kızlarrrrrrrr ben geldim....daha yen, üye oldum..incelerken bir de baktım ki benim takım burda=))))))9
ben de tamı tamına 104 kiloyum....diyetisyene gidemiyorum maddi yönden...napsam die düşünüp dururken burayı gördüm.....valla da gaza geldim.....hıhıhıh.....inşşş ben de vermek istiyorum artıkın şu nefret fazlalıkları....5 sene önce evlendiimde 58 kiloydum...76 kiloyla hamile kaldım...doğuma 97 kiloyla gittim ve şimdi oğlum 4 yaşında ben de 104...ne diosunuz bu duruma..ümitsiz miyim sizce=(((
kızlarrrrrrrr ben geldim....daha yen, üye oldum..incelerken bir de baktım ki benim takım burda=))))))9
ben de tamı tamına 104 kiloyum....diyetisyene gidemiyorum maddi yönden...napsam die düşünüp dururken burayı gördüm.....valla da gaza geldim.....hıhıhıh.....inşşş ben de vermek istiyorum artıkın şu nefret fazlalıkları....5 sene önce evlendiimde 58 kiloydum...76 kiloyla hamile kaldım...doğuma 97 kiloyla gittim ve şimdi oğlum 4 yaşında ben de 104...ne diosunuz bu duruma..ümitsiz miyim sizce=(((
kızlar kahveye buyurun beklerim=)
hb cnm teşekkür ederim...ne bilim ben ya..offfff o kdr ümitsizim ki...sizin nedir kilo durumunuz?
bende şimdi çay koydum kendime:))))))))
bonusum hadi sende kap içicek bişeyler gel madem uykumuz yok accık keyif yapalım:)
kızlar özür ya..eşim boşucak beni..gene nerde kaldın gelsene die bağırıo....öptüm ikiniiz de...yarın inş görüşürüz...=)kaydirigubbakcemile5
çok yaramaz olur emreler:)))inşallah seninki uslu durAlim tabi :)) zaten sabah beden temizliğine başliycam 8 gün çay yok doya doya içim :)) şimdi aklıma geldi benim oğlumun adı da emre gamyoncuiremsu
çok yaramaz olur emreler:)))inşallah seninki uslu dur