Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm,çözücem inş siteyi bu ilk günümya ondan:))uzun süre burdayım nasılsatekrar iyi akşamlar..

ya kızlar arada okyup kapatıyom kocişimi yanımda kırkyılda bir bu akşam beni mazur görün haftada bir akşam evdede senağlama

saol cnm 92 kiloyum
napcaz bu kilolarla bilemem burayı yeni keşfettim beni aydınlatırsanız sevinirim :1hug:

burda herkes kendine göre bişeyler yapıyo ....kendi bünyene metabolizmana göre bişey bul yapmaya başla...hergün neyediğimizi falan paylaşıyoruz...cuma günleride tartılıp kilolarımızı yazıyoruz buraya..ben liste tutuyorum...o hafta kim aha çok kilo vermişse 1. oluyo:)))))

kızlar herkese ii gecelerrrr akşam evde yoktum ama yazılanları tek tek okudum

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizzzzzzzzzzz

mekik yarışmasına yarın bende katılıcam kızlar çok çalışın 30 da bırakmak yok ilk eteap 250 varmısınız:):):):) ben hergün yarım mekik çekiyomda neyse bilmişlik yapmıyım desteğinizimmm siz yarışın ben burda dakka tutarım:)):))

neyse ben yatam uykum gelldii

cimcime hani resimlerimizi koymamışın hıh o kadar eklicez dedik sabah unutmaa bu yazııııııııı kesinlikle oku atlama:):):):)

iyi geceler kizlar ben geldim bu hafta 6. ci olmusum hihoyyyt evde yokdum simdi geldim topigi okudum demin bir misafir var diyordunuz ya o bendimmm :jeyyar: karanfil sevmeyenler tarcinla denesin ben ihlamuru sevmiyorum tarcinla iciyordum simdide karanfille iciyorum delikafadulden bu gün neler yedim sabah 1dilik kepekli ekmek,kahve , 1bardak cay, peynir,sucuk yedimm hmmm baya cok kacirmisimmm benneyaptımki ölen davetliydik döner yedim ama ekmeksiz bol salatayla hihoyyyt aksamda 1portakal azcik kabak cekirdegi bu kadar hepsi haaaaa unutmadan yeni gelen arkadaslarim hos gelmislerrrr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…