Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende özledim canım benim :1hug: cimcime çok şey borçluyum sana teşekkür ederim çok kötü bi zamanda çıktın karşıma kendimi zorda olsa toparlamamda büyük payın var a.s.

Bir kaç söz deyip geçmemeli insan.Kimi sözlerin incittiği gibi kimi sözlerde böyle ayakta tutuyo :1hug:Bu arada ben vardım burda sen yoktun :))

ben bişey yapmadım ki bitanem...sadece birazcık itekledim diyelim...eğer gerçekten istemeseydin yapmazdın...çok mutlu ettin beni...sağol canım arkadaşım...a.s:asigim::1hug:a.s.

sen niye uyumadın...kaç gündür canın sıkkın gibi geldi bana...ama bişey sormak istemedim

kızlarrrrrrrr ben geldim....daha yen, üye oldum..incelerken bir de baktım ki benim takım burda=))))))9
ben de tamı tamına 104 kiloyum....diyetisyene gidemiyorum maddi yönden...napsam die düşünüp dururken burayı gördüm.....valla da gaza geldim.....hıhıhıh.....inşşş ben de vermek istiyorum artıkın şu nefret fazlalıkları....5 sene önce evlendiimde 58 kiloydum...76 kiloyla hamile kaldım...doğuma 97 kiloyla gittim ve şimdi oğlum 4 yaşında ben de 104...ne diosunuz bu duruma..ümitsiz miyim sizce=(((

hiçte diilsin...a.s..sadece irade ve istek işi bu...hoşgeldin aramıza..

Hoşgeldin arkadaşım. Ümitsizseniz ümit sizsiniz diye bir söz vardı :))) allah bağışlasın benimde 5 yaşında bi oğlum var uyandı az önce süt verdim geldim :))

Takıl sen buraya mutlaka vericez kiloları :enbuyukkk:

hb cnm teşekkür ederim...ne bilim ben ya..offfff o kdr ümitsizim ki...sizin nedir kilo durumunuz?

hepimizinkini allah bağışlasın inş...onlar yüzünden aldık kiloları ama canları saolsun..ii ki varlar dimi ama=)

ben 106 kiloydum ve henüz doğum yapmadı...yani benim durumum senin tabirinle senden daha ümitsizdi...ama isteyince oluyo canım benim ...bi kere ümitsizim lafını duymak ve ya okumak istemiyorum bu topikte...bi tek ölümün çaresi yok...Rabbim dermansız dert vermesin insana...

hb cnm teşekkür ederim...ne bilim ben ya..offfff o kdr ümitsizim ki...sizin nedir kilo durumunuz?

Ümitsiz olma lütfen bak bu saatte hiç tanımadığın insanlar sana destek oluyolar bence bundan güzel umut yok a.s cimcime doğru diyo rabbim dert verip derman aratmasın kilo nedirki ?

Bak bizim mesajlarımızın altında çizelgeler var kaç kiloyla başladığımız şu an kaç olduğumuz ve hedeflediğimiz kilo yazıyo :1rolleyes:

bende şimdi çay koydum kendime:))))))))

bonusum hadi sende kap içicek bişeyler gel madem uykumuz yok accık keyif yapalım:)

Alim tabi :)) zaten sabah beden temizliğine başliycam 8 gün çay yok doya doya içim :)) şimdi aklıma geldi benim oğlumun adı da emre gamyoncuiremsu

kızlar özür ya..eşim boşucak beni..gene nerde kaldın gelsene die bağırıo....öptüm ikiniiz de...yarın inş görüşürüz...=)kaydirigubbakcemile5

çok yaramaz olur emreler:)))inşallah seninki uslu dur

Evet adını koyarkende demişlerdi ama ben umursamadım emre ismini çok severim Yaa bide benim tahsil hayatımın ilk ve son yılları olan ilkokul yıllarında -tatlicadiarzu- bi emre vardı sınıfta ona aşıktım ben :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…