Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3

huzunum canim masallah cok iyi gidiyosun. hihoyyyt bulgur pilavi beyaz pilavdan daha iyiymis sekercim.

1 dilim ekmek = 2 corba kasigi pilav a denk.

bence 1 dilim ekmek, ya da iki kasik pilav yersen daha iyi olur. yine de kilo verirsin inan.

yeterki tatli, abur cubur, hamur isleri onlara cok dikkat edelim..

ya bi de sey dycem huzunum, simdi senin onunde 115 var. bu bir donemec. 114'e dondun mu kendini odullendir bence. o gun istedigin gibi ye. ama sadece bir gun. sonra 110'a kadar tam gaz. 109'a donunce 1 gun odul.

ben simdi 89'a dondum. cok mutluyum.:sm_cool: kendime kucuk bi hediye alicam. bu tarz seyler motive ediyo insani..

cok saol canim benim a.s. abur cuburu tamamen kestim zaten, ekmegi katmiyorum hic,ama ilk hedefeim 110 olmak inat ettim:nazar:

AŞİKİTO bebeğin çok tatlı allah bağışlasın sende tabüüü:emir_bebek:senin kadar görünsem yetecek bana....... cimcime sende harika cıkmışsın giydiğin şeyleride cok yakıştırıyosun.ben tutturmuşum yazda kışda hep koyu zayıf gözüksün diye:çok üzgünüm:bişey yakıştıramıyorum kendime inşlh kilo verince belkiiiiiiiiiiiiiiii:Saruboceq::Saruboceq:

bende siegen 'e 25 dakika uzaklikta oturuyorum canim .. frankfurt bana 1 bucuk saat. ama tabi am main ise .. birde frankfurt am oder var ya o bakimdan :)

canim ben frankfurta 15 dakikayim . tüh ya yakin olsan görüsürdük napalim saglik olsun:nazar: bu arada resimlerin harika oglusun cok tatli masallah:nazar:

saolun kizlarr..
hüzün belli olmaz be güzelim belki buralara isin düser ya da benim oralara görüsürüz insallah..

cimcime tam tahmin ettigim gibisin .. cok cicisin. tenin COK SIKI ve güzel duruyor .. zayiflayinca afet olacaksin gör bak ..
sakin diyeti birakma citir görcem seniii

eveet olmus iste kizlar bu siskoda benim ama burada 120 kg degildim bir kac kilo eksiktim burda ama tam olarak hatirlamiyorum. yenisini bulursam eklerim

günaydinnnn :) ben hergün ayni seyleri yiyorum sabah 10da 1ekmek üstüne diyet salam yanina domates ve su :) aksam 16:00-17:00 gibi sebze..annem dün dolma yapmis tutturdu ye 1taneden birsey olmaz tabi yiyimde kaptiriyim kendimi iyice yemedim valla sebze yaptim yanina salata yedim :)sporda yapiyorum evde kiviriyorum bol bol müzigi acip hertarafim oynasin diye kiviriyomuyum napiyorum bende pek anlamiyorum gerci :) ama iyi terletiyor deli deli hareketler yapmak :)en önemlisi kendimi bogmuyorum artik veremicem veremicem diye ben sali günü baslamistim 2kilo az gibi geliyor ama bozmicam moralimi verecem butün fazla kilolari

Günaydın kızlar ya ben son sayfayı açamıyorum hata mesajı verip sayfa kapanıyor.Deneme yapıyorum bakalım.Mesaj yazınca gösterecekmi son sayfayı.

Allah Allah ya her yer açılıyor.Bu sayfada açılıyor ama 79.sayfayı göremiyorum hemen hata mesajı verip kapanıyor.Naptınız uleynnnn ben yokken 79.sayfaya :jeyyar: Neyse bakem görüşürüz mucckkk by

İşte kızlar 3 ay önceki halim 95 kiloydum.

bende 2 gün sonra sileceğim fotolarımı. Şimdilik bunlar.Birde 80 kg indiğim zaman çekinip koyacağım buraya.Görün işte halimi kızlar. Kilo olarak sizden azım belki ama karnımın haline bakın. Kalça ufaldı bacaklar inceldi karnım duruyooooooooo.....

