Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimcimoşun ablası SİSTERSdi heralde hoş geldin ablacım..walla benimde bir ablam var 106 yanlış diilse kilosu.gel diyorum buraya ben yazamam ne yazayım diyo.daha kayıt bile olmadı.misafir olarak gelip okuyup okuyup gidiyo.aşagıda misafir görürseniz bilinki obenim ablamdır.ikna edicem ama.oda diyetisyene gitti ama onun verdigi diyeti diil kendi kafasına göre diyet yapıyo..işte böylee.
ben mekiğiçekip geldimvallahi
oldu canim kahvemin sekerini azaltamam valla bu aradayapmadim elmali suyumu :teytey:
valla bende kaç ay ikna için uğraştım...nası olduysa dün gece ikna ettim nihayet...ama çok mutlu ediyo beni burda olması....:asigim::1hug:
ixsiriiiiin nnnn ablasıııııı...gel sende bak pişman olmazsın....hihoyyyt
kız ben yerim seni...sensiz yaptığım hiçbişey içime sinmiyo biliyosun...şimdi daha bi motive olmuş hissediyorum kendimi.....kız çok seviyom ben seni ha...a.s.hosbuldum ixsir valla cimcime de bana uzun zamandir soyluyo ama kismet dun aksamaymis ancak ikna oldum :))) eh senin ablanda gelir yakinda israrina dayanamayip a.s
hosbuldum ixsir valla cimcime de bana uzun zamandir soyluyo ama kismet dun aksamaymis ancak ikna oldum :))) eh senin ablanda gelir yakinda israrina dayanamayip a.s
yuppiyuuuuu iki kişilik yarışmada birinci oldumkaydirigubbakcemile3
ben eskiden küçücük çaybardağına 8 şeker atardım sonra yavaş yavaş yarıya indirdim.önce 4 sonra 2 sonra 1.sonr büyük kupada içmeye başladım çayımı 4 şkerli sonra 2 yaptım sonra 1 bikaç gün arayla yaptım bu işlemleri.tek şekere düştükten bi kaç gün sonra şekersiz içmeye başladım.ilk gün 3 bardak çay içtim ilkini çok zor içtim.2. çayı nasıl içtim ben de bilmiyorum 3.çayda alışmışım.1 seneye yakın şekersiz içtim.sonra kanşekrim çok düşüyor diye 1-2 şeker atayım dedim miğdem bulandı içemedim.ama zamanla içebilmeye başladım.
kızım şekeri kesmiyon....elmayı yapmıyon...ne yedin sen bugün...
hey maşşallah be güzelim...bende eşime kızıyorum kupaya 4 şeker atıyo diye...
teprik ederim canım benim
cimcime okadar konuşuyoz insan bi tepki verir napıyo bunlar diye allah seni benneyaptımki
kalk elma suyunu yap işte..yarım ölçü yap bu gece bitirirsin...su içmiyosun en azından bu su yerine geçer...sabah 1 pogaca yedim sonra kahve ictim aksamda atistirdim biseyler