Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir sıkıntı olmaz canım inşallah kolay gelsin sana ben de bu hafta alayım misafir dedim ama olmadı malesef

bugun gezimiz iptal oldu acayip yagmur yagiyor evdeyiz yanii
geçen hafta 90.4
bu hafta 88
giden=2.400
çok sevindim kizlar insallah bi daha 90lari gormem
dun aksamki yuruyusle beraber toplam =600dk

Son düzenleme:
günaydınlar herkese
topiğin yüz karası benim kesin aylardır eksilme yok aranızda olmam da saçma artık
sabah tartıldım ve

100,1 geldi ah akılsız kafam ahhhh eğer düzenli devam etsem 70lerde olcaktım şimdi
bu son kilo bildirimi arkadaşlar bundan sonra sadece hal ve hatır sormak için aranızda olucam
yenacım silebilirsin cnm beni listeden

mutlucum sevgili koçum özür dilerim (((

anam bana yetişti benim kaçmam lazım daha çok vermem lazım haftaya geçiçem seni

ah ayşe ah yine aynı şeyi yapıyorsun hemen vazgeçmeyi seçiyorsun kolay değilmi vazgeçmek
daha yeni tatilden geldin hem de reglsin sanırım ve yeterince dikkat etmiyorsun yani bu sonuç normal canım
hemen toparlanıp biraz hırs yapmayı den lütfen emir de yok bayrama kadar spora diyete bi dikkat et bakıyım neler olacak görelim
sen de biliyorsun zaten hatalarını onları tekrarlama artık hadi bakayım kalk silkelen çabuk ben gelip silkelemeyim seni sonra

migren ilacı demişsin günde kaçtane yutuyorsun bende kullanıyorum benim ayaklarda karıncalanma yapıyor ne kadar süre kullancam dr bittince gel dedi daha 1 ay olmadı

geçen hafta 90.4
bu hafta 88
giden=2.400
dun aksamki yuruyusle beraber toplam =600

maşallah canım napıyosun sen öyle 2 şer 2 şer gönderiyosun tebrik ederim seni
hiç kıskanmadım zaten

lütfen bırakma canım ya.bak ne güzel destek oluyoruz birbirimize.bak 8 kilo falan vermişsin bi ara.devamı neden olmasın dimi

geçen hafta 90.4
bu hafta 88
giden=2.400
dun aksamki yuruyusle beraber toplam =600
nevgülü çok kilo veriyo diye bu hafta 1. olim diye bodruma kitledim seni unutmuşum tüh demekki haftaya senide nevgülün yanına kapatmak lazım ilk defa biraz kilo verdim keyfimi bozdun nolurdu 2 tek vereydin

migren ilacı demişsin günde kaçtane yutuyorsun bende kullanıyorum benim ayaklarda karıncalanma yapıyor ne kadar süre kullancam dr bittince gel dedi daha 1 ay olmadı

yok canım ben oruç tutarken kullanıyorum yoksa tutamam bide bakıyorum sinyal veriyor atıyorum yani gerekince kullanıyorum doktorun dediği gibi yap sen geçmiş olsun

cnm ne deseniz haklısınız ama yok olmuyo hele emir yokken hiç bişey yapamıyorum vakit geçmiyo
ağlıyorum sürekli benim gibi eşimde çok mutsuz
elim kolum bişeye kalkmıyo zorluyorum kendimi ama olmuyo sadece yatıp uyuyorum
diyetisyene gidicektim yrn ama gerek yok beceremiorum ben bu işi idare sıfır napim
burda kafa şişirmeye gerek yok boz yere
haa şunu da söylim hepinizi takdir ediyorum ve çok seviyorum

lütfen bırakma canım ya.bak ne güzel destek oluyoruz birbirimize.bak 8 kilo falan vermişsin bi ara.devamı neden olmasın dimi

9 ay oldu 8 kilo verdim beceriksizim ben malesef

kendini birakma lutfen 70lere inebilirsin imkansiz degil basarabilirsin çikma listeden lutfeen bende basladigimda 107 lerdeydim ama azimle veriyorum biliyormusun buraya nekadar çok girersem paylasimda bulunursam okadar çok kilo veriyorum 20kilo 25 kilo vermis olanlara imreniyorum bende vermek için çabaliyorum surekli yuruyus yapiyorum spor amaçli yuruyuse çikamasamda markete gidiyorum alacaklarimi bikere degilde azar azar aliyorum gitgel oda bana spor sayiliyor buradan ayrilma hatta daha fazla girmeye çalis derim motive olursun ben oyle oluyorum çok tesekkur ederim herkese

cnm sabah 7 den akşam 4e kadar burdayım ztn akşamları girmiyorum sadece
ama ne bilim beceremiyorum işte
gözüm aç benim karnım değil sürekli yesem bişeyler olsa elimde istiyorum
o bişeyler de abur cubur malesef

