kesin ama kesin baktırıcam. zaten annemde sürekli tahlil yaptıralım sana değperlerini kontrol ettirmeliyiz diyo
bakalım bi gidiim evet
anne tarafı sülalemde yüksek tansiyon hastalıuğı, baba tarafı sülalemde ise yüksek şeker hastalığı mevcut:) ben niye bööle fakir kalmışım bu değerlerden acaba:))
bi ara paylaşmıştım bi iki tane:) defterini elime geçirince yine yazarım tabiiki
annemden hiçbirşey öğrenememiş olmam çok komik ama:) evlendikten sonra herşeyi öğrenmeye başladım ben:) soğan hala doğrayamam mesela. doğranmış hazır kullanıyorum:) slatalık hiç soymamıştım evlendikten sonra Allahtan soyma bıçağı üretilmiş kii onunla soymayı öğrendim:)
ve evet katılıyorum sebze yemeyenlere, balık yemeyenlere çok şaşırıyorum ben çok:) hatta şööle söyliim bişeyleri ayıranlara çok şaşarım:)
bu yediklerimi annemden almıştım ama ben de direk buharda bişiriyorum azıcık tuzluyorum. buharda yumuşatıyorum. sonra buzdolabından alıp alıp salata niyetine yoğrda banıyorum bazen, bazen ööle sade yiyorum. çok seviyorum ama çok:) ben tadını hafiftende patatese benzetiyorum ondan seviyorum herhalde:)
noooolur enginarı ye inan varya mükemmel bi lezzeti var
ama kılçıksızını almaya bak. belki ilk yediğinde kılçıklı yemişsindir ondan ööle bi ıyyy filan diyosun
seçerken dikkatli seç
yaaa bunu ilk defa duydum yena ablacım!!!
ben direk bööle suyn içinden beyaz beyaz onları alıyorum:) hiç soyulmamışını alıp denemedim:)
nasıl pişiriyosunuz,i nasıl yiyosunuz iyiiice bi anlatırmısın yaaa:) bide demişsin ki dışı içinden daha güzel.. dahada merak ettim tadını:)
.........................................
Dış görünüşe aldanmamak lazım canım....