Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbuldum ixsir valla cimcime de bana uzun zamandir soyluyo ama kismet dun aksamaymis ancak ikna oldum :))) eh senin ablanda gelir yakinda israrina dayanamayip a.s

bak nasilda duygu yaparmis benim kardesim ..... bilseydim bu kadar sevinecegini daha once gelirdim skerim

ben eskiden küçücük çaybardağına 8 şeker atardım sonra yavaş yavaş yarıya indirdim.önce 4 sonra 2 sonra 1.sonr büyük kupada içmeye başladım çayımı 4 şkerli sonra 2 yaptım sonra 1 bikaç gün arayla yaptım bu işlemleri.tek şekere düştükten bi kaç gün sonra şekersiz içmeye başladım.ilk gün 3 bardak çay içtim ilkini çok zor içtim.2. çayı nasıl içtim ben de bilmiyorum 3.çayda alışmışım.1 seneye yakın şekersiz içtim.sonra kanşekrim çok düşüyor diye 1-2 şeker atayım dedim miğdem bulandı içemedim.ama zamanla içebilmeye başladım.

hosbuldum ixsir valla cimcime de bana uzun zamandir soyluyo ama kismet dun aksamaymis ancak ikna oldum :))) eh senin ablanda gelir yakinda israrina dayanamayip a.s
kız ben yerim seni...sensiz yaptığım hiçbişey içime sinmiyo biliyosun...şimdi daha bi motive olmuş hissediyorum kendimi.....kız çok seviyom ben seni ha...a.s.

inşALLAH CANIM..bak şuan da var bi misafir gız senmısin yoksa abla güffünüm gellllllllllll gellllllllllllllll hekezin abası geldi sende gellllllllllllllllllllllsenağlama senağlama

hey maşşallah be güzelim...bende eşime kızıyorum kupaya 4 şeker atıyo diye...

cimcime okadar konuşuyoz insan bi tepki verir napıyo bunlar diye allah seni benneyaptımki

vallahi ya kendi kendimize yarışıp kendi kendimize kazandık
alooooo brda bizde varız

hey maşşallah be güzelim...bende eşime kızıyorum kupaya 4 şeker atıyo diye...

sen ne diyorsun o zamanlar acayip tatlı yerdim çikolata baklava süt tatlıları :) meğer kan seviyem çok düşükmüş ondan öyle yapıyormuşum.yüzümdeki svilcelerimi ve lekelerini o günlere borçluyum:)

cimcime okadar konuşuyoz insan bi tepki verir napıyo bunlar diye allah seni benneyaptımki

kız ne biliyim mekik çekiyosunuz diye ses etmedim...size bişey yazıyorum...çok faydalı şeyler...valla bu kıyağımı unutmayın..o yüzden çok cvp yazamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…