Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çitolcuğum nivea bady cd sidisimi var nerdenn aldın canım banada yardımcı olurmusuna.s.

indirdim cnm bende internetten nivea bayd cd si diye arattır forumun birinden üyelik istemiyo direk repitten indiriyosun çok ta güzel yapabilecegimiz hareketlerr

bence dinlen bugun en azından akşama kadar akşama biraz yürü derim ben sen ilirsin tabi kendini nasıl hissediyosan ona göre ayarla

geçmiş olsun ciciş dikat et sonra tüm yaşamın alt üst olur çok fena bi rahatsızlık belde ki agrı devammlı olmaz inşallah ya bizler kiloluyuzz her gösterilen hareketi yapamayız en azından belli zaman geçmeden alışmadan
o yüzden ben nivea cd sini bile yaparken onlar tam set yapıyo ben yarım hatta yapamadıgım hareketler oluyo kendimi zorlamıyorum ve bende o sıra yapabilecegim başka hareketleri deniyorumm kızlar şimdi ben kalkıyorum işlerimi bi bitireyim haydin öpüldünüz

slm kızlar şimdi koşu bandından indim 30 dakka yürüdüm azda twestr yaptım ara ögünümü aldım önüme domates salatalık biber( birer tane) biraz peynir bir dilim kepek ekmegi yiyimde kendime gelimm sizler ne yaptınız hadi ya yazın bişilerrr

ciciş geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın:):) zayıflıcaz daha:):)
hüzün tşk ederim cnm daha önce nasıl verdiğimi yazmışsın sayfa 39-45 arasında biyerlerde olması lazım ama bulamazsan söyle tekrardan yazarım tatlım kızlar bu arada ben sadece haftada 1 tartılma taraftarıyım4 gün önce tartılmıştım dayanamadım bugün gene tartılayım dedim 600 gram vermişim:):):)

merhaba sizlerin yazdıklarını görünce bugün kendim için birşeyler yapmaya karar verdim.Uzun zamandır ha bugün ha yarın deyip bir türlü yapamadığım diyete başlamak istiyorum.İnşallah kararımdan vazgeçmem.destek ve önerilerinizi bekliyorum.Hepimize kolay gelsin

hoş geldin aramıza hepimizin hikayesi aynı dimii ama kendinden başkalarınında oldugu bilmek insana cesaret veriyor heleki bu insanlar kilo vermilersee daha da başka oluyor inancı insanın bende öyle oldum cnm depresyonun tam ortasındayken tanıştım burayla ve ilaç gibi geldi 12 şubattan bu tarafa 5 kilo verdimm :sm_cool:

hoş geldin aramıza hepimizin hikayesi aynı dimii ama kendinden başkalarınında oldugu bilmek insana cesaret veriyor heleki bu insanlar kilo vermilersee daha da başka oluyor inancı insanın bende öyle oldum cnm depresyonun tam ortasındayken tanıştım burayla ve ilaç gibi geldi 12 şubattan bu tarafa 5 kilo verdimm

teşekkür ederim citol böylesi bir karşılama için inşallah bende veririm

beni düşün ve mutlu ol cnm benim senin kilona gelebilmek için tam 15 kilo vermem gerekiyo düşünsene ne kadar zor olacak beki olmıcakk ( düşünmek istemiyorum bunu )

sense daha bana göre yolun başındsın düşünüyorumda bir zamanlar bende 95 kilodaydım ve kendime dikkat etmemmemm vurdum duymazlıgım aptallıgım bni bu hale getirdi keşkee o zamanlar aklım başıma gelseydide erken başlasydım yola daha çabuk işim daha koly olurdu ..
bunları düşün cnm düşün tedbirini almassan bir ay belki 6 ay sonra benim kadar olcaksınn ve başlaa ki bitiresin
bende inşallah bu azimle devam edicemm bırakmak istemiyorum sürekli aynı kısır döngü deprosyon mutsuzlukk (((

uzun bir çalışma hayatından sonra hamile kalıp eve kapanmak,can sıkıntısı ,sütüm olsun diye sürekli yemek yemek herşeyin başlangıcı oldu.Şimdi her sıkıntımda yemeğe sarılıyorum.Sanki yemekten başka bir şey beni mutlu etmiyor.Yavrum büyüdü ama benimde onunla birlikte iştahım vede midem büyüdü sanki.... Çabuk acıkıyorum.Sonra abur cubur derken yavaş yavaş çıktım bu kiloya.çOK İNCE OLMAMAKLA BİRLİKTE 70 KG CİVARINDA 42 BEDENDİM...ŞİMDİ 50-52
Başlamak yolun yarısı .....:1hug:

Selam kızlar, bu arada birseda sende hoşgeldin aramıza. Ya dün güya ben çocukları uyutunca gelecektim yanınıza ama dün 1 saat yürüdüm ya akşama yamulmuşum :bbo: İlk günümdü ya ondan galiba. Şimdi iyiyim ama. Sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir ve 1/2 domates yedim. Eskiden hepsinden teker teker ısırıp yiyordum bugün sandaviç yapmayı akıl ettim (ben sandaviç manyağıydım zaten) iki dilim kepek ekmeğinin arasına peynirim ile domatesimi koyup sandaviç özlemimi giderdim. Mutluda oldum, doydumda. Bugün saat 14.00'de diyetisyenimle randevum var aslında geçtiğimiz cumartesiydi ama yağmurdan dolayı gidemedim bebiş ıslanmasın diye bugüne ertelemiştim. Bugün gideceğim gelince anlatırım. muhtemelen kilomu tartıp verdiğim listeye devam et der. Değişik bişeyler olursa anlatırım. Şimdilik byyy görüşmek üzere.

selam kizlar
unutulmadim insallah?
ara ara göz atiyorum buraya..

allah hepinizin yardimcisi olsun ..yeni arkadaslar hosgeldinz..

birseda hoşgeldin aramıza:):) ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum kesinlikle süper motive oluyorum

çitolcuğum 15 kilo senin için verilemeyecek bi raka değil tatlım bide şöyle düşün ben mayıs ayında 128 kilo idim depreesyon mutsuzluk hepsi oluyo ama hiç bişey imkansız deil yavaş olsun temiz olsunnn bence sen hepimizden fazla kilo vericen ben inanıyorummm sende inan tatlım:1hug:a.s.:):)

hoşgeldin birsedaa.s.cım

kızlaaar.daha iyiyim şimdi çok teşekkür ederim.ama citol kızıcak bana şimdiklava:dayanamayıp 1 saat yürüdüm gene:tomato:öptüm hepinizi....

kızlaaar.daha iyiyim şimdi çok teşekkür ederim.ama citol kızıcak bana şimdiklava:dayanamayıp 1 saat yürüdüm gene:tomato:öptüm hepinizi....

ohhh yarasın cnmm aferin kızz sende kibar bir bayan olcaksın inanıyorum ihmal etmeyip gene yürüdünya süper hem kendini iyi hissediyosan yürüyebilirsin

.. bende yürürken çok sıkılıyorum bi ara müzik dinleyerek yapıyodum ama şimdi yeni bi yöntem deniyorum. film izleyerek leptobu açıyorum indirdigim filmler var hem izliyorum hem yürüyorum bügün tam yarım saat yürümüşüm ama ter yok çünkü soguk ortam

ben 15-20 dakkayı zor ederdim yürürken iyiydi vallaa bu ara öglen akşamdan kalma pilv ve patates yemegini oluma yedirirken ekmeksiz( zaten kepek ekmegim kalmadı 580 g ekmek tam 4 gün de gitti) bnende bi kaç kaşık oldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…