yaa çitol karanfil kokusunu sevmeyen ne yapcak
CANIM bendim o zatı muhterem.vallla ünlü bi doktor ismi aklımda diil esrta ceyhanın proramında demişti..nursenada sora başka şekilde demligin altına filan diye tarif etti.ama ben fincanıma atıyorumm.cok unutkandım son zaman belki iyi gelir hafızayı güçlendiriyomuş ya :Saruboceq:
afiyet olsunn.
az iç kahveyi :roflol: ancak bunu önerebilirimpeki kizlar sekersiz cay icin karanfil kahve icin bir oneriniz var mi?
yaaaa kız kardeşi olan var olmayan varr ne çatlatıyonuzz burda bizii senağlamakız ben yerim seni...sensiz yaptığım hiçbişey içime sinmiyo biliyosun...şimdi daha bi motive olmuş hissediyorum kendimi.....kız çok seviyom ben seni ha...a.s.
allah senii emii kopardınıuz sabah sabah cimcime ile beniiEvet adını koyarkende demişlerdi ama ben umursamadım emre ismini çok severim Yaa bide benim tahsil hayatımın ilk ve son yılları olan ilkokul yıllarında -tatlicadiarzu- bi emre vardı sınıfta ona aşıktım ben :asigim:
amaaan çocukken aşk nası olucak...hiç unutmuyorum büyük bi defterim vardı...ondan sayfa koparıp kocaman ı lav yu yazıp vermiştim ona..bidaha ki tenefüs arka sayfasına kağıtları böyle ziyan etme yazıp göndermişti...ne kadar kızmıştım yaa:roflol:
bu ara kızz ixsirr
dün ben normal günleriden farklı olarak sabah aç karnıa zencefil ( bir çay kaşıgı) yuttum
ve çayıma karanfil attım
hangisinden bilemiyorum
gece bende nasıl bir karın agrısı daha çok bagırsaklarımm ayy nasıl bir gaz dolu ama çıkmıyoo bi türlüü
ilerleyen saatlerde bir karın agrsı ve çok afedersiniz motorlar bozulmuşşş
öylelille e rahatladım ama
amaba karanfille ilgili olabilirmi
yoksa zencefilmi yaptı :bbo:
kız kör olma hala ayktamısın sen:)))))Günaydın hepinize ben daha yeni yatıyorum he ayarlarım bozuldu bu gece -tatlicadiarzu- Belkimde sonra uyurum :ecrin_bebek:
Hepiniz çok güzel bir güne çok güzel bir şekilde başlarsınız inşallah :Saruboceq:
Balım (nur1835) ve blacksiya sizinle beraber bütün sınava gireceklere başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin topunuza a.s.
He bide beden temizliğine başlayan onca kişiye sabır ve şifa versin emeklerimizi boşa götürmesin inşallah :Saruboceq: zira şu an çok açım cokacimcoook
Bonus orhan der ki: :teytey: de get bonus de get bonus de get sende nem galdii -tatlicadiarzu-
biz çatlatırızx öyle ama hakikaten herşeyimizi beraber yaparız....Allah ayırmasın:)erkek milletine gelince hiç açma konuyu bence...öldüm açlıktan adam hala uyuyo:)))yaaaa kız kardeşi olan var olmayan varr ne çatlatıyonuzz burda bizii senağlama
allah senii emii kopardınıuz sabah sabah cimcime ile benii
oyyy nasıl güldüm demek ziyan etme yazmış haa
yawmanyak bu erkek millti
sciiiiiiiiiiiil...sor bana:))))günaydın herkeseeeeeeeeee
kızlar gece güzel sohbet varmış:):):) öğlen kalkın ben sorucam size:):)
buranın ne zaman renkli olcağı hiç belli olmaz bacım:))evet ya ben çıkarken kimseler yoktu
güzel muhabbet olmuş valla okuyorum 10 dakikadır :dance:
evet girdin çıktın...ay nası kızdım anlatamam...insan en azından bi slm verir dedim.....:))))Günaydın millet oku oku bitmedi yaw kaynatmışsınız yine, bonus güya ixsirin çocukluğuna inecektin ama cimcimeyle kendi çocukluğunuza inmişsiniz kaydirigubbakcemile3 Eee faydası olmuştur herhalde bigün bizede bir el atıverin bacılar kaydirigubbakcemile3 Gece geldim saat 23.00 de tam okumaya başladım oğlan ağladı susturdum geldim geri uyandı derken sinir oldum kapattım pc yi gittim yanına bende uyumuşum.Bu hafta her gün sabaha karşı 4 de yatmıştım dün erken yatıp toparladım sabahda 08.00 de kalktım. Kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek arasına kaşarlı,sucuklu tost yedim o kadar. Şimdilik kaçtım ben gelirim tekrar öpüldünüz mucckkk
yazdım seni listeye güzelim merak etmemrb herkese =) 5 gundur dıyet yapıyorum 95 kıloyla başladım ve bugun 91 kıloyum =)
sen yoklama yapmadın dün gece...haftasonları izinlimiyiz...haketen kıs amma kaynatmışınız gece gece saat 4 de kadar yuhh yaniii.şu an eminim uyuyosunuz.bonus umarım korktuğun gibi olmamıştır lavman işi.ben vaz gectim yapmıyorum.
sabah 2 dilim k ekmegi.biraz sucuklu yumurta ve lorla maydonoz yedim..öğleye ALLAH kerim