Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fox haberde az yemek için tarçın yeyin diyor dietisyen birde iftarda yoğurt cacık yeyin tatlı olarakta sütlü attlı yada dondurma yenebilir dedi ee dondurma yasak değil demekki.

Bu sene pek dondurma düşkünü değilim nedense yiyorum ama arada..

Tam bir şowmen o şahıs..Bir kaç yerde onunla ilgili hiçte iyi şeyler okumamıştım mesela fotokopi liste verirmiş herkese ve aynı, sonra hastası çok olduğu için kuyrukta bekleyenler olurmuş ayrıca odasının kapısı hep açıkmış vs..

Son düzenleme:
dilenciii canım uyku tutmadımı.?

Davulcu geçtikçe tüm arabaların alarmı ötüyor çok komik yaa.:) Her gece böyle.:)

kesin ama kesin baktırıcam. zaten annemde sürekli tahlil yaptıralım sana değperlerini kontrol ettirmeliyiz diyo bakalım bi gidiim evet
anne tarafı sülalemde yüksek tansiyon hastalıuğı, baba tarafı sülalemde ise yüksek şeker hastalığı mevcut:) ben niye bööle fakir kalmışım bu değerlerden acaba:))

Annenin değişik sebze yemeği tarifleri varsa;bizde isteriz...

Kendi sevdiklerini bile yazsan olur.Bu arada sebze yemeyenlere şaşıyorum ama onlarda muhtemelen bize şaşıyorlardır.Ne buluyorlar otlarda diye....

bi ara paylaşmıştım bi iki tane:) defterini elime geçirince yine yazarım tabiiki
annemden hiçbirşey öğrenememiş olmam çok komik ama:) evlendikten sonra herşeyi öğrenmeye başladım ben:) soğan hala doğrayamam mesela. doğranmış hazır kullanıyorum:) slatalık hiç soymamıştım evlendikten sonra Allahtan soyma bıçağı üretilmiş kii onunla soymayı öğrendim:)

ve evet katılıyorum sebze yemeyenlere, balık yemeyenlere çok şaşırıyorum ben çok:) hatta şööle söyliim bişeyleri ayıranlara çok şaşarım:)

bu yediklerimi annemden almıştım ama ben de direk buharda bişiriyorum azıcık tuzluyorum. buharda yumuşatıyorum. sonra buzdolabından alıp alıp salata niyetine yoğrda banıyorum bazen, bazen ööle sade yiyorum. çok seviyorum ama çok:) ben tadını hafiftende patatese benzetiyorum ondan seviyorum herhalde:)

noooolur enginarı ye inan varya mükemmel bi lezzeti var ama kılçıksızını almaya bak. belki ilk yediğinde kılçıklı yemişsindir ondan ööle bi ıyyy filan diyosun seçerken dikkatli seç

yaaa bunu ilk defa duydum yena ablacım!!!
ben direk bööle suyn içinden beyaz beyaz onları alıyorum:) hiç soyulmamışını alıp denemedim:)
nasıl pişiriyosunuz,i nasıl yiyosunuz iyiiice bi anlatırmısın yaaa:) bide demişsin ki dışı içinden daha güzel.. dahada merak ettim tadını:)

senin akupunktur ve diyet doktorun gürkan kubilaymıydıı??
ben seviyodum o adamı yaa.. şimdi sööledikleiniz beni etkiledi ama:)

mantarlarımı doğrayı, çayın suyunu koymuştum. gidim de demliim

herkese hayırlı sahurlar y
yena ablacım şimdiden söylüyorum yarın ki bildirimim berbat şimdiden özürler diliyorum bu berbat rakamı sana yazdırıcaam için

Aynen öyle canım...
Benim gidişime bir Dr arkadaşım vesile olmuştu.''Arkadaşım biologtur tahlillerini kendi yaptı;tekrar yaptırtma,sonuçlara güvenebilirsin'' anlamında bir şeyler söylemişti tel de.

Gittiğimde adam benimle sadece merhabalaştı,ne muayene etti ,ne de tıbbi geçmişimi sordu.Direkt akupunktur yapan bir hanım yardımcısına yamadı.Dediğin gibi elle yazılmış ve fotokopiyle çoğaltılmış bahsettiğim listeden verdi.Sanırım vasıta ile gittiğimden para ödemeyeceğim sandı.....

İlk hafta tamamen salata ve yoğurt.(et yemek için kudurmuştum ;oysa çokta düşkün değilimdir ete)

Sonraki haftalarda bazen 1 dilim ekmek ve sebze haşlama veriyordu.Kendimi Auschwitz toplama kampında hissetmiştim.Tabi 15 günden fazla sürmedi..Böyle diyet doğal olarak sürmez....

dilenciii canım uyku tutmadımı.?

Davulcu geçtikçe tüm arabaların alarmı ötüyor çok komik yaa.:) Her gece böyle.:)

Bizim siteye davulcu sokmuyorlar.Rahatsız olanlar var demek ki;ama iftard top patlatıyorlar.

