Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar herkese merhaba ben bu gün çok üzünüm neden derseniz dün yediklerim yüzünden..

dün sabah gayet iyiydi tostumu yedim ama öğlen evde makarna yaptım 2 tabak makarna yedim hemde kıymalı ve yanınada 1 büyük bardak cola çok üzgünüm ya

akşam üstüde gezmeye gittim ordada koca bir tabak poça börek yedim..

sonra dedim ki bari akşam yemeği yemiyim saat 10 00 a kadar dayandım ama sonra coştum oturdum bi güczel fındık ve fıstık yedim

ya gerçekten moralim çok bozuldu.
bu gün biraz daha telafi etmeye çalışıcam inşallah. sizlerde böyle sapıtan oluyor mu?? yoksa bir tek ben mi iradesizim.

BUSE_26 kullanıcısından alıntı--- Bugün saat 14.00'de diyetisyenimle randevum var aslında geçtiğimiz cumartesiydi ama yağmurdan dolayı gidemedim bebiş ıslanmasın diye bugüne ertelemiştim. Bugün gideceğim gelince anlatırım. muhtemelen kilomu tartıp verdiğim listeye devam et der. Değişik bişeyler olursa anlatırım. Şimdilik byyy görüşmek üzere.

BUSE_26 kaç kalorilik bi diyet uyguluyorsun diyetinden biraz bahseder misin :uhm:a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ohhh yarasın cnmm aferin kızz sende kibar bir bayan olcaksın inanıyorum ihmal etmeyip gene yürüdünya süper hem kendini iyi hissediyosan yürüyebilirsin

.. bende yürürken çok sıkılıyorum bi ara müzik dinleyerek yapıyodum ama şimdi yeni bi yöntem deniyorum. film izleyerek leptobu açıyorum indirdigim filmler var hem izliyorum hem yürüyorum bügün tam yarım saat yürümüşüm ama ter yok çünkü soguk ortam

ben 15-20 dakkayı zor ederdim yürürken iyiydi vallaa bu ara öglen akşamdan kalma pilv ve patates yemegini oluma yedirirken ekmeksiz( zaten kepek ekmegim kalmadı 580 g ekmek tam 4 gün de gitti) bnende bi kaç kaşık oldım
citolüm sana bi tavsiye vereyim mi.bence kepek ekmeği yerine çavdar ye.çünkü kepek ekmeğinin kalorisi beyaz ekmekten bile yüksek.en düşük kalorili ekmek çavdar.hem inan tadı çok çok daha ii kepekten.sana özelden bi marka vericem ondan al bulabilirsen çok daha ii

arkadaşlar herkese merhaba ben bu gün çok üzünüm neden derseniz dün yediklerim yüzünden..

dün sabah gayet iyiydi tostumu yedim ama öğlen evde makarna yaptım 2 tabak makarna yedim hemde kıymalı ve yanınada 1 büyük bardak cola çok üzgünüm ya

sonra dedim ki bari akşam yemeği yemiyim saat 10 00 a kadar dayandım ama sonra coştum oturdum bi güczel fındık ve fıstık yedim

bu gün biraz daha telafi etmeye çalışıcam inşallah. sizlerde böyle sapıtan oluyor mu?? yoksa bir tek ben mi iradesizim.
üzülme canım bu konuda yanlız değilsin daha iki gün önce aynı hatayı ben de yaptım öyle de gidiyo zor da olsa 1 ayda 3 kg verebildim diyetimi sık sık bozuyorum başaramayacağımı düşünüp üzülüyorom çaresizlik içindeyim bakalım nereye kadar gider bu diyet:çok üzgünüm:

rubi dikkat ettimde sen ara ögün yapmamışın hiç yani sabah tosttan sonra o omakarnaya kadar ( hemde kıymalı orasını hiç demiyorum doktorlar makarna yicekseniz iki tabak y,y,n ama kıymalı olmasın diyolar) bir ara ögün yapmış olsaydın hayatım eminim iki tabak makarna yeme ihtiyacı duymayacaktın ama gene insanın bir günü diger gününe uymuyo bazen oluyo engellenemez yeme ihtiyacı duyuyosun seni anlayabiliyorum sen öyle bir zamanınmış demekkii olsun cnm moralini bozarsan daha çok yiceksin yada yemeyip yemeyip birden herşeyi güpleteceksin dikkat ettt hadii sende sorun yok hepimizin vidaları baya gevşemiş kaydirigubbakcemile5

rubim bozma moralini...arada olur öyle şeyler.canın çok yemek istediğinde sana tavsiyem siteye girip birkaç başarı hikayesi oku.okurkende şekersiz bir yeşilçay içeğer içemiyorum dersen koca bir bardak suiç).ben öyle yaparak yendim yemek yeme isteğimi.ha bide unutmadan acıkınca 10 tane derin nefes alıp ağzından ver.bunu yaparkende içinden her aldığım nefeste doyuyorum her verdiğim nefeste açtılığımı içimden atıyorum de.ilk başlarda inanarak söyelyemeiyorsun ama sora hakkaten işe yaradığını görüceksin.bu akşam bi dene yarında bana işe yarayıp yaramadığını haber ver ok.

