:jeyyar:evet yaff olsun ben nöbetciyim zaten kaydirigubbakcemile3 bu arada kız nursena on dakkadan fazlamı sürer bi havucu yıkaıp vermek:jeyyar:
kuscam simdi zaten yaaaaaaaaa üüüüüüüüüüüü çok kötüü tadı valla
İyi geceler kızlar öylesine okumaya geldim gidiyorum tekrar. Ben yine diyeti bozdum akşam köfte ile profiterol yedim senağlama Yüzümde yok yazmaya, halimde,moralimde onun için kaçtım ben. Eskiden ne güzeldi burası herkes her yediğini yazıyordu, birde azim vardı,merak vardı,cesaret vardı,heyecan vardı hepimizde.Şimdi bende dahil olmak üzere kimsede kalmadı.Sebebini az çok tahmin ediyorum ben ama neyse. İnşallah eski haline döner topiğimiz.İyi geceler tekrardan öpüldüğnüz kızlar ixsirim,tursarim,nursenam,asirenkler byyyy
tursari senin adını topkimin cadısı ilan ettim....
ben yatıyorum kızlar lahana suyunu geri çıkarmadan yatim uyum faydası olsun hepinisi öptüm mCx
İyi geceler kızlar öylesine okumaya geldim gidiyorum tekrar. Ben yine diyeti bozdum akşam köfte ile profiterol yedim senağlama Yüzümde yok yazmaya, halimde,moralimde onun için kaçtım ben. Eskiden ne güzeldi burası herkes her yediğini yazıyordu, birde azim vardı,merak vardı,cesaret vardı,heyecan vardı hepimizde.Şimdi bende dahil olmak üzere kimsede kalmadı.Sebebini az çok tahmin ediyorum ben ama neyse. İnşallah eski haline döner topiğimiz.İyi geceler tekrardan öpüldüğnüz kızlar ixsirim,tursarim,nursenam,asirenkler byyyy
muzur tursari ve diğer arkadaşlar hepinize iyi geceler adam sabah 8 de işe gidiyo onun için erken kalkıyom kahvaltıyo öpüyorum iyi muhabbetler herkeze
offffffffffffffff..bak moralim çok bozuldu yaaaa...busem niye öyle dedi ki....bak kız yarın okuycan nasılsa buse....üyanda beni gör dudağında uçuk çıksın emi......yolcam saçlarını nası üzdü beniiisenağlama