eger kilon takildiysa 2gunluk, 3gunluk detoks yapsan odemin sisligin gider en azindan hem moral olur sonra saglikli beslenirsin bak ben iyi yiyorum sabah mesela masallahim var ogle de yerim ama aksam erken yerim 6dan sonra orda 7 oluyo bisey yemem, sen eger yemene dur diyemiyosan ozaman sporu çogalticaksin ben baya yuruyorum arti evde muzik açip oynuyorum spordan sayiliyomu bilmem oynadigimi katmiyorum spor dkalarima sende yap aç sevdigin muzikleri oyna ben hint muzigine bayiliyorum favori bi sarkim var 7dk falan suruyo onu 6,7 kez dinler oynarim dansozler yanimda halt etmis
spor sevmiyosan bunu dene derim çok zevkli
lutfennn birakma ilk geldigimde bana yardimci olmustun hatta dedim ben ayni baslamisiz hatirliyomusun? bayrama 95 olabilirsin bebisinde yaninda yokmus( INSALLAH bian once kucaklasirsiniz yavrunla) çik yuru evde yapamiyosan benim bebegim uyuyo surekli esim gelince birakip çikiyorum yada buyuk ogluma birakip çikiyorum kuçugu bebek arabasina atip (aslinda arabada yasi geçti ama napim çabuk yoruluyo) aslinda imkanim yok çocuklarla disarda yurumeye ama ben neyapip edip yuruyuslerimi yapiyorum (fazlasiyla)esim bile sasiriyo aslinda destek oluyo ama ilk basladigimda ben70 hatta 65 olacam dedim oda 90 oldunda dedi sakayla ama olsun dedi bikere inat ettim bende simdide etekleri tutusuyo 80e inde yeter diyo (kocisim beni kiskaniyo)ilk hedefim 70ama aslinda 60 a inebilsem super olur
sende birakma lutfennn hatta senle yarisalim biz haftada kim daha fazla vericek diye belki yardimci olur hirslanirsin? nedersin