kız hala ilaçlı su içiriyo musun adama....bu ara enişteeee sen gizli gizli yemek mi yiyosun yoksaaaofff yaa spor yapmaya takati kalmıyor geldiğinde işi çok ağır çünkü.gün içinde su içmiyo maalesef akşam ne kadar içirebilirsem.bir de çok meyve yiyor her akşam koca bi tabak dolusu elma portakal muz armut vs.
aynen canım ne zaman arkamı dönsem bişiy tıkıştırıyo oğluşunun ağzına ama yine eşim iyi direniyo bana sormadan yememeye çalışıyo.
canım yazdıklarını eşimle birlikte okuyup epey güldük:) kızmaz anasının huyunu bildiği için.teşekkür ederim ama maalesef birlikte yaşıyoz ya hatunu kendi evinden kovucaz yada böyle devam edicez:)
seciiil yok sana pazar sen cezalısın:))))))))))
salıya kadar tut boğazını bakarız...:ecrin_bebek:
mananeee yaaaaaaaaa:ecrin_bebek:
bak ağlarım ama
kizlar gelin kanatlarimin altina sali gunu saat 9.30 da bahariye boganin orda beklioycem hepinizi
yok canım ben ankarada oturuyorum eskişehirde degilim bizi yanlız bırakma bakalım çabuk dön gel iyi geceler.....senağlama
gussun abla burda da ixsir nerdeeeeeeee yoklama saati gelmedimiii
İyi geceler topriiiimin ablası topriiim öpüldün. Aklımda hep burda kalacak valla çabucak gelirim :)))) dersem inanmayın gelmem :)))) memleket gibisi varmı beee...
abla sen götürücen dimi beni cimcime götürmüyo yaaaa
salıya kadar tut boğazını bakarız...
valla kim istiyosa gelsin ama ben erken giderim ..... 9.30 da kadikoyde olsun herkes
ablacığım ben 9,5 da nasıl olayım orda gel biz bunu 11 yapalım:):):ecrin_bebek:
kız ordan da istenbul yap da boğaz sefası yapalım senle:))))))))
valla kim istiyosa gelsin ama ben erken giderim ..... 9.30 da kadikoyde olsun herkes
hiç şansın yok secilim...hayatta 11 de gitmez pazara...hoş o saatte gidersen hiç bişi bulamazsın zati:))))))))))
kız hala ilaçlı su içiriyo musun adama....bu ara enişteeee sen gizli gizli yemek mi yiyosun yoksaaa