ya bu arada söylemeyi unuttum birseda cım senide ekeldim listeye.cuma sabahı kilonu bildirirsen çok sevinirim....başka eklemediğim kimse var mıı

üzülme canım bu konuda yanlız değilsin daha iki gün önce aynı hatayı ben de yaptım öyle de gidiyo zor da olsa 1 ayda 3 kg verebildim diyetimi sık sık bozuyorum başaramayacağımı düşünüp üzülüyorom çaresizlik içindeyim bakalım nereye kadar gider bu diyet:çok üzgünüm:

rubiye söylediklerimi sende denesene yancy ..sonuçta kaybedilecek bişey yok.bu arada seni de ekliyim mi listeye ister misin

13 şubat-20 şubat arası

herbal:…………90,7--

cimcime81:……101,2--

BUSE26:………87--

citol:……………115,3--

bebelerim:………106--

rubi:…………….97--

xhüzünx:………..119--

dilenciii:…………97--

2 gün kaldı bayanlar hadin gayret:)))))))))

ben bir ara öögün daha yapıyon kızlarr hihoyyyt

ekmegşmde geldi üstelik eşim sag olsun iki çeşit ekmek getirmiş ay kıyamam bide dibaetik ell gibi çikolata bişi olmaz ye diyo kıyamam yaa yogurtumuda almışşkaydirigubbakcemile3

evet dilencii nin olmaması benimde dikkatimi çekiyo .belki vakti yoktur..işi vardır.cuma haber veriri inşallah kilosunu

cıtol canım geldım hatırlatttıgın ıcın saol.aslında gunu gunune sızı takıp edıyorum ama bısey yazmıyodum .artık elım bos gelmıycem emın olabılırsınyerimseniben

benide alın aranıza bende çok fenalardan biriyim 113.4 kiloyum boyum 1.62 ama diyetisyene gidiyorum zayıflama ilacı alıyorum asi deniz den banada mesaj yazmasını istiyorum her çarşamba tartılıcam size yazarım
tabiki alırız güzelim hoşgeldin..

sen çarşambaları yaz ama biz cumaları yapıyoruz kaşılaştırmaları cuma da bildir tartılıp..

hergün ne yadiğimizi ne spor yaptığımızı da paylaşıyoruz.sende katılırsan çok seviniriz..

cıtol canım geldım hatırlatttıgın ıcın saol.aslında gunu gunune sızı takıp edıyorum ama bısey yazmıyodum .artık elım bos gelmıycem emın olabılırsınyerimseniben

hoşgeldin.ne güzel 10 kilo vermişsin...nası verdin paylaşır mısın..

bende acıktım biraz ara öğünümü yapıcam şimdi..yarım yufkadan yağsız gözleme ve çay

benide alın aranıza bende çok fenalardan biriyim 113.4 kiloyum boyum 1.62 ama diyetisyene gidiyorum zayıflama ilacı alıyorum asi deniz den banada mesaj yazmasını istiyorum her çarşamba tartılıcam size yazarım

canım hoşgeldin ne zamandır kullanıyosun ilacı aynı zamanda hangi ilacı kullanıyosun ben çapada kontrollere gidiyorum özel bir diyetisyenemi gidiyosun ve kullandığın ilaçla kilo verdinmi

3 aydır burda diyet yapıyorum.5.grupdayım.108 e kadar dusmusdum ama bu hafta bıraz aldım 109.5 im.az ve sık 3 ana 3 ara ogun yaparak beslendım.45 dk da yurumeye calısdım hergun yapamasamda.bıde hergun 3 lt su ıcdım ve verdım.bılıyorum yaparken bu kadar kolay olmuyo ama sabredınce guzel sonuclar alınıyor

hg cedric yaz cnm ya sende yaz gün içinde neler yapıyosun ben elimdn geldigince yazıyorum herşeyi iyi oluyo dönüp bakıyorum ohh diyorum az yemişim mutlu oluyorumm hiç açkalmıyorum ama :kaydirigubbakcemile5 açıktıgımı hissedince düşünüyorum midem bana oyunmu oynuyo çünkü her hissedilen açlık hissi yemekten kaynaklamıyo
su da olabilirr sıkıntıdanda olabilirr sonrada duruma göre acil müdahale ediyorum kaydirigubbakcemile3

bu ara grubumuz giderek artıyoo yeni gelen herkes hoş gelmiş sefa getirmişş

3 aydır burda diyet yapıyorum.5.grupdayım.108 e kadar dusmusdum ama bu hafta bıraz aldım 109.5 im.az ve sık 3 ana 3 ara ogun yaparak beslendım.45 dk da yurumeye calısdım hergun yapamasamda.bıde hergun 3 lt su ıcdım ve verdım.bılıyorum yaparken bu kadar kolay olmuyo ama sabredınce guzel sonuclar alınıyor

açıklaman için çok teşekkürler canım.bende 12. gruptayım.yeni girdim bu hafta.biz burda da kendi aramızda bi yarış yapıyoruz.kaydetmemi istermisin seni de.cumadan cumaya tartılıyoruz.ki biz zati cuma günleri tartılıcaz .buraya da yazarsın .

X