İlk gün 5-6 pare patlattılar ramazanın şerefine herhalde ama ben bu kadar top patlayınca Sultan Sülüümanla Hürrem geliyor zannettim....

Neyse;top patlayınca bütün arabalar ötmeye başlıyor.Herkes elinde alarm susturan zımbırtılardan camlara fırlıyor...

Son düzenleme:

Evet rahatsız olan var ama şöyle düşünüyorum ben davul inancımızda yok fakat bir kültürdür, kültürümüze sahip çıkalım saygı duyalım diye düşünüyorum ben...

Bu arada ben 60 gr. pide 2 dilim kadar peynir,salatalık yedim çayımı içtim,halen içiyorum ...

Hepinize iyi uykular arkadaşlar..

Benim kilomda aynı gibi duruyor bugün tartıldığımda öyleydi..Her ramazanı kilo alarak kapatan ben, kilomu korumamı bile başarı olarak görürüm.:))

Hayde mucukssss.

Çok haklısın...Sonuna kadar....

Afiyet olsun canım...Ben de çaya devam ediyorum.
Gr'ını bilemeyeceğim ama 2 parmak kalınlığında 2 parça pideyle kahvaltı ettim.2 çay kaşığı bal ve dünden kalan haşlanmış fasulyelerimden piyaz yaptım ve 2 çay tabağı kadar yedim....
Bakalım yarın baskül kardeş ne diyecek...Umarım hepimize güzel şeyler söyler.
[/COLOR][/I][/B]

Hepinize iyi uykular arkadaşlar..

Benim kilomda aynı gibi duruyor bugün tartıldığımda öyleydi..Her ramazanı kilo alarak kapatan ben, kilomu korumamı bile başarı olarak görürüm.:))

Hayde mucukssss.

İyi geceler canım.Allah rahatlık versin...

Yarın için sana güveniyorum.Kilo vereceksin.....

yürüyüş yaptım pc den fılım acıpıtaa uykum kacmıstı ama geldıı

maşallahh topıgın rüzgar kızııı canı nı sıkma cnm bır seyee

asuman cım bu gun hıc yazmamışsın merak etıım senı cnmm iyi geceler canlarımm

bir hesapladım sahurla beraber toplam 1000 cal. almısımm cokmu kı yahuu

gulma canım ancak okuyabiliyorum yazmaya fırsatım olamıyor her daim
sen nasılsın canım nasıl gidiyor ramazan 100 kalori az bile canım
daha hiç uyumadım 8 30 da kalkacağım bakalım akşamı nasıl edecez

cnm ay utandım rüzgâr kızı ha kendimi çok genç hissettim yaş 39 0lcak 13 ağustosta
cnm ben stres yapmiyom beynim saolsun kendi kendine yapıyor elimde de il

spor yapanları kiskaniyorum ha ben yapamıyorum bebek de var çok halsizim stresliyim ramazan bitsin goruscez kizlarrr spor yapanlara masallahhhh diyorummm

Son düzenleme:
günaaaayyydddııınnnn

kızlar göz nezlesi için ne yapabilirim.sahurda bşy yoktu sabah bi uyandımki gözümü açamıyomm

Biumut, benim oglanin gozu daha yeni mikrop kapti ve dra gittik.

Eger gozun capakli ve yapismissa kesinlikle doktora gotmen gerekiyor demisti. Capaklari tahris etmeden, sadece ilik su ile. Yikayip acin ve dra gidin demisti bana. Sakin evde, caylar falana filan yapmayin, bebek sampuaniyla yikamaya filan kalkmayin demisti.

Eger sadece kirmizi ve sis ise, belki yenaya oldugu gibi sinek filan sokmus olabilir. bizim gozumuz de kizarik ve sismisti, mikrop kapmis deyip bir damla verdi 3 gunde tamamen gecti.

Napıyım valla hem tok tutuyor hemde kolay ondan tercih ettim affetsin hayvancıklar beni::))
affederler inşallah :)))
neyse canım yemişsin artık ohhhh afiyet olsun...
demek yedin makarnayı ha valla helal sana...
hadi bakalım elveda o zaman o yağcıklara :)
bende yeşil mercimek yapacağım :)
Fox haberde az yemek için tarçın yeyin diyor dietisyen birde iftarda yoğurt cacık yeyin tatlı olarakta sütlü attlı yada dondurma yenebilir dedi ee dondurma yasak değil demekki.

tarçını çok severim ama yoğurtla değil tatlının üstünde :))))
dondurma yasak değil tabi hatta benim diyetisyenim 3 top yiyebilirsin demişti, ben tatlısız yaşayamam deyince saat 3 e yani okuldan geliş saatime bir kase puding gibi sütlü tatlı ya da 3 top dondurma ya da çikolata yiyebilirsi demişti çikolata gofret olanlardan yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…