Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

var canım bi kızım var 4 e gidiyo bide oğlum var o 4 yaşının içinde şu an dietim ilk hafta berbat gitti aslında ama sanırım bu hafta güzel olacak 1 kilo kadar verdim sanıyorum inşallah cumaya güzel bi sonuç almış olurum senin varmı çocuk ?
benimde 1 kızım var 4 yaşında olsun be diyetin başındasın devam edelim başarıcaz sıkma canını daha önceye göre az yediğimiz kesin anca alışıyoruz:dance:

yalan deil cnm 4cocugum var evet yas 37 en yasliniz benimdir heralde:jeyyar:
maşşallah allah bağışlasın bende 31 yaşında yım daha 1 tane benim 1 tanede düşük yaptım 2 ay önce:ecrin_bebek: inşallah kilo verince tekrar hamile kalıcam

ne alaka kiz öyle bisey yapmadim esim seviyor cocuklarda bendeeeeeeeeee kolay yap yap yeeeeeeeeee delikafadulden

valla yaptım sabah güpletim bile offf offf ekmeksiz zor oluyo yemesii yav bandırmadan da yenmiyoki cokacimcoook

mutluyuz bu arada yumurtanın sarısında çok kalori var ama bayazını bolca yiyebilirsin menemende

benimde 1 kızım var 4 yaşında olsun be diyetin başındasın devam edelim başarıcaz sıkma canını daha önceye göre az yediğimiz kesin anca alışıyoruz:dance:

maşşallah allah bağışlasın bende 31 yaşında yım daha 1 tane benim 1 tanede düşük yaptım 2 ay önce:ecrin_bebek: inşallah kilo verince tekrar hamile kalıcam

valla yaptım sabah güpletim bile offf offf ekmeksiz zor oluyo yemesii yav bandırmadan da yenmiyoki cokacimcoook

ben ekmekle bandirmiyom kasikla girisiyommmmm bir de bakiyom aaaaaaaaa menemen bitmis kiziyom kim yedi menemenimi kaydirigubbakcemile3

mutluyuz nursena kızlar menemen muhabbetinizi okurken bi an fark ettimki canım çekti yaw aklıma soktunuz menemeni iyimi napçam simdi pazara çıktım domates almadan gelmişim avucumu yalim bari hihoyyyt bişe olmasın:dance::dance:

mutluyuz nursena kızlar menemen muhabbetinizi okurken bi an fark ettimki canım çekti yaw aklıma soktunuz menemeni iyimi napçam simdi pazara çıktım domates almadan gelmişim avucumu yalim bari hihoyyyt bişe olmasın:dance::dance:

kiz ne yapayim ben yediklerimi yaziyorum canin cekdiyse özür dilerim cnm Şeniz

ne özürü kıs mutluyuz aşkolsun şaka yapıyorum tamamen kaydirigubbakcemile3 şu menemene bandırma muhabbetini okudumya ondan sanırım yerimseniben

ne özürü kıs mutluyuz aşkolsun şaka yapıyorum tamamen kaydirigubbakcemile3 şu menemene bandırma muhabbetini okudumya ondan sanırım yerimseniben

aslinda gercekden herkesin cani cekiyor alan var alamiyan var ama burasi rejim topigi mecbur yazcaz yediklerimizi :ecrin_bebek:

aslinda gercekden herkesin cani cekiyor alan var alamiyan var ama burasi rejim topigi mecbur yazcaz yediklerimizi :ecrin_bebek:

aman ne yiyozki ayaol onuda yazmassam aç hissediyorum şöle abartarak yazıyorumki karnım doysun kocamana 1 dilm kepekli ekmeekkk yedim öğlennn kocaman 3 çatal döner aldım bi:roflol:de kocaman marul yaprağı yedimmm :))))

aman ne yiyozki ayaol onuda yazmassam aç hissediyorum şöle abartarak yazıyorumki karnım doysun kocamana 1 dilm kepekli ekmeekkk yedim öğlennn kocaman 3 çatal döner aldım bi:roflol:de kocaman marul yaprağı yedimmm :))))

sırnaşık şey sırnaşık şey allah iyiligini versin emiiiiiii kocaman marul yapragi yedin haaaaaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey

eski halimin resimlerini koymustum ama su an elimde yok .. annemdeyimdee
taze taze son halimin resimlerini koyayim size .. motivasyon olsun .. sizede banadaa.

