Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

TEK ŞİŞMAN BEYNİMİZ

Zihindeki algıyı değiştirmek için yapmanız gerekenler..

Aşağıda belirteceğim maddeler hala kilo problemi yaşıyor olsanız bileyapmanız gereken şeylerdir.unutmayın,beyninizdki şişmnı zayıflatmadığınız sürece hiçbirşey değişmeyecektir….

**öncelikle sürekli siyah giyiyorsanız bundan vazgeçin.yakışmadığını düşünseniz bile diğer renkleri kullanmaya başlayın.ta ki bu renkler sizde rahatsızlık yaratmayana kadar..

**başkasında görüp çok beğendiğiniz şeyi o stilde giyin.giydiğinizde size yakışmadığını düşüneceksiniz ama yinede giymeye devam edin.ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar(başkasında beğendiğiniz bir şey olsun)
**başkasında beğendiğiniz bir takıyı takın.belki bu büyük bir küpe,broş,kravat vs. olabilir.taktığınızda çok komik olduğunuzu,yolda herkesin size baktığını düşüneceksiniz.ama emin olun sokaktaki insanlar fark etmeyecektir bile..kocaman kulaklara sahip,dünyanın en komik insanı olduğunuzu düşünseniz bile takmaya devam edin..ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar..(yeterki başkasında beğenmiş olun&#8230
**zayıfladığınızda saçlarınızı boyatmayı düşündüğünüz bir renk veya kestirmeyi düşündüğünüz bir model varsa,bunu hiç beklemeden şimdi yapın.bunu,hemen şimdi,zayıflamayı beklemeden yapın.gidin ve sizin için başlayan değişim süreci içinde bunu yapın..
**bir küçük beden kıyafet denemekten çekinmeyin.her firmanın numaralarının farklı olduğunu aklınızdan çıkartmayın.bir beden küçük kıyafeti gözünüzde büyütmeyin..
**bol dökümlü ya da kesimli bir kıyafette 2 beden küçüğünü bile üstünüze tutun.istediğiniz kıyafeti giymek sizin en büyük hakkınız.yeterki size saçma gelmesin

**eğer şu ana kadar yapmadıysanız bir mayo alın ve hemen yüzme havuzuna gidin.ne zaman ki havuza gidecek ve rahatsızlık hissetmeyeceksiniz o zaan ilk çıtayı geçmişsinizdir demektir..

alıntı:yasemin soysal(tek şişman beyniniz kitabından)

ya fıstıklar yardım edin siteyi çözemiyorum artı bir türlü ekleyemedim şu çizelgeyi yavvbenneyaptımki

aa eklemişim yahihoyyytbu arada hoşbuldummmmm :asigim:

güzelim baştan sona okudun mu burayı bilmiyorum...biz yarışma yapıyoruz aramızda..her cuma tartılıp kilolarımızı yazıyoruz buraya..ben liste tutuyorum...kim daha çok kilo vermiş bakıyoruz...istermisin katılmak

tursarim sen konuş bari ya...bu gece kimsede iş yok...ixsir im yoklamada herkese kızacak:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…