Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hg cedric yaz cnm ya sende yaz gün içinde neler yapıyosun ben elimdn geldigince yazıyorum herşeyi iyi oluyo dönüp bakıyorum ohh diyorum az yemişim mutlu oluyorumm hiç açkalmıyorum ama :kaydirigubbakcemile5 açıktıgımı hissedince düşünüyorum midem bana oyunmu oynuyo çünkü her hissedilen açlık hissi yemekten kaynaklamıyo
su da olabilirr sıkıntıdanda olabilirr sonrada duruma göre acil müdahale ediyorum kaydirigubbakcemile3

bu ara grubumuz giderek artıyoo yeni gelen herkes hoş gelmiş sefa getirmişş

kız ne yedin ara öğününde.lülülülülülüşutarafagitti

bu arada citolüm benim bugün yaptıklarımı bir bilsen.gittim aktara lahana yağı aldım.ordan eczaneye sauna eşofman aldım.1 saat önce sürdüm yağımı,giydim eşofmanımı.birazdan da sporumu yapıcam,terleyip atıcam yağlarıhihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

cımcıme canım benıde kaydet o zaman.bu arada bende lahana yagı kullanıyorum.yuruyus oncesı surup strec fılmle sarıyorum.sonra baslıyorum yurumeye.dusdan once de cıkarıyorum.fosur fosur terlemıs oluyorum.bende de sauna esofman var ama onla yuruyunce bunalıyorum.hayırlı olsun sana canım.umarum sende benım gıbı faydasını gorursun.ha bıde dusda kıl fırca ıle fırcalıyorum yag sırdugum yerlerı onude tavsıye ederım

cımcıme canım benıde kaydet o zaman.bu arada bende lahana yagı kullanıyorum.yuruyus oncesı surup strec fılmle sarıyorum.sonra baslıyorum yurumeye.dusdan once de cıkarıyorum.fosur fosur terlemıs oluyorum.bende de sauna esofman var ama onla yuruyunce bunalıyorum.hayırlı olsun sana canım.umarum sende benım gıbı faydasını gorursun.ha bıde dusda kıl fırca ıle fırcalıyorum yag sırdugum yerlerı onude tavsıye ederım

tamam canım kaydettim..bende kabak lifiyle yosun sabunu var zaten onları kullanıcam..bide sende nasıl oldu.ne kadar inceldin.bide çok soru sordum ama ne kadar zamandır yapıyorsun

arkadaşlar herkese merhaba ben bu gün çok üzünüm neden derseniz dün yediklerim yüzünden..

dün sabah gayet iyiydi tostumu yedim ama öğlen evde makarna yaptım 2 tabak makarna yedim hemde kıymalı ve yanınada 1 büyük bardak cola çok üzgünüm ya

akşam üstüde gezmeye gittim ordada koca bir tabak poça börek yedim..

sonra dedim ki bari akşam yemeği yemiyim saat 10 00 a kadar dayandım ama sonra coştum oturdum bi güczel fındık ve fıstık yedim

ya gerçekten moralim çok bozuldu.
bu gün biraz daha telafi etmeye çalışıcam inşallah. sizlerde böyle sapıtan oluyor mu?? yoksa bir tek ben mi iradesizim.

Rubiş lütfen canım dikkat et ya sen feci kaçırmışssın.Hayır demeyi başar lütfen yeme canım.Ayda bir en sevdiğin şeyle ödüllendir kendini ama aralarda kaçamak yapma sık kendini. Birde çitolümün dediği gibi ara öğünlerini asla atlama. Yedim diyede kendini salıverme kaldığın yerden devam güzelim yaza az kaldı bunu düşün ne olur.

BUSE_26 kaç kalorilik bi diyet uyguluyorsun diyetinden biraz bahseder misin :uhm:a.s.