Son düzenleme:
valla rejimden vazmı geçtiler bahar gelince bilemedim

sende baya baya farkeder canım 20 kilo dile kolay ne kadar zamanda verdin ki:uhm:

tam olarak 16.12.2008 de basladim 3 bucuk ay fln cnm.

keske önceki halim olsaydi bu pc de koyardim ama evden hallederim insallah yarin fln.

kız aşikito özlettin valla kendini......cok cabuk verdin o iki kiloyu.hemen geri döndü.. inşlh bu hafta 70 saglamlarsın...:Saruboceq:

bu arada avatar resmin cok hoş olmuş....eşini bebişini sırayla koymuşun.bakcam diye beynim sulandı delikafadulden
ya ben avatar resmimi bileoynatamıyom.normalde hareketli ama etmiyo .o da benim gibi tembel...bileniniz varmı yardım edinn.

tsk ederim canimcim .. avatar boyutu kücük olmasi lazim .. yoksa oynamaz..
photoscape diye bir program var onda yapiorum ben .. anigif bölümünden..
ugrastirio ama biraz.

Selam arkadaşlar bende burayı yeni keşfedenlerdenim bende 23 şubattan beri dietteyim....81,9 başladım.Diyetisyenim harika bir kadın bana 38 günde 6,5 kilo verdirdi. İnşallah bozmadan devam Diyet listelerimi sizlerle paylaşmak isterim her hafta değiştiriyouz.Bu sabah tartıldım 75,4 geldim. Herkese yeniden merhabaaaaaaaa

hosgeldin canim.. ve tebrik ederim senii. basarilarinin devamini dilerimmkaydirigubbakcemile2

diger sayfalari okuyamadim .. anam kiziyooo :))) laptop manyagi diyo banaa.. bagimliymisim öle dio :)))
kendisi hasta .. yemek yapmam lazim
öptüm kocamann

canım harika olmuşsun darısı başımıza kutlarım seni:nazar:a.s.

Son düzenleme:
askıto harika zayıflamışsın canım
ben yeni başladım diyete sen en çok neye dikkat ettin kilo verirken bizimle paylaşırmısın

Ne alakası var kızlar ya saçmalamayın yeni gelenleri niye istemeyeyim.İkinizden başkada böyle düşünen çıkmadı topikde niye acaba? Beni tanıdı herkes az çok.Siz niye böyle bir düşünceye girdiniz anlamış değilim. Burası benim tapulu malım değil lütfen konuyu başka yerlere çekip birlik beraberliğimizi bozacak yorumlar yapmayın.
Bende neye sitem ettiğimi söyleyeyim. Bizim eski tayfaya ediyorum.Geçen akşam sesleniyorum ama kimse yazmıyor.İşte o zaman moralim bozuldu..Eskilerden giren 4-5 kişi kaldık.Cimcime,çitol,ixsir,seçil,hüzün ve ben. Herbal,rubi,aşkito, daha aklıma gelmeyen kimse girmemeye başladı, eyvallah işleri olabilir. Bizim eski tayfa size sesleniyorum.Başka gruplara girip oralardada yarışıyosunuz muhtemelen çünkü daha önce söylemiştiniz. Eee başka topiklerde gezinirken burayı ihmal ediyorsunuz. Herkes burda gözüküyor ama kimse bişeyler yazma gereği duymuyor. Birde biz bana göre en büyük hatayı birbirimize msn vererek yaptık. Niyemi msn den görüşülünce aynı şeyi buraya yazmaya gerek görülmüyor, dolaysıyla gurupca bir paylaşım olmuyor. Ben 1 haftadır msn açmıyorum çünkü burda o heyecanı yaşayalım istiyorum. Blmiyorum ne kadar anlatabildim.Cimcimem,seçilim,çitolüm,ixsirim lütfen kızlar ya bol paylaşımda bulunalım motive olalım.Ben dağıttım kendimi,çitolüm anca bugün kendine gelmiş,yavaş yavaş dökülüyoruz ya.
Hepinizi çok seviyorum kızlar eskileride,yenileride.Yeniler geldide canlandı topiğimiz zaten. Sizleri bilmiyorum ama ben burda hepinizi benimsedim,gerçekten sevdim burdan başka bir guruba geçmek aklımdan bile geçmedi. Lütfen kızlar yaa... Önceliği buraya verin sonra başka yerlerde gezin hepimiz silkelenelim bir. Belki kızıyosunuz şu anda bana belki hak veriyosunuz bilmiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.

Açıklamanı baştan yapmadığın için yanlış anladık sanırım. Kusura bakma olur muyerimseniben Kendini de üzme bence yakında tekrar aynı coşkuyu hep beraber buluruz. :1hug:a.s.

Kızlar ben pazartesiye kadar giremem zannumca. Ben kilomu Bonus a söylerim o iletir size. Haftasonu sınavlarım var çalıştım ama korkuyorum yine de bana dua edin hemi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Görüşünceye kadar kendinize cici bakın a.s.:1hug:

X