Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz kesin esofman veya pijama var üstünde. sac bas bi yerde..
genelde ben öle durumlarda senin gibi hissediyorum ..
kalk üstünü basini toparla.kendine gel .. sonrada cik azcik disarda yürü

1500 farkı sayamadımmmm sayılcak gibi deil güzelim say say bitmezzz harikasın yaaaaaa :):)

aslında canım çok sıkkın neden bilmiyorum:çok üzgünüm: bugün aslında kosmik bedn temizliğine başlıcaktım lavman seti gelmedi malesef canım hiçbişey yapmak istemiyor hava çok güzel ama dışarı çıkmak bile içimden gelmiyor sataşacak adam arıyom sanki kocama sen suçlusun diyom bişeyi beceripte getiremedin dedim :roflol: HALBUKİ BAHANE YANİ CANIM SIKKIN NİYEYSE :çok üzgünüm:

canım benimde bugün üzerimde bi tembellik var ama bakalım ne zaman biticek stepperda tepineyim dedim 2 saattir aynı şeyi diyorum ama aklımdanda yatmak geçiyor:):)CADIARZU

:1hug:
kiz kesin esofman veya pijama var üstünde. sac bas bi yerde..
genelde ben öle durumlarda senin gibi hissediyorum ..
kalk üstünü basini toparla.kendine gel .. sonrada cik azcik disarda yürü
doğru söylüyorsun canım yaa şimdi dışarı çıkıp şöyle bir hava alayım en azından markete gideyim barimmm sositososito alışveriş herzaman bir kadının en iyi arkadaşıdır :jeyyar::jeyyar:sositososito

hoşbuldum canım teşekkürler dediklerine uymaya çalıştım ama sarma biraz fazla kaçtı fakat ekmek yemedim akşam bakayım ne yapcam çorba salata yerim üç beş te sarma saat7 önce yemege dikkat ediyorum arkasındanda iki fincan yeşil çay işte bu bakalım haftaya kaç eksilcem....görüşürüz

istersen bi fikirimi söleyemm öğlen yemişin işte sarma yeter da akşama salata çorba 1 dilim kepek ekmek ye çorbada kalorilidir zati:çok üzgünüm:

cılbır ne olaki seçil ver bakım tarifini hele

bu ara kızlar resimler güzelde bir tanede boydan çekinsydiniz keşkee
vaalla diet yemeği kaynayan suyun içine yumurtaları tek tek kırıyom sonra süzgeçle alıyom sarımsaklı yoğurdun içine atıyonm öle yiyorum yağ falan yapmıyom üstüne deneyebilirsin

aradaki 1500 farki söleyin :)

istedigim kiloya ulasamadim arkadasimin dügününe ama bu da bisi..
en azindan adam akilli güzel bir elbise giyebiliorum :teytey:

[
90 kg ve 71 kg
süper valla fark çok aklıma bi şarkı geldi ceza nın seninle benim aramda kocaman bi fark var
aslında canım çok sıkkın neden bilmiyorum:çok üzgünüm: bugün aslında kosmik bedn temizliğine başlıcaktım lavman seti gelmedi malesef canım hiçbişey yapmak istemiyor hava çok güzel ama dışarı çıkmak bile içimden gelmiyor sataşacak adam arıyom sanki kocama sen suçlusun diyom bişeyi beceripte getiremedin dedim :roflol: HALBUKİ BAHANE YANİ CANIM SIKKIN NİYEYSE :çok üzgünüm:

canım benimde bugün üzerimde bi tembellik var ama bakalım ne zaman biticek stepperda tepineyim dedim 2 saattir aynı şeyi diyorum ama aklımdanda yatmak geçiyor:):)CADIARZU

kızlar bahar yorgunluğu dikkat etmeniz lazım uyku düzenine falan tursari dün gece giremedinya ondan olamasın:)))

ben akşam yemeğimi dışarda yedim 3 tane tavuk kanat ızgara roka tere bide yanımda 2 dilim kepekli ekmek götürdüm okadar rahatladım valla ilk defa dışarda yiyipte yarm ekmek kola içmeden ve tatlı yemeden eve döndüm aferim bana yavvvv

iyi yapmış nursena eferim kaptın benden bendenkaydirigubbakcemile3
eee bugün varmı yine mekik yarışması

ben geldim.şöyle koca bir tabak mercimekli erişte yedim ohhhhhhhhhhhh -tatlicadiarzu-
karnım doydu yanında bol yeşillik.az yaglı yaptım o yüzden biraz kepceyi büyük tuttum.
öglende biraz kasede dondurma galeta..inşlh çok olmamıştır.
ya gercekten bu hafta veremedim ya acayip yeme istegi oldu bende öffffffffff nolcak bilniyom.daha regl 18zine.yani suçu onada atamamn.tamamiyle benim PİS VE KOCA BOĞAZIM :mymeka: kötükedihüso

iyi akşamlar kızlarr
cimcime zeynep şehir dışında kilosu 84 cnm bildirmemi istedii

bugün bende sabah yoğurtlu patates kızartması yedim ama az yedim ve ekmeksiz öğlende form bisküvi yedim ve 40 dk falan yürüyüş yaptım akşamda bir dilim börekle birazda şehriye salatası yedim 3 bardakta tek şekerli çay içtim allahım yaz yaz bitmiyo ne çok yemişimcokacimcoook

meraba arkadaşlarbizde pikniğegitmiştik hava çok güzeldi göğüs ızgara yedim biraz fazla oldu ama:1closedeyes:

meraba arkadaşlarbizde pikniğegitmiştik hava çok güzeldi göğüs ızgara yedim biraz fazla oldu ama:1closedeyes:

Göğüs yemişsin zati bebişim ya fazla olmaz :teselli: ya ben napam açlıktan ölüyom cokacimcoook sabahtan beri yedğim en lezztli şey bir dilim ekmekti. Onuda yarım öğlen yarım akşam yedim.

Öğlen yarım dilim ekmekle yağsız tuzsuz az bi salata birazda çiğ lahana yedim yani kemirdim -tatlicadiarzu- Sonra 4-5 gibiydi yeşil elma yedim bir fincan yeşil çay içtim akşamda yarım dilim ekmekle 1 kahve fincanı tabağı kadar -tatlicadiarzu- kendi suyunda buharında pişmiş ıspanak yedim nası lezzetliydi anlatamam :roflol:

saat 8 de bide portakal yedim bu kadar hihoyyyt çok zor geçmedi ilk günüm aslında en zor olanı yemek yememek değil pişirip pişirdiğinden yememek kaydirigubbakcemile3

kısır yaptım adam yesin diye ağzımın suyu aktı he içimden bişeyler koptu kısıra bakarken :roflol:

cimcimenin ablası abla ablacım -tatlicadiarzu- hoşgeldin a.s.

Tursari kız okurken yazim dedim şimdi aklıma geldi kocanın getirmesini niye bekliyon sen alsana lavmanı kaydirigubbakcemile ben benimkine bi sorsana varmı demiştim kaç gün önceden sen çık sor al dedi bende kendim aldım :dilcikar: tenezzül etmedim ona :dilcikar:

Bu arada aşkito görmedim sanma :jeyyar: süper olmuşsun inşallah tam istediğin gibi olursun.
cimcimem seçil sizde çok güzel çok tatlı çıkmışsınız. Düşünsenize bütün topik buluşurmuşuz yaz bittkten kilolar gittikten sonra delikafadulden konu başlığımızda şu olur

90 kilonun üzeri buluştuuuu
delikafadulden

Son düzenleme:
X