Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:jeyyar:evet yaff olsun ben nöbetciyim zaten kaydirigubbakcemile3 bu arada kız nursena on dakkadan fazlamı sürer bi havucu yıkaıp vermek:jeyyar:

lafın gelişi 10 dakika dedim yav ne fenasınız havuç almaya giittimde çay bardaklarıda vardı onlarıda makineye diz dim ayol rahat bi havuç yedirmediniz ha bi havuç yiyek dedim aklıma neler geliyo yerken ahanda yemiyomsenağlama

ıyi geceler kızlar öylesine okumaya geldim gidiyorum tekrar. Ben yine diyeti bozdum akşam köfte ile profiterol yedim senağlama Yüzümde yok yazmaya, halimde,moralimde onun için kaçtım ben. Eskiden ne güzeldi burası herkes her yediğini yazıyordu, birde azim vardı,merak vardı,cesaret vardı,heyecan vardı hepimizde.Şimdi bende dahil olmak üzere kimsede kalmadı.Sebebini az çok tahmin ediyorum ben ama neyse. ınşallah eski haline döner topiğimiz.ıyi geceler tekrardan öpüldüğnüz kızlar ixsirim,tursarim,nursenam,asirenkler byyyy

kızzzzzzzzzzzz buseeeeeeeeeeeee...delüüüüüüüüüüüüüm...nettin kız nerelerdesiiin

niye öyle dilyosun güzelim...sana bişi söyliyim inan diğer topikler dökülüyo...burdaki motivasyon çoğu topikte yok bence...

ben yatıyorum kızlar lahana suyunu geri çıkarmadan yatim uyum faydası olsun hepinisi öptüm mCx

k
tursari senin adını topkimin cadısı ilan ettim....

olsun canımmm cimcimem olsun ben beğendim hehehehekaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoook:roflol: bu arada nursenaya dedimki ye havucu ahanda yemiyom diyor yaff kaydirigubbakcemile3

heyt be millet beni bekliyomuş topik coştu :jeyyar inanmayın geçne ben yazdım ben okudum kaydirigubbakcemile3)

offffffffffffffff..bak moralim çok bozuldu yaaaa...busem niye öyle dedi ki....bak kız yarın okuycan nasılsa buse....üyanda beni gör dudağında uçuk çıksın emi......yolcam saçlarını nası üzdü beniiisenağlama

muzur tursari ve diğer arkadaşlar hepinize iyi geceler adam sabah 8 de işe gidiyo onun için erken kalkıyom kahvaltıyo öpüyorum iyi muhabbetler herkeze

ya kızlar sizde deneyin bana çok faydası oldu valla bu elma sirkesi bal ve suyun valla iki günde yarım kio verdim hemde reglin başında inanlımaz bir olay ve gayet rahatlatıyor karında şişlik falan olmuyor ve rahat lavobaya rahat gidiyorsunuz kabız olanlara tavsiye ediyom.

niye öyle dedin yaff bak üzüldüm şimdi hee :1no2: ben yazayım sana yediklerimi bugün sabah sirkelisuyumu içtim aradan yarım saat geçmeden bir greyfurt yedim sonra bi güzel kahvaltımı ettim ve sonrada dört saatimi dışarıda oğlumla yürüyerek geçirdim eve akşam geldim biraz dondurma yedim iki saat sonra çubuk kraker ve yeşil çayımı içtim şimdi ve yazı okuyom şimdi sizin yazılarınızı yerimseniben

ok busemin motivasyonu yerine gelecekse ben yarından itibaren her alşam gün içinde yediklerimi yazıcam arkadaşımın keyfi yerine gelsin yeterki...kız buse sen delülük yapmazsan ne anlamı kalır bu topiğğin şekercim..

a.s.
canım sen bozma moralini buseminde morali bozuktur onun için yazmıştır öle ben onada sanada hepinize çoookkkk güveniyoruma.s.

sağol cadımmmmm...bende çok güveniyorum ...biz yaza hepimiz incecik olcaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…