herkese çok güzel bir gün dilerim arkadaşlar..
reglim bitmek üzere oruçlu değilim yani.o yüzden sabah kalkınca tartıldım.
geçen hafta 89.6
bu hafta 88.6
bu arada eşimle de iddalaşmıştık böle yiyerek veremezsin lafından sonra o da diyet yapıo tam 3 kilo vermiş 110 dan 107 ye düşmüş.bi kıskandımm
yaw bu erkekler niye daha hızlı kilo verio yaa :44:
amaan neyse ben mutluyum böle tam 1 kilo vermişim bu hafta az mıı inşallah hep böle gider
yakın hedefim bayrama 85 olmak
günaydınnnnnn....
hayırlı cumalar
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru. Cumamız mubarek olsun..
yenacım
ben bu akşam iftara davetli olduğumdan tartılamam diye dün akşam iftar öncesi tartılmıştım
geçen hafta.... 104
bu hafta..........101,1
giden.............2,9
dünki menüm
iftar
2 hurma,kocaman bir tas göbek salata,2 tavuk baget,2,3 çatal yoğurtlu semizotu salatası,sınırsız su
ara
5,6 üzüm tanesi,2 armut
sahur
2 dilim tam buğday ekmek,2,3 çatal lor,2 kocaman kupa çay,ve suuuuuu...
bu akşam davette cozutmam inşallah
kızlar size birşey sormak istiyorum burada birde takımlar varya onlarada kayıt olmamız şart değil değil mi:26: hayır sonuçlar oraya mı yazılıyor bilemedimde
şart değil canım bizim listemiz kendi topiğimizde yapılıyor ama ekstra bir yarış isterim dersen o gruplara da katılabilirsin
bende kahvaltım yazayım bari:)))
1 domates
1 salatalık
5 sivri biber
8-9 dal maydanoz
1 kk kadar peynir
4 tane zeytin
1 dilim kadar pidesusamlıydı çünkü ......
ha bu arada akşam gezmeye gitmiştik ya arkadaş irmik tatlısı yapmış küçük kalıplara koymuş ondan yedim hiçpişman değilim çünkü dün çikolata yememiştim :))))) çayın yanına çerez çıkardı 1 fıstık,2 fındık,1 kaju yedim zaten çerezle aram yok ama diyetteyim deyince canım öekiyor ya , ben ne varsa yiyeceğim ama azar azar ,1 lokma kendim 1 lokma bebeğim için olacak :))))
Neysa yerleşmişsin canım gerçekten taşınmak zor iş hele bebekle.
çok sağolun kızlarrdoğacım güle güle otur yeni evnde taşınmışsın.....
özledim seni yaaaaaaaiyi akşamlar kızlar
ancak haftada bir defa girebiliyorum artık
işlerim çok yoğun ve kafam çok karışıkk
o yüzden fazla gelemiyorum.....
hemen kilo bildirimi yapıp kaçıcammm
geçen hafta 74.600
bu hafta 73.900
700 gramcık...
doğacım, güle güle oturun yeni evinizde,bahsettiğin evmi.?satın almak istiyordun hani..
Arkadaşlar yarın öğleden sonra kilolarınızı yazabilirsiniz ben not alırım..Vakit bulursam iftardan önce bulamazsam iftar sonrası hazırlarım listeyi....
ne güzel bir duaymış o öyle çok hoşuma gitti paylaşım için teşekkürler
bu arada harikasın ya ne güzel vermişsin maşallah sana
yağmurgözlü tebrik ederim canım maşallah sana
doğacım yeni evinde güle güle otur canım ağız tadıyla inşallah