Fox haberde az yemek için tarçın yeyin diyor dietisyen birde iftarda yoğurt cacık yeyin tatlı olarakta sütlü attlı yada dondurma yenebilir dedi ee dondurma yasak değil demekki.
Evet canım YURDUSUM çok iyi kilo vermişti.
Ben de yıllar önce denemiştim akapunkturu.Öyle sıkı bir diyet vermişti ki yanında (1 hafta boyunca sadece yoğurt ve salata) 1 haftada 3 kilo vermiştim,ama devam ettirmeye dayanamadım.Ayrıca hiçte iştahımı azaltmamıştı...
Şimdi bu doktor tv kanallarında program yapıp ''ben sizi yedire yedire zayıflatırım''diye reklamını yapıyor.İyi de benim günahım neydi...
Acaba şekerinmi tansiyonunmu muhakkak git bir doktora çok önemli benim kardeşimde öyleydi hele bir kere 29 düştü şekeri çıldırdık oda rejim davasına sende dikkat etcanım hep yanında meyve suyu falan taşı tansiyonda düşse şekerde meyve suyu iyi gelyor artık şeker ve tansiyon doktoru oldum inan Annemde şeker var 4 kere iğne oluyor tansiyon tüm ailede olunca fahri doktor oluyorsun.
Annenin değişik sebze yemeği tarifleri varsa;bizde isteriz...
Kendi sevdiklerini bile yazsan olur.Bu arada sebze yemeyenlere şaşıyorum ama onlarda muhtemelen bize şaşıyorlardır.Ne buluyorlar otlarda diye....
Görüyorum menülerinde brokoli yedim diye nasıl yapıyorsun bende deniyim.
İkisinide Annemin zoruyla yerim kereviz gene yolda beri hani sarımsaklı yoğurtlu falan gidiyorda enginar ıııı kılçıklı kılçıklı yenmiyor ya ama çok faydalımış bide sizin o tarafta bu tarz şeyler çok sevilir dimi annem tatile ege turuna çıkmıştı buralarda olmuyan ne otlar yemiş.
Banucum biz onu yapraklarıyla pişirip yiyoruz.:) piştikten sonra kendiliğinde ayrılıyor elimize alıp dişlerimizle sıyırıyoruz nasıl lezzetli oluyor bilsen..İçi beyaz kısmı pek lezzetli değil tüm tat dışında .:)
Derin gelince oda anlatır muhteşem oluyor..
senin akupunktur ve diyet doktorun gürkan kubilaymıydıı??Evet canım YURDUSUM çok iyi kilo vermişti.
Ben de yıllar önce denemiştim akapunkturu.Öyle sıkı bir diyet vermişti ki yanında (1 hafta boyunca sadece yoğurt ve salata) 1 haftada 3 kilo vermiştim,ama devam ettirmeye dayanamadım.Ayrıca hiçte iştahımı azaltmamıştı...
Şimdi bu doktor tv kanallarında program yapıp ''ben sizi yedire yedire zayıflatırım''diye reklamını yapıyor.İyi de
benim günahım neydi...
Tam bir şowmen o şahıs..Bir kaç yerde onunla ilgili hiçte iyi şeyler okumamıştım mesela fotokopi liste verirmiş herkese ve aynı, sonra hastası çok olduğu için kuyrukta bekleyenler olurmuş ayrıca odasının kapısı hep açıkmış vs..
dilenciii canım uyku tutmadımı.?
Davulcu geçtikçe tüm arabaların alarmı ötüyor çok komik yaa.:) Her gece böyle.:)
kesin ama kesin baktırıcam. zaten annemde sürekli tahlil yaptıralım sana değperlerini kontrol ettirmeliyiz diyobakalım bi gidiim evet
anne tarafı sülalemde yüksek tansiyon hastalıuğı, baba tarafı sülalemde ise yüksek şeker hastalığı mevcut:) ben niye bööle fakir kalmışım bu değerlerden acaba:))
bi ara paylaşmıştım bi iki tane:) defterini elime geçirince yine yazarım tabiiki
annemden hiçbirşey öğrenememiş olmam çok komik ama:) evlendikten sonra herşeyi öğrenmeye başladım ben:) soğan hala doğrayamam mesela. doğranmış hazır kullanıyorum:) slatalık hiç soymamıştım evlendikten sonra Allahtan soyma bıçağı üretilmiş kii onunla soymayı öğrendim:)
ve evet katılıyorum sebze yemeyenlere, balık yemeyenlere çok şaşırıyorum ben çok:) hatta şööle söyliim bişeyleri ayıranlara çok şaşarım:)
bu yediklerimi annemden almıştım ama ben de direk buharda bişiriyorum azıcık tuzluyorum. buharda yumuşatıyorum. sonra buzdolabından alıp alıp salata niyetine yoğrda banıyorum bazen, bazen ööle sade yiyorum. çok seviyorum ama çok:) ben tadını hafiftende patatese benzetiyorum ondan seviyorum herhalde:)
noooolur enginarı ye inan varya mükemmel bi lezzeti varama kılçıksızını almaya bak. belki ilk yediğinde kılçıklı yemişsindir ondan ööle bi ıyyy filan diyosun seçerken dikkatli seç
yaaa bunu ilk defa duydum yena ablacım!!!
ben direk bööle suyn içinden beyaz beyaz onları alıyorum:) hiç soyulmamışını alıp denemedim:)
nasıl pişiriyosunuz,i nasıl yiyosunuz iyiiice bi anlatırmısın yaaa:) bide demişsin ki dışı içinden daha güzel.. dahada merak ettim tadını:)
.........................................
