nur 1835 iki nur kaldık naptın ne yedin bugün
kismecikler kalmadı topiğe nur geldi:):))):)))))))))))))
BUSE_26
İyi geceler kızlar öylesine okumaya geldim gidiyorum tekrar. Ben yine diyeti bozdum akşam köfte ile profiterol yedim Yüzümde yok yazmaya, halimde,moralimde onun için kaçtım ben. Eskiden ne güzeldi burası herkes her yediğini yazıyordu, birde azim vardı,merak vardı,cesaret vardı,heyecan vardı hepimizde.Şimdi bende dahil olmak üzere kimsede kalmadı.Sebebini az çok tahmin ediyorum ben ama neyse. İnşallah eski haline döner topiğimiz.İyi geceler tekrardan öpüldüğnüz kızlar ixsirim,tursarim,nursenam,asirenkler byyyy
ixsir im harika olur valla....sen tut yoklamayı da:)))))))
yapıcam canım inşALLAH..24 den 24 de gelenler gelmiyenler..en cok ugrayanlar olmak üzere tekmil alıcam kötükedihüso
ıyi geceler kızlar öylesine okumaya geldim gidiyorum tekrar. Ben yine diyeti bozdum akşam köfte ile profiterol yedim senağlama Yüzümde yok yazmaya, halimde,moralimde onun için kaçtım ben. Eskiden ne güzeldi burası herkes her yediğini yazıyordu, birde azim vardı,merak vardı,cesaret vardı,heyecan vardı hepimizde.Şimdi bende dahil olmak üzere kimsede kalmadı.Sebebini az çok tahmin ediyorum ben ama neyse. ınşallah eski haline döner topiğimiz.ıyi geceler tekrardan öpüldüğnüz kızlar ixsirim,tursarim,nursenam,asirenkler byyyy
canım valla yazıp gitmişin herkez işkillendi.acıklada rahat edelim ayol..:uhm:
ıxsir için :roflol::roflol:
[/QUOTE
cok fenasın valla daha cok canımı isteddin be yaa.:mymeka:
http://http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
ıxsir deyince aklıma gelmişti burda çok güzel hareketli avatarlar var kızlar bazı resimlerin boyutları büyük oluyo resim sıkışıyo ve hareket etmiyo. Burdakilerin boyutu KK ya uygun yerimseniben
canım acılmıyo link yaa cok sevindim ama olmadıı..care bull.
bonusum nurum buarada gercekten arkadaşım adına yani buse adına konuşayım asla sizinle ilgili bişey diildir.öle olurmu ya biz sizi herkezi çok sevdik.topige taze kan oldunuz yaa ..sakın o şekilde düşünmeyin..busem acıklar zaten kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Ben de Bonusumla aynı şeyi düşünüyorum sanırım. :çok üzgünüm:
ben burdayım nursena hihoyyyt böööööö
kız dikkatimi çekti ne çok menemen yiyosun.inan canım çekti gecen pazardan alıyım dedim biber olmuş 5 mlyn delikafadulden ohaa dedim.kışın hiç almıyorum sormuyodum bile hormonlu diye ama nekadar pahalıymış dedim....
mutluyuz gerçekten 4 çocuğunmu var yalanmı yazdın yaş kaç acep senin merak ettim sıkıntıdan bakıyım dedim profiline:a015::uhm:
kız ne biliyon tasaruflu bi ev hanımıdır belkim yazdan menemen sosu yamışdırrrrkafamçokkarıştı
Günaydın kızlar a.s. Ben bugün 36 saatlik açlık orucuna başladım inşallah her hafta yapmayı düşünüyorum. Tabi yapabilirsem -tatlicadiarzu- Aç durulduğu zaman bir faydası olmuyomuş ama oruca niyet edildiği zaman bazı hastalıklara faydası varmış. Bende denemek istedim gece su içtim niyet ettim iftarda yine su içicem ve cuma günü öğlene kadar bişey yemiycem :1rolleyes:
Bu mesajda ne demek istedin buse biraz daha açarmısın lütfen :uhm:
Nedir sebep? Yani gruba yeni katılanlar olarak düzeninizimi bozduk diye düşünmeye başladım ben :çok üzgünüm:
Ben de Bonusumla aynı şeyi düşünüyorum sanırım. :çok üzgünüm: