Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim açıklaman için ben gerçekten yanlış anlamışım bunun için özür dilerim ama sen benden daha fazla yanlış anlamışsın.

Ne alakası var kızlar ya saçmalamayın yeni gelenleri niye istemeyeyim.İkinizden başkada böyle düşünen çıkmadı topikde niye acaba? Beni tanıdı herkes az çok.Siz niye böyle bir düşünceye girdiniz anlamış değilim. Burası benim tapulu malım değil lütfen konuyu başka yerlere çekip birlik beraberliğimizi bozacak yorumlar yapmayın

Birlik beraberliği bozacak yorum ne demek :çok üzgünüm: ben sadece anladığımı yazdım fazladan bi yorum yapmamıştım başka bir tarafada çekmemiştim. Nurada msn den söyledim niye böyle demiş acaba böylemidir diye. Başka bir niyet ve amaç yok zaten. Bunu düşünmen ve yazman çok fazla kırıcı...

heeeyyy üzmeyin bak topigimizin delisini yakar burayi hee ona göre... saka bi yana busem haklisin eskisi gibi paylasim yok gibi , ama bunu hala düzeltebiliriza.hadin kizlaar yarin cuma heycanliyim cokdelikafadulden

askito kiiiizzzzz anaaam kaciremmi seni kizz bana kacarmisin:jeyyar: yavriim masallah harikasin beaaa benim hedef kilom 65-70 desene ben senin gibi olcam alllaahhhh :teytey:

yumurtadaki kalari miktarı bir tanesinde 70 dir
100 grm sarıdaki yada 100 grm beyazdaki ile 1 tane yumurtayı karıltırmayalım

kızz busee aday oll antalyaya kaydettircem kendimi sırff sana oy verebilmek içinn kaydirigubbakcemile3

bende az önce az bişi spagatti yedim
öglende bir dilim kepek ekmegine sütün yüzü birikmiş bir çatal kaadar yemiştim

bu ara sölemeyi unuttum yanlız bacakların maşallahhı var kaymak anam kaymakk

kiz ne oluyoruz bacak macak kaymakkkkkkk :jeyyar: utandim ya

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyytttttttt topiğin cadısı geldi beaaa.s.kim bozdu busemin moralini oyarım valla klava: bizim topiğe bişey olmazzzz (inşallah:)):Saruboceq: )

ben deliricem yaa aylardır mutfağa girmemeye çalışıyom pasta börek falan kız kek istedi 2 dilim yedim sıcak sıcak olurmuya cumaya 1 gün vardı off offf cok canım istedi napayım ya akşam yemek yemeyeyim barisenağlama

yok gene kimse yok eee ben gideyimde kalan kekide yiyeyi m bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden :çok üzgünüm:

yahuu bende diyorum neden girmeiyorum siteye sinir olmuştum saldırmışlar sitemizeee klava:savaş başlatalım kızlarrklava: nasıl olsa oklavamızda var nasıl olsa :roflol:

yav öğlenden beri yazıyorum yazıyorum cevapla deyince hata mesajı veriyor.Zaten açamadım topiği açılıncada kapandı hep meğer saldırmışlar kk'ya.Allah cazalarını versin onların.Neyse düzelsinde bir yazıcam tekrar öptüm herkesi şimdilik.Tursarim cadım muckkk

bende öptüm busem bi biz varız galiba yaff ya bu arada citol mutluyuzun bacaklarına laf atmış kaymak maymak falan bende görmedim resimleri kaçırdım merak ediyom:jeyyar:

Canım sana sınavlarında başarılar Allah zihin açıklığı versin.

Canım senin lafına göre ben sizi yani sadece sizide değil yeni gelenleri istemiyormuşum, topiğin tadı sizin yüzünüzden kaçmış. ışte böyle saçma bir yorumada böyle kırıcı bir cevap verilirdi.Kırılmışım ve kırmışım bundan da normal bişey yok. Topiğimizde aktif olarak bulunan en az 15-20 kişi oluyor. Ve senin ettiğin bu laf, diğer arkadaşlar tarafından yanlış algılanabilir.Buda tadımızın kaçmasına yeterde artar bile. Lütfen bu tarz yorumlarını sadece kendine sakla. Benim o lafı söylediğimde açıklama yapacak ne moralim ne de halim vardı.Bunuda belirtmiştim zaten.Eğer ki biraz sabretsydin şu an bu diyologları yapıyor olmayacaktık.
Neyse canım, konuyu uzatmanında anlamı yok.Senin dediğine göre sen beni, ben seni yanlış anlamışım madem; bunları boşverip kilo vermemize bakalım.Daha fazla can sıkmaya gerek yok çünkü.

heeeyyy üzmeyin bak topigimizin delisini yakar burayi hee ona göre... saka bi yana busem haklisin eskisi gibi paylasim yok gibi , ama bunu hala düzeltebiliriza.hadin kizlaar yarin cuma heycanliyim cokdelikafadulden

kızz busee aday oll antalyaya kaydettircem kendimi sırff sana oy verebilmek içinn kaydirigubbakcemile3

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyytttttttt topiğin cadısı geldi beaaa.s.kim bozdu busemin moralini oyarım valla klava: bizim topiğe bişey olmazzzz (inşallah:)):Saruboceq: )

Duydunuzmu lan adamı hasta etmeyin bundan sonra bol katılım bol paylaşım yaw biz her gün biraz daha büyüyen kocaman bir aile olduk bundan daha ötesi varmı acep. Aldırmayın oklavayı elime klava: Ama cimcimem le seçilimin saçlarını yolacam o ayrı yolmazsam rahatlayamam kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3. Bi yazmasınlar bak napıyom ben onlara kaydirigubbakcemile ıxsirimde her akşam yoklama alacak bundan sonra tamam miiiii uleyyynnnnnnnn klava:kaydirigubbakcemiledelikafadulden:lepi:

Son düzenleme:
kızlarrrrrr benim bugün misafirim vardı. ne yediğimi azahyım sizlere şimcik canlarım diğer günlerden farklı olarak patates kızartması vardı vedeee sigara böreği kahvaltımda maluumm misaFıR VARDI :jeyyar:
kahvaltıdan önce ben sirkeli suyumu içtim ve oturdum saat üç gibi kahvaltımı ettim arkadaşımla benim normal saatım kahvaltı için aaaaaaaa çokkk geç demeyin sırnaşık şey bende sigara böreğinden de patatestende yedimmmm ohh afiyet şeker olsun bana değilmi ama akşam yemyi yemedim ve yemeğide düşünmüyom zaten bu gece açıkırmıyım bilmiyorum biraz ağır geldi bana midemde ekşime var galiba kızartmadan alılık değilim çünkü neyse iste normal kahvaltımı yaptım daha sonra bir güzel yeşil çayımı içtim bir saat kadar önce ikinci sirkeli suyumu içtim şimdi yine yeşil çayımı içiyorum daha sonrada meyve yemeyi düşünüyorum janlarımmm öpüldünüzzz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…