Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet adını koyarkende demişlerdi ama ben umursamadım emre ismini çok severim Yaa bide benim tahsil hayatımın ilk ve son yılları olan ilkokul yıllarında -tatlicadiarzu- bi emre vardı sınıfta ona aşıktım ben :asigim:

çok alemsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İsmailll kaydirigubbakcemile3

Yalnız bizde bi sorun vardı aşk tek taraflıydı yani benim tarafımdan kaydirigubbakcemile3 bide ben o zaman uzundum ondan he o guççüktü :ecrin_bebek:

amaaan çocukken aşk nası olucak...hiç unutmuyorum büyük bi defterim vardı...ondan sayfa koparıp kocaman ı lav yu yazıp vermiştim ona..bidaha ki tenefüs arka sayfasına kağıtları böyle ziyan etme yazıp göndermişti...ne kadar kızmıştım yaa:roflol:

amaaan çocukken aşk nası olucak...hiç unutmuyorum büyük bi defterim vardı...ondan sayfa koparıp kocaman ı lav yu yazıp vermiştim ona..bidaha ki tenefüs arka sayfasına kağıtları böyle ziyan etme yazıp göndermişti...ne kadar kızmıştım yaa:roflol:

Vay rushuz :roflol:

Öyle tabi bence genetik hata var :roflol: töbe ya çarpılcam gece gece laelaelaelaelae

Eeee daha daha nassın :icecream:

öyle valla ben hep diyorum genleri bozuk onların...yoksa tek başlarına bi işe yarasalar Allah bizi niye yaratsın ki....

yok ben uykumu bekliyom :eek: gelir birazdan ben artık lavmanı yapıp öyle yatarım kaydirigubbakcemile3 gülüyom ama çok tırsıyom he fisfisfis

Valla bende nasıl yapıcam bilmiyorum herkes gibi deniycem yengem diyo ben bir saat uğraştım bel fıtığım var sen gençsin hemen yaparsın fisfisfis

Görücem artık inşallah faydasını görürüz :nazar: ay canım sigara istiyo he :nazar:

Valla bende nasıl yapıcam bilmiyorum herkes gibi deniycem yengem diyo ben bir saat uğraştım bel fıtığım var sen gençsin hemen yaparsın fisfisfis

Görücem artık inşallah faydasını görürüz :nazar: ay canım sigara istiyo he :nazar:

içmiycen mi sigara bu zımbırtıyı yaparken...bi de hergün mü lavman yapılıyo

Evet her gün yapılıyo 8. gün sabah son olarak yapıyosun ve temizlik bitiyo. Temizlik sırasında hayvansal gıda ve konsantre gıda kesinlikle yasak sebze meyve suları salatalar haşlanmış sebzeler yeniliyo. Bide kuru meyveler yeniyo.

Ben aslında sigara içmiyorum yani içmiyodum yani içtim bi ara bıraktım yani içmemek için kendimle savaşıyorum -tatlicadiarzu- eşim içiyo kokusunada dayanamıyorum he :nazar:

Abovvv ay okudum tekrar nasıl yapılacağını bi hoş oldum he kaydirigubbakcemile3 gidim suyu koyim kaynasın kaydirigubbakcemile3

Evet her gün yapılıyo 8. gün sabah son olarak yapıyosun ve temizlik bitiyo. Temizlik sırasında hayvansal gıda ve konsantre gıda kesinlikle yasak sebze meyve suları salatalar haşlanmış sebzeler yeniliyo. Bide kuru meyveler yeniyo.

Ben aslında sigara içmiyorum yani içmiyodum yani içtim bi ara bıraktım yani içmemek için kendimle savaşıyorum -tatlicadiarzu- eşim içiyo kokusunada dayanamıyorum he :nazar:

Allah kolaylık versin...bence hiç çekmesin canın...bırak içme

X