Bu arada aşkito benim oğlum 6,5 aylık. 08.08.2008 'de doğdu canım. Seninkide çok tatlı Allah bağışlasın hepimizin yavrularını, olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.

Birde benim bir toprağım vardı buralarda ixir o nerlerde yavvv.....

Son düzenleme:
saolun kizlarr..
hüzün belli olmaz be güzelim belki buralara isin düser ya da benim oralara görüsürüz insallah..

cimcime tam tahmin ettigim gibisin .. cok cicisin. tenin COK SIKI ve güzel duruyor .. zayiflayinca afet olacaksin gör bak ..
sakin diyeti birakma citir görcem seniii

çok sağol canım..boydan kurtarıyorum ben normal kilomdan biraz daha zayıf gösteriyorum oyüzden..insanlara 100 kiloyum diyince inanmıyorlar ama ben tartıya çıkınca görüyorum malesef...90 olunca gene koyucam yeni resmini..aynı elbiseyi giyip inşallah

AŞİKİTO bebeğin çok tatlı allah bağışlasın sende tabüüü:emir_bebek:senin kadar görünsem yetecek bana....... cimcime sende harika cıkmışsın giydiğin şeyleride cok yakıştırıyosun.ben tutturmuşum yazda kışda hep koyu zayıf gözüksün diye:çok üzgünüm:bişey yakıştıramıyorum kendime inşlh kilo verince belkiiiiiiiiiiiiiiii:Saruboceq::Saruboceq:
ixirim niye öyle siyahlara boğuyorsun kendini...şişmanız diye cıvıl cıvıl giyinmeyeekmiyiz...hiçte bile...napalım öyleyiz işte kime ne..hem yakında hepimiz fıstık olcaz Rabbimin yardıyla ve gücümüzle..

busem çouk güzelsin bacım..kuzucukların da öyle:))Allah bağışlasın

seçilcim sende süpersin...böyle devam..zaten pek bi güzelsin..kilolarla işin bitince harika olacaksın bacım

yoyoyyy resimler onmuşş aşkite senin fazlalıgın yok beya bence iyisinn azcık bel çevrende var orayıda cimlastikle hallede bilirsin bence
bu ara yediklerindee az deyil haa ama olsun beya bizde insanız ara sıra yicez tabii sen bizler kadar deyilsin fazla problem olmaz kanımcaa
bende 99 kiloyu gördümm kenidme ödül olarak bir tabak döner ( ekmeksiz ) adanan kebab ( azcık ekmek şart) bi künefe bide ekmek kadayıfıı ( kaymaklı ama ) :jeyyar: yeycemm valla haa yakın bi zamanda lahmacunda yiyebilirim cnm istiyo yaww

cimcime sende ikinci nasıl bakmışın beyaa korkutun amma sert sin ilk resim çok şeker ama üstelik giyim de süper ben asla giyinemem kollarımı dışarda bırakacak bişe hemdee çok fazla kollarım yaw bacaklarımda öle kalınlarr üstelik alt bacaklarımda kalın ya kimsede görmüyorum ben böle kalın bacak offfff
ama yüzümü bi gör 22 yaşında en fazla 60 kiloluk biri dersinn

sabah bir bardak çay
bir hamburger kızartım(80 kalori) marullu turşulu hamburger yaptım iki dilim kepek ekmegi arasına

şimdide bi ara ögün yapayım aacıktım valla

busem çouk güzelsin bacım..kuzucukların da öyle:))Allah bağışlasın

seçilcim sende süpersin...böyle devam..zaten pek bi güzelsin..kilolarla işin bitince harika olacaksın bacım

canım benim çok teşekkür ederim:):) ilk resmi saklıyodum bilgisayarda ona bakıp duruyorum :):) sizlerde çok güzelsiniz hanımlarrrrrrrrrr

aşkito bizde senin gibi olucaz:):):)

kaydirigubbakcemile2 çalışmaya devam:)

X