çitolcuğum nivea bady cd sidisimi var nerdenn aldın canım banada yardımcı olurmusuna.s.
yok güzelim ondan diil .ben zaten ay başından beri düzenli yürüyüş ve spor yapıyorum.dün kahvaltıya misafirim vardı azıcık kaçırdım yemek olayını aslıda çok da diil ama ..yani extra da 1 dilim çavdar ekmeğiyle 2-3- kaşık reçel yedim.akşam biraz da aerobik yapayım dedim.ters bi hareker yaptım heralde...oooooooooof of.bugün de yürüyüş yapsam mı acaba diye düşünüyorum hala
bugün dünden daha iyiyim çok şükür.akşam çok kötüydümbence dinlen bugun en azından akşama kadar akşama biraz yürü derim ben sen ilirsin tabi kendini nasıl hissediyosan ona göre ayarla
merhaba sizlerin yazdıklarını görünce bugün kendim için birşeyler yapmaya karar verdim.Uzun zamandır ha bugün ha yarın deyip bir türlü yapamadığım diyete başlamak istiyorum.İnşallah kararımdan vazgeçmem.destek ve önerilerinizi bekliyorum.Hepimize kolay gelsin
beni düşün ve mutlu ol cnm benim senin kilona gelebilmek için tam 15 kilo vermem gerekiyo düşünsene ne kadar zor olacak beki olmıcakk ( düşünmek istemiyorum bunu )
sense daha bana göre yolun başındsın düşünüyorumda bir zamanlar bende 95 kilodaydım ve kendime dikkat etmemmemm vurdum duymazlıgım aptallıgım bni bu hale getirdi keşkee o zamanlar aklım başıma gelseydide erken başlasydım yola daha çabuk işim daha koly olurdu ..
bunları düşün cnm düşün tedbirini almassan bir ay belki 6 ay sonra benim kadar olcaksınn ve başlaa ki bitiresin
bende inşallah bu azimle devam edicemm bırakmak istemiyorum sürekli aynı kısır döngü deprosyon mutsuzlukk (((
merhaba sizlerin yazdıklarını görünce bugün kendim için birşeyler yapmaya karar verdim.Uzun zamandır ha bugün ha yarın deyip bir türlü yapamadığım diyete başlamak istiyorum.İnşallah kararımdan vazgeçmem.destek ve önerilerinizi bekliyorum.Hepimize kolay gelsin
kızlaaar.daha iyiyim şimdi çok teşekkür ederim.ama citol kızıcak bana şimdiklava:dayanamayıp 1 saat yürüdüm gene:tomato:öptüm hepinizi....