Yancy öncelikle hoşgeldin aramıza ben 1600 kalorilik bir diyet yapıyorum. Diyetisyenimin bana verdiği listeyide aynen yazmıştım geçmişsayfalarda ama tekrar yazayım buraya görmeyen arkadaşlarda okusun yardımcı olur onlarada.

yok canım sor tabı.bak kabak lıfı daha ıyı.bende annemden rıca etmısdım almıs saolsun ama daha kullanmadım.ben ıkı a oldu baslıyalı ama bı 15 gun ne yuruyus yapabıldım nede yag.bı yogunlugum oldu.bu hafta yıne basladım.olcu aldım ama 3 ay olunca kontrol edıcem.yalnız selulıtlerım gozle gorulur sekılde azaldı.popodakı puruzler gıttı.zaten kotlarım ustumden dusuyor ama en cok ıncelen yerım kalca ve ust bacak.zaten hıcbısey yapmadan yagdan yardım beklemıyoruz sonucde.dıyetle yuruyus onuda destek olarak kullanıyoruz.yalnız san bı tavsıye bu yag ıle ılgılı.benım aldıgım fıffıslı sısede.senınde elınde oyle bır sıse varsa ona koyup uygula.yoksa etraf batar gıbı gelıyor bana sanada hatırlatayım dedım

yok canım sor tabı.bak kabak lıfı daha ıyı.bende annemden rıca etmısdım almıs saolsun ama daha kullanmadım.ben ıkı a oldu baslıyalı ama bı 15 gun ne yuruyus yapabıldım nede yag.bı yogunlugum oldu.bu hafta yıne basladım.olcu aldım ama 3 ay olunca kontrol edıcem.yalnız selulıtlerım gozle gorulur sekılde azaldı.popodakı puruzler gıttı.zaten kotlarım ustumden dusuyor ama en cok ıncelen yerım kalca ve ust bacak.zaten hıcbısey yapmadan yagdan yardım beklemıyoruz sonucde.dıyetle yuruyus onuda destek olarak kullanıyoruz.yalnız san bı tavsıye bu yag ıle ılgılı.benım aldıgım fıffıslı sısede.senınde elınde oyle bır sıse varsa ona koyup uygula.yoksa etraf batar gıbı gelıyor bana sanada hatırlatayım dedım

hangi markanınkini kullanıyosun.üsküdarda 2 yerde buldum.şimdilik ucuz olanı aldım bakalım fafdasını görebilizem mi

Bu arada yancy sen hangi ilacı kullanıyorsun söylersen sevinirim

Kızlar diyetisyenimden geldim 87 çıktım ordada. İyi gidiyosun dedi. Ben zayıflama ilacı kullanmak istiyorum dedim kabul etmedi. Çabuk verir çabuk alırsın birde bünyede hasara neden olur dedi. Yavaş yavaşver kalıcı olsun dedi. Koşu bandına sabah aç karnına çıkarsan daha etkili olur dedi. Birde alternatif yiyecekler önerirmisiniz sıkıldım aynı şeylerden dedim şunları söyledi.
1- 6 yemek kaşığı kısır + ayran

2 - 6 yemek kaşığı yağsız makarna domates sosu ile.

3- 1/2 yufkadan lor ile yağsız gözleme + ayran (Sanki cimcime ile diyetisyenim sözleşmişler gibi :))

4- 2 tane lor ile sarılmışsigara böreği ama fırında pişecek

5- 1 tane lahmacun + salata ( Ama 1 yersem vicdan azabı çekerim ben yarım yerim :))

Sonra doğadan formun zayıflama çayını içiyordum eskiden onu sordum kesinlikle içme onu içeceğine yeşil çay iç hem yağları yakar hemde sağlıklı dedi. O zayıflama çayları bağırsaklardaki tüycüklerin aşınmasına sebeb oluyor ve onsuz tuvalete çıkamaz hale getiriyor dedi. Bende bıraktım onu günde 2 bardak yeşil çay içiyorum. Diyetisyenden gelirken marketten kadın budu köfte aldım 2 tane yağsız tavada kızarttım azıcıkda yoğurt yedim. Akşamada sporumu yapacağım. Aklıma gelirse söylediklerinden paylaşırım sizinle. Diyet listemi bulayımda yancy ye tekrar yazayım.

1600 kalorilik bir diyet.6 öğün besleniyorsunuz aç kalmıyorsunuz.Diyette geçen sulu yemekler susuz sadece tanelerinden alınarak yenilecek.

Tuz,şeker.yağ kullanılmayacak salata ve yeşillikler limonlu,nar ekşili yenilebilir.Şeker ihtiyacı meyvelerden, tuz ihtiyacı peynir,ve yemeklerden karşılanacak.Çaylar şekersiz içilecek.Günde en az 2 lt su içilecek.kızartma vb.yasak etler ve balık yağda kızartılmayacak.Haftada 1 defa haşlanmış yumurta yenilecek.

Sabah saat: 08.00-09.00 gibi kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim beyaz peynir (3 parmağınızı yan yana getirin o büyüklükte 2 dilim)
5 tane zeytin
Sınırsız domates,salatalık.
Şekersiz açık çay (Sabah şeker atmak isteyen çok az atabilir)

Saat: 11.00-11.30 gibi ara öğün
1 tane meyve

Saat: 13.00-14.00 gibi öğle yemeği:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
sınırsız salata
veya
5 yemek kaşığı susuz sebze yemeği (suyunu süzün sadece tanelerinden)
1 dilim kepek ekmeği
Sınırsız salata

Saat: 16.00-16.30 ara öğün:
1 tane meyve
1 kase yoğurt
veya
1 dilim beyaz peynir
2 tane galeta
1/2 paket form bisküvisi

Saat:19.00-20.00 akşam yemeği:
1/2 tavuk göğüsü veya 5 yemek kaşığı susuz etli yemek veya 3 tane köfte
4 yemek kaşığı pilav (tercihen bulgur daha iyi dedi)
1 çay bardağı yoğurt
sınırsız salata

Saat:22.00 gibi ara öğün:
2 tane meyve

gece yatmadan önce 1 bardak şekersiz soğuk veya ılık süt içilecek mutlaka.Hem kemikler için hemde yatınca bile metobolizmanın çalışabilmesi içinmiş.

İşte kızlar benim diyet listem size yardımcı olmuşumdur umarım.Ben buna aynen uyuyorum. Tek uyamadığım nokta evde olduğum ve gece bebeğime baktığım için sabah 08.00 uyanamıyorum 10.00 gibi falan kalkıyorum. Gecede 02.00 gibi yatıyorum çünkü. Bir şekilde diyetimi uyguluyorum yani. Ve geçen c.tesiden bugüne 4 kilo verdim.

Yancy işte tekrar alıntı yaptım kendi mesajımdan. Kızlar özellikle rubiş lütfen sende uy bu listeye. Ben aynen uyuyorum hiç kaçamak yapmıyorum aç kalmıyosun çünkü. Hadi kızlar salıvermek yok lütfen. 1 kişi salıverse hepimize moral bozukluğu olur bırakmak yok yola devam. Öpüldünüz akşama görüşürüz.

hangi markanınkini kullanıyosun.üsküdarda 2 yerde buldum.şimdilik ucuz olanı aldım bakalım fafdasını görebilizem mi

canım ben watson dan aldım shıffa home marka ithal urun ama bı daha bunu almayı dusunmuyorum cunku 16 lıra ve malum bende alan genıs.ama baska markada alsam bunun sısesıne koyup surcem.

merhaba kızlar bugün nasılız. Biraz önce tartıldım 1 kilo daha vermişim onun sevincine sizlerle paylaşmak istedim Allahım al şu yükü artık benden taşıyamıyorum delikafadulden

merhaba kızlar bugün nasılız. Biraz önce tartıldım 1 kilo daha vermişim onun sevincine sizlerle paylaşmak istedim Allahım al şu yükü artık benden taşıyamıyorum delikafadulden

hadi gözün aydın çok sevindim canımkaydirigubbakcemile5

Kızlar diyetisyenimden geldim 87 çıktım ordada. İyi gidiyosun dedi. Ben zayıflama ilacı kullanmak istiyorum dedim kabul etmedi. Çabuk verir çabuk alırsın birde bünyede hasara neden olur dedi. Yavaş yavaşver kalıcı olsun dedi. Koşu bandına sabah aç karnına çıkarsan daha etkili olur dedi. Birde alternatif yiyecekler önerirmisiniz sıkıldım aynı şeylerden dedim şunları söyledi.

3- 1/2 yufkadan lor ile yağsız gözleme + ayran (Sanki cimcime ile diyetisyenim sözleşmişler gibi :))

5- 1 tane lahmacun + salata ( Ama 1 yersem vicdan azabı çekerim ben yarım yerim :))

Sonra doğadan formun zayıflama çayını içiyordum eskiden onu sordum kesinlikle içme onu içeceğine yeşil çay iç hem yağları yakar hemde sağlıklı dedi. O zayıflama çayları bağırsaklardaki tüycüklerin aşınmasına sebeb oluyor ve onsuz tuvalete çıkamaz hale getiriyor dedi. Bende bıraktım onu günde 2 bardak yeşil çay içiyorum. Diyetisyenden gelirken marketten kadın budu köfte aldım 2 tane yağsız tavada kızarttım azıcıkda yoğurt yedim. Akşamada sporumu yapacağım. Aklıma gelirse söylediklerinden paylaşırım sizinle. Diyet listemi bulayımda yancy ye tekrar yazayım.

valla bu liste süpermiş:))

canım ben çapaa gidiyorum şişmanlık polikinliği prof.dr.yusuf orhon dokturm 3 ayda bir kontrolüm oluyo ve bana reductil verdi metebolizma hızlandırı ve iştah kesici ben faydasını görüyorum günde 1 tane alıyorum ve her raporum çıktığında mutlaka tahlillerimi yeniliyo 3 ay önce demir eksikliği çıkmıştı hemen dengeyi sağladı diye yapanlar lütfen özellikle bunlara dikkat edin sabah tv de dinledim demir eksikliğide zararmış fazlalığıda karaciğere zararmış diyet yaparken sağlığımızdan olmıyalım yeter :):) yeni katılan arkadaş sormuştum hangi ilaç diye ama bende cvp alamadım kızlar şimdi strecfimimi sarıyorum ve sporumu yapmaya gidiyorum 2 gündür evde olmadığımdan yapmamıştım :):) hadi bana kolay gelsinnn:1rolleyes:

güzelim zamanında çok fazla doktora gittiğim için biliyorum az çok yemem gerektiğini.ondandırkaydirigubbakcemile3

kız ne yedin ara öğününde.lülülülülülüşutarafagitti

cnm ya benim ara ögünlerim bir domates bir salatalık bir biber dogruyorum üzerine peynir ufalıyorum bir dilim de kepek ekmegi

ya ben bu nu yemeyi çok seviyorum doyuyorumda o yüzden böyle tercih ediyorum cnm

bu arada citolüm benim bugün yaptıklarımı bir bilsen.gittim aktara lahana yağı aldım.ordan eczaneye sauna eşofman aldım.1 saat önce sürdüm yağımı,giydim eşofmanımı.birazdan da sporumu yapıcam,terleyip atıcam yağlarıhihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

benimde var lahana yagımda şöle diyorum sürsemm akşam olunca açsam nivea cd mii off off içimden gelmiyo bu hafta böle geçsinde bi haftaya daha sıkı tutucam sporu

kızlar iyi akşamalr cümleten var olanlarınıza da olmayanlarınızadaa şimdi gelelim neler yedigime çocukalr makarna istedi bayadırda yemiyoduk bi güzel haşladım yagladım cokacimcoook bebelerime yedirdim ama kendime haşladıgımdan ayırıp sarımsaklı yogurt yaptım ve bir tabak yedim saat 5 gibi aynından birde 7.30 da yedim şimdide bir tane meyveli soda içtim bilmiyorum abartmışmıyımm ( bugun sadece 4 dilim kepek ekmek yedim) kaydirigubbakcemile5

X