Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızz cimcimeeee hani nerde resimler ya sabah beri bkliyorum eklicen diyeee kaydirigubbakcemile

buse yaw deişik hareket varmı die merak ettim alla alla hemencikte yakalıyon:):)

ixsirin ablası ablacığım sendehoşgeldin öyle misafir olarak bakıp kaçmak yok artık bak yakalarız haa:):)

sabah kayısımı yedim gene peynir
zeytin klasiğim oldu yeşil çay içtim kahvemi içtim 45 dk egzersiizimi yaptım sonra çok acıktım:):) 2 yumurta ile yoğurtlu çılbır yaptım ekmek kızarttım kıtır kıtır:):) şimdide bi kahve keyfi yapıyom:):)

hadi ben kaçtım şidilik...görüşürüz sora...öptüm hepinizi....bu arada ixsirimin ablası hoşgelmişsen...benimki bugün firar:))))))))

hoşbuldum canım teşekkürler dediklerine uymaya çalıştım ama sarma biraz fazla kaçtı fakat ekmek yemedim akşam bakayım ne yapcam çorba salata yerim üç beş te sarma saat7 önce yemege dikkat ediyorum arkasındanda iki fincan yeşil çay işte bu bakalım haftaya kaç eksilcem....görüşürüz

hoşbulduk cimcime benide aranıza aldıgınıza memnun oldum görüşürüz:teselli:

cılbır ne olaki seçil ver bakım tarifini hele

bu ara kızlar resimler güzelde bir tanede boydan çekinsydiniz keşkee

buse yaw deişik hareket varmı die merak ettim alla alla hemencikte yakalıyon:):)

ixsirin ablası ablacığım sendehoşgeldin öyle misafir olarak bakıp kaçmak yok artık bak yakalarız haa:):)

sabah kayısımı yedim gene peynir
zeytin klasiğim oldu yeşil çay içtim kahvemi içtim 45 dk egzersiizimi yaptım sonra çok acıktım:):) 2 yumurta ile yoğurtlu çılbır yaptım ekmek kızarttım kıtır kıtır:):) şimdide bi kahve keyfi yapıyom:):)

hoşbulduk seçilim en sonunda nihayet kaydoldum işte bende şimdi çayımı aldım iki lait büsküvi yudumluyorum gelin beraber içelim....:kahve:

kız boydan nasıl çekicektik kendimizi:):):):)

kaynayan suya yumurtaları kırıyom bazıları normal haşlıyo yumurtayı oişince suyunu süzüp tabağa alıyom üstüne yoğurt istersen sarımsak ve mayanozle karıştır ben sadece sarımsak attım üstüne normalde yağ yakılıyor pul biber ve nane aslında çok lezetli ve pratik ama ben en yağsızından yaptım:):):)

fotograflar çok güzel çıkmışınız hiç 90 göstermiyonuzki zayıf görünüyonuz arkadaşlar.....

resimler cok ho$ kizlar .. ne güzel bulusmussunuz .kiskandimmm :KK43: :p

bende simdi size hem arkadasimin kinasinsa aldigim elbiseyi göstermek hemde öncesi sonrasi yapmak icin bir resim eklicem.

aradaki 1500 farki söleyin :)

istedigim kiloya ulasamadim arkadasimin dügününe ama bu da bisi..
en azindan adam akilli güzel bir elbise giyebiliorum :teytey:

90 kg ve 71 kg

vayyyyyyy aşkito yavrum benim bee valla süpersin inşallah bizde o günlere ulaşırız tebrik ediyorum canım. daa niye yüzünü çıkarmışsın çok güzzlesin sen herhalinle bence:nazar:

saol askimm :dance:

Fotograflari kaldirmak icin ugrasmayim diye kapadim yüzümü canim .. böylelikle calinmasini önledim.

aslında canım çok sıkkın neden bilmiyorum:çok üzgünüm: bugün aslında kosmik bedn temizliğine başlıcaktım lavman seti gelmedi malesef canım hiçbişey yapmak istemiyor hava çok güzel ama dışarı çıkmak bile içimden gelmiyor sataşacak adam arıyom sanki kocama sen suçlusun diyom bişeyi beceripte getiremedin dedim :roflol: HALBUKı BAHANE YANı CANIM SIKKIN NıYEYSE :çok üzgünüm:

X