Son düzenleme:
ayşe sen gidersen daha çok yanlız kalıp kendini yemege verirsin burdaki arkadaşlarla bir aile gibi olduk .akşamları papatya çayı iç rahatla ALLAHA ŞÜKÜR OGLUN VAR SAGLIKLI EMİN ELLERDE EVLAT İÇİN HASTANE KÖŞELERİNDE İNSANLARI DÜŞÜN. ALLAHA ŞÜKÜR EŞİNLE ARANDA SORUN YOK MUTLUSUN OGLUN GELİCEK TEKRAK ANNESİNE SARILIP UYUCAK AZ KALDI

nevgülü çok kilo veriyo diye bu hafta 1. olim diye bodruma kitledim seni unutmuşum tüh demekki haftaya senide nevgülün yanına kapatmak lazım ilk defa biraz kilo verdim keyfimi bozdun nolurdu 2 tek vereydin

tesekkur ederim ablacim valla yuruyus gibisi yok çok seviyorum yurumeyi spor yuruyusu+geziyorum (ama buara çok geziyorum )kocisim kuduracak
magazalari geziyorum benim oturdugum yere yarim saat (yarim saat gidis yarim saat gelis tempolu) arti gezme derken iyi oluyo geziyorum goruyorum kilo veriyorum
yediklerimi fazla kisamiyorum çunki hala emziriyorum

Gunaydinnnnnnn bugunun tombisleri yarinin mankenleri

Oncelikle kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 94.5
Bu hafta 94.1
Giden 400 gramcik buna da sukur ya siz nasil bi haftada 2 3 kilo veriyonuz yaaa nevgul ozelkle senin su diytin neydi bi hafta da ben uygulasam soyle bi 89 gorsem cok buyuk motive olacak gerci haftaya en azindan 93 lerin altini gormek istiyorum ya neyse tum kilo verenleri kutluyorummmm

Ekincik canim uzulme desem nafile allah en kisa zamanda bebegini kucagina verir. Dusuk yaptiysan eger bizim buyukler hep dusukle kurtajin ayagi geridedir hemen hamile kalinir derler insallah sende de boyle kisa zamanda mujde aliriz.

Doga yeni evin hayirli olsun kuzummm

Ceco yavrum snin yazdiklarin beni mutlu ediyo vlrla bacim ya allah senden cok mersi

Asummmm nasilsin

3melegim var tebrik ediyom canim seni

Ben bu hafta epi topu 1 bucuk saat spor yaptim kinayin beni vurun abaliya

Leah kizin icin cok sevindim canim ya nasil anliyorsunuz cocuklarin zeki yada ustun yetenekli olduklarini yonlendirme nasil yapiyon bacim anlatirmisin

UMUTTTTT EN BUYUK TAKİPCİN BEN OLCEM:) BLOGUNU BEKLİYORUM CANKUSM BU ARADA KEK TARİFİNİ ALDİM DENİCEM EMİN OL

TOKSİNCİM GECMİS OLSUN CNM BENİM ALLAH KOLAYLİK VERSİN

cnm daima şükrediyorum ztn allah evlat acısı çekenlere sabır versin
çok şükür halimize diyoruz sürekli ama olmuyo her anne evladına düşkündür ama ben biraz daha fazla düşkünüm sanırım
aranızdan ayrılmam ztn ama sadece sohbet için burda olurum kilo almak vermek düşünmek istemiyorum artık bunları sonuçta herkes ayni azmi ve başarıyı gösteremiyo bende o başarısızlardanım

istersen bi süre kendini dinlendir sonuçta beyin olarak hazır deilsen yapamazsın burayı da bırakma ama çok çok abartıya da kaçma bak hepimiz gram gram vermek için nasıl cebelleşiyoruz.sonra yine kendimiz uğraşıyoruz..benim genelde şöyledir iç dünyamda eksiklikler varsa hıncını yemekten çıkarırım.pozitif olmaya çalış yakında herşey düzene girecek diye düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…