Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim bu gün itibariyle yarım kilo vermiş. ama anlamıyorum yaaa başlangıç 102 kg idi.ilk hafta 100.5kg oldu sonraki hafta 101,5kg şimdi 101 kg sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim yaaa:KK43: aslında vermiş ama kenidimi nedense başarsız hissettim yaaa.

Ben yarın akşama memlekete gidiyorum ve 2 hafta yokum.Annemde internette yok (sanki bilgisayar var da kaydirigubbakcemile3) Neyse işte 2 hafta kilo bildirimi yapmayacağım ve muhtemelende kilo alacağım. Başka tartılardan bildirim yapmak istemiyorum zaten annemde tartı da yokkaydirigubbakcemile3 Ama misafirliğe gittiğimiz yerlerde bilgisayar olursa yazarım size. Kilomu ben gelene kadar çizelgede aynı göster, gelince tartılır yeni kilomu söylerim. Yada listeden çıkar gelince tekrar alırsın sen nasıl istersen yani. Olur mu canımın içi?

eşim bu gün itibariyle yarım kilo vermiş. ama anlamıyorum yaaa başlangıç 102 kg idi.ilk hafta 100.5kg oldu sonraki hafta 101,5kg şimdi 101 kg sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim yaaa:KK43: aslında vermiş ama kenidimi nedense başarsız hissettim yaaa.

bence sevinnnmelisin kilo almamış vermiş

erkekte diyet olayını bilmiyorum ama kaçırdığı oluyormu erkekler daha hızlı kilo verir die biliyom ben yada hareketi nasıl onlarıda dengelemek lazım ve su önemli gözlemlemen lazım

O kaynanaya göre yine iyi vermiş bacım sen sıkma canını kaydirigubbakcemile3

Ben yarın akşama memlekete gidiyorum ve 2 hafta yokum.Annemde internette yok (sanki bilgisayar var da kaydirigubbakcemile3) Neyse işte 2 hafta kilo bildirimi yapmayacağım ve muhtemelende kilo alacağım. Başka tartılardan bildirim yapmak istemiyorum zaten annemde tartı da yokkaydirigubbakcemile3 Ama misafirliğe gittiğimiz yerlerde bilgisayar olursa yazarım size. Kilomu ben gelene kadar çizelgede aynı göster, gelince tartılır yeni kilomu söylerim. Yada listeden çıkar gelince tekrar alırsın sen nasıl istersen yani. Olur mu canımın içi?

yok çıkarmam listeden güzelim...aynı geçerim kilonu...eee biz sensiz napıcaz 2 hafta...kötü bişi yok dimi:)))))))

Aşkitom bu arada harika çıkmışsın canım.Seçilim fotoları silmişiniz ya göremedim neyse gelince msn den gösterirsiniz artık

ya ben yazıcaktım daa hatta eşini kaynanadan azcık uzak tutup bide öyle denemek lazım dicektim ama enişte okur ayıp olur die yazamamıştım bende tutamadım kendimi ve yazdım yürü be buse kim tutar seni:eek::eek::eek:

Haaa bu arada gussun ablam hoşgeldin toprimmm sevindim senide burda gördüğüme. Bende yarın eskişehire gidiyorum 2 hafta yokum. Sen eskişehirdemisin?

benid döfün yaa canım çekti :1shok::roflol: benide götürün pazar günü nereye gidiyosanız yaf bende topikin cadısı değilmiyim :roflol:

yok çıkarmam listeden güzelim...aynı geçerim kilonu...eee biz sensiz napıcaz 2 hafta...kötü bişi yok dimi:)))))))

Yok kız ablam gelecek istanbuldan,bende gideceğim tatil yapacağız yani.İşe başlayacağım ya bir daha gidemem diye. Bide orda bir araba bulduk onu alıp gelicez.

Bende gidecem pazara ama eskişehirde kaydirigubbakcemile3 Bizim orda da çarşamba pazarı meşhurdur kılık kıyafet gani....

kizlar gelin kanatlarimin altina sali gunu saat 9.30 da bahariye boganin orda beklioycem hepinizi

selam kızlar okumayı anca bitirdim bende akşam çorba sarma yogurt yedim arkasından 930 meyveni yedim çokmu olduki bilmiyom iki dilimde kepek ekmek yedim tabi şimdide kekikli suyumu içip yatıcam hepinize iyi gecelercokacimcoook

bence sevinnnmelisin kilo almamış vermiş

erkekte diyet olayını bilmiyorum ama kaçırdığı oluyormu erkekler daha hızlı kilo verir die biliyom ben yada hareketi nasıl onlarıda dengelemek lazım ve su önemli gözlemlemen lazım

offf yaa spor yapmaya takati kalmıyor geldiğinde işi çok ağır çünkü.gün içinde su içmiyo maalesef akşam ne kadar içirebilirsem.bir de çok meyve yiyor her akşam koca bi tabak dolusu elma portakal muz armut vs.

aynen canım ne zaman arkamı dönsem bişiy tıkıştırıyo oğluşunun ağzına ama yine eşim iyi direniyo bana sormadan yememeye çalışıyo.

ya ben yazıcaktım daa hatta eşini kaynanadan azcık uzak tutup bide öyle denemek lazım dicektim ama enişte okur ayıp olur die yazamamıştım bende tutamadım kendimi ve yazdım yürü be buse kim tutar seni:eek::eek::eek:

canım yazdıklarını eşimle birlikte okuyup epey güldük:) kızmaz anasının huyunu bildiği için.teşekkür ederim ama maalesef birlikte yaşıyoz ya hatunu kendi evinden kovucaz yada böyle devam edicez:)

Haaa bu arada gussun ablam hoşgeldin toprimmm sevindim senide burda gördüğüme. Bende yarın eskişehire gidiyorum 2 hafta yokum. Sen eskişehirdemisin?

yok canım ben ankarada oturuyorum eskişehirde degilim bizi yanlız bırakma bakalım çabuk dön gel iyi geceler.....senağlama:nazar:

X