Dış görünüşe aldanmamak lazım canım....
Bizim siteye davulcu sokmuyorlar.Rahatsız olanlar var demek ki;ama iftard top patlatıyorlar.
İlk gün 5-6 pare patlattılar ramazanın şerefine herhalde ama ben bu kadar top patlayınca Sultan Sülüümanla Hürrem geliyor zannettim....
Neyse;top patlayınca bütün arabalar ötmeye başlıyor.Herkes elinde alarm susturan zımbırtılardan camlara fırlıyor...
Evet rahatsız olan var ama şöyle düşünüyorum ben davul inancımızda yok fakat bir kültürdür, kültürümüze sahip çıkalım saygı duyalım diye düşünüyorum ben...
Bu arada ben 60 gr. pide 2 dilim kadar peynir,salatalık yedim çayımı içtim,halen içiyorum ...
Hepinize iyi uykular arkadaşlar..
Benim kilomda aynı gibi duruyor bugün tartıldığımda öyleydi..Her ramazanı kilo alarak kapatan ben, kilomu korumamı bile başarı olarak görürüm.:))
Hayde mucukssss.
valla bende anlamadım be güzelim :) gitti gelmez
Dün gece süt sağarken laptop başında uyuya kalmışım resmensüt sağma makinesi elimden düşünce anladım allahtan sütler dökülmedi yoksa gidiyordu milli servet
Sen nasılsın seninde uykun yok galiba
hayırlı geceler kızlar
zeynep ablacim ben sauna esofmanimi giymeden altına tayt giyiyorum ustunede fiş fiş yapmasın diye bir ince tayt daha giyiyorum ama spor yaparsan devamli yağlar süper eriyor aman dikkat et bol şu iç cnm ben çok memnunum esofmandan
taşınan kızlar yeni eviniz hayırlı olsun
ekincim üzüldüm ama hayırlısı olsun cnm
hastane için bana yazan arkadaslara tskler acayip stres yapıyor allahdan ramazanda yiyemiyorum pazartesi gitcez hayırlısı olsun ne yapalım
yürüyüş yaptım pc den fılım acıpıtaa uykum kacmıstı ama geldıı
maşallahh topıgın rüzgar kızııı canı nı sıkma cnm bır seyee
asuman cım bu gun hıc yazmamışsın merak etıım senı cnmmiyi geceler canlarımm
bir hesapladım sahurla beraber toplam 1000 cal. almısımm cokmu kı yahuu
affederler inşallah :)))Napıyım valla hem tok tutuyor hemde kolay ondan tercih ettim affetsin hayvancıklar beni::))
neyse canım yemişsin artık ohhhh afiyet olsun...yaa beyza ööle diyosun ama nasıl şişiriyo bu yediklerim anlatamam:) bide evet ben o dediğinden yapıyodum eskideeenn( resmen bi paket bööle fesleğen soslu makarnayı pişirip ard arda tabakları hüpletirken bi de bakıyodum ki tencerenin yarısını yemişim:))
ıyyy nasıl pis boğamışım yaa:)
ama bak bu kadar az yediğim bile nasıl çok geldi anlatamam.. ve hiç te dediğin gibi kilo verilmiyorbu konuda moralim çok bozuk bu hafta dokunmayın bana ağlarım yani
evet olabilir geçekten banu. daha önce söylemiştim belki okumuşsundur. 3 defa gece bayılmıştım ben. ama ne kadar araştırıldıysada sebep sonuç yok. kiii ben kendine çok mukayet bi insanımdır. hiç bırakmam yani kendimi. ne kadar tuttuğum halde resmen baygın 5 dk kalmışım eşim söylemişti:)
ama ozaman oruç diildim:) zaten tansiyou düşük bi insanım ben. büyük olasılıkla sebep budur evet
saol hayatım ama işte öyyyle bi şiştim kii acaba hangisi bu öğünde fazla diye hemen sizlere danışiim dedim
afedersiniz resmen ksucak gibi oldum:))
evet yaa meyvem de hazırdı ama eşim içerken bööle serin serin canım çok çekti bende yarısını bana bırakırmısın bardağının diyiverdim:)
ben yarım paket makarnayı CİDDİ CİDDİ YEDİMevet yemiştim :) bu yağlar boşuna bedenime yapışmadı yani:) hakettim ben bu ağırlığı. ama akıllandığım için terkediyolar beni yağcıklarım:))
bende yeşil mercimek yapacağım :)İnşallah canım yavaş yavaşda olsa ağırlığımızın bir kısmı bile gitse acaip rahatlarız..
Burası gündüz fena ama gece esiyor..en azından rahat rahat uyuyoruz.:)
Bugün kızım yeşil mercimek istedi ilginç ama bayılıor yemeğine.:) Bende pek sevmem peynir ekmek ve çay eşliğinde iftar yaptım ama biraz abarttım ekmeği..
Bugün çok acıkmıştım..
Fox haberde az yemek için tarçın yeyin diyor dietisyen birde iftarda yoğurt cacık yeyin tatlı olarakta sütlü attlı yada dondurma yenebilir dedi ee dondurma yasak değil demekki.