabi ne olur ne olmaz allah korusun

erkekler daha çok kalori yakıyorlar diyetlerde bile onların kalorisi bizden fazla, eee biz kadar yiyincede daha çabuk kilo vererek kıskandırıyorlar işte....
sende ne güzel vermişsin canım ya devam....

ya bu arada ben benim eski tiple tartıldım hakkaten tip ya beni 99 kilo gösterdi adi şey :))))

Kizlar ben de sebze cok severim. Ailece enginara tapariz... Buzlugumda 100'den fazla var suanda:) ama ayiklanmis tabi...

Yena ve derin ege usulu nasil yapiyoraunuz kabuklu? Gerci artik karta kacti ama baharda gene alirim ben...

Benim cocuklar sebzeyi sever. Kabak dolmasi favori!! ama iste istah olunca, kizim benim kapuskayi bile 5 tabak yiyor ve kilo aliyor. ama oyle akilli ki, 2aydir piyano hocasi istedigi icin(eline bisey olursa diye) jimnastige gidemedik. epey kilo aldi, oturup onla konustum. Bak ben kilolarla nasil ugrasiyorum, diyetisyenin dedigi gibi sana artik abur cubur vermiyecegim dedim. Bana dedi ki artik o da gunde 45 dakika kosacakmis.. Bu sabah kendi kalkti, baktim esofman giyip hazirlanmis, kosusunu yapip dusunu bile aldi...

Cocuklara iyi aliskanliklar kazandirmak zor degil ama caba istiyor gercekten...

herkese günaydıııııııııııııııın hayırlı cumalar
bol eksili bildirimler diliyorumsahura kadar yumadım 3 saatlik bir uykum var yine bu ramazana böyle geçecek gibi yeğenim de bugün gelmeyecek yada öğleden sonra bi ihtimal gelecek ama uyandım ya tekrar uyuyamadım
öğleden sonra 3 gibi felan tartılırım iftardan önce müthiş moral veren rakamlar görüyorum su kaybından olduğunu biliyorum ama yine de hoş oluyor görmek

günaydınnnnnn....

hayırlı cumalar
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru. Cumamız mubarek olsun..

yenacım
ben bu akşam iftara davetli olduğumdan tartılamam diye dün akşam iftar öncesi tartılmıştım

geçen hafta.... 104

bu hafta..........101,1

giden.............2,9

dünki menüm

iftar
2 hurma,kocaman bir tas göbek salata,2 tavuk baget,2,3 çatal yoğurtlu semizotu salatası,sınırsız su

ara
5,6 üzüm tanesi,2 armut

sahur
2 dilim tam buğday ekmek,2,3 çatal lor,2 kocaman kupa çay,ve suuuuuu...

bu akşam davette cozutmam inşallah

kızlar size birşey sormak istiyorum burada birde takımlar varya onlarada kayıt olmamız şart değil değil mi:26: hayır sonuçlar oraya mı yazılıyor bilemedimde

ne güzel bir duaymış o öyle çok hoşuma gitti paylaşım için teşekkürler

bu arada harikasın ya ne güzel vermişsin maşallah sana

kızlar size birşey sormak istiyorum burada birde takımlar varya onlarada kayıt olmamız şart değil değil mi:26: hayır sonuçlar oraya mı yazılıyor bilemedimde

şart değil canım bizim listemiz kendi topiğimizde yapılıyor ama ekstra bir yarış isterim dersen o gruplara da katılabilirsin

bende kahvaltım yazayım bari:)))

1 domates
1 salatalık
5 sivri biber
8-9 dal maydanoz
1 kk kadar peynir
4 tane zeytin
1 dilim kadar pide susamlıydı çünkü ......

ha bu arada akşam gezmeye gitmiştik ya arkadaş irmik tatlısı yapmış küçük kalıplara koymuş ondan yedim hiçpişman değilim çünkü dün çikolata yememiştim :))))) çayın yanına çerez çıkardı 1 fıstık,2 fındık,1 kaju yedim zaten çerezle aram yok ama diyetteyim deyince canım öekiyor ya , ben ne varsa yiyeceğim ama azar azar ,1 lokma kendim 1 lokma bebeğim için olacak :))))

en doğrusunu yaparsın canım hiçbirşeyde aklın da kalmaz zaten asıl mesele ölçülü yemek birde geç saatlerde yememek

Günaydın kızlar... :)

iş yerinde olduğum için daha geç saatlerde tartılma imkanım yok o yüzden bildirimimi yapayım da rahatlayayım :)

En son bildirim: 98.5 'tu sanırım
Bu haftaki kilom: 97,4

kilo verenleri tebrik eder, başarılarının devamını ister, hayırlı cumalar diler, işime gücüme dönerim. Saygılar :)

Neysa yerleşmişsin canım gerçekten taşınmak zor iş hele bebekle.

doğacım güle güle otur yeni evnde taşınmışsın.....
çok sağolun kızlarr
özledim seni yaaaaaaa

çok sağol yenacıım yok canım o ev olmadı bu taşındığım evde kaldı gözüm ama satarlarsa kaçırmam diye düşünüyorum (ilerde belki satabiliriz diye laf geçmişti)daha geniş daha yeni burası

yenacıım ben öğlen eve gittiğimde tartılırım süpriz yok gerçi ama

ne güzel bir duaymış o öyle çok hoşuma gitti paylaşım için teşekkürler

bu arada harikasın ya ne güzel vermişsin maşallah sana

yağmurgözlü tebrik ederim canım maşallah sana

teşekkür ederim kızlar
bu giden ödem biliyorum ama yinede tartıda eksileri görmek güzel sıfır tuz yemeklere hiç tuz atmıyorum zeytin peynir hazır gıdaları tüketmiyorum hazır çorba vs doktorum yasakladı iğnelerim bitene kadar böyle zaten çok tuzlu yiyen biri değildim ama rabbimin gücüne gitmesin 0 tuzsuz yemek çok kötü oluyor beee...

doğacım yeni evinde güle güle otur canım ağız tadıyla inşallah

çok sağol asumancıım ya ben akşam sahura kalkamamışım bi uyandım 4,30 bizim imsak 3,55 hiç deilse miğren ilacımı alsaydım ben alışkınım sahursuz tutmaya yoksa inşallah bişey olmaz
akşamda misafir var yemege bu son misafirim bu hafta aldım ben hep bi kaç kişiyi sonrya işim çıkıyor falan öğlende yapıcam yemekleri kesinleştiririm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…