sağol cadımmmmm...bende çok güveniyorum ...biz yaza hepimiz incecik olcaz allahın izniyle
tabi olcaz yaa:lepi: süperiz hepimizdelikafadulden bazenhepimizin morali bozuluyor yediklerrimizden falan ama bence arada yapılmazsa insan bıkar yaa öyle düşünelim bence sositosositotabiki yaa dörtdörtlük olsaydık insan değil melek olurduk. hiçbirşey ve hiçkimse dörtdörtlük değildir. kendimize eziyet ederekte ....... kilo veririzklava:verseydim ben verirdim hayatım boyunca ne yediğimden bişey anladım nede yaptığım diyette istediğim kiloya ulaşabildimsenağlama ama bu sefer hem kendime hemde sizlere güveniyorum hiç bu kadar rahat diyet yapmtığımı hatırlamıyorum ve hiç kendime eziyet etmeden debir kilo verdiğimide. veeeeeeeeeee bu iş bu sene bitecek Allahın izniyle :lepi::dance: topiği bırakanın gözünü oyarım heeee vazgeçmek yokkk klava::enbuyukkk:
ay kız sem çok yaşa emi...valla süper motivasyon oldu:))))))))))a.s.a.s.:1hug::asigim:
Günaydın kızlar a.s. Ben bugün 36 saatlik açlık orucuna başladım inşallah her hafta yapmayı düşünüyorum. Tabi yapabilirsem -tatlicadiarzu- Aç durulduğu zaman bir faydası olmuyomuş ama oruca niyet edildiği zaman bazı hastalıklara faydası varmış. Bende denemek istedim gece su içtim niyet ettim iftarda yine su içicem ve cuma günü öğlene kadar bişey yemiycem :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:
yaw nasıl güldüm kız bonusss
ne diyek allah orucunu kabule etsinn
ama kanımcaaa kaydirigubbakcemile3 sen gecee götürecennn mutfakta ne var ne yokk
bak hala gülüyorumm iyi geldi bu bana
depresyondaydım 2 gündürrr bugun biraz kendime geldimmm :sm_confused:
allah seni tartıda öne geçecen demi hımmmm yemezler çok vermiş desinler diye yapıyon anadım bennnGünaydın kızlar a.s. Ben bugün 36 saatlik açlık orucuna başladım inşallah her hafta yapmayı düşünüyorum. Tabi yapabilirsem -tatlicadiarzu- Aç durulduğu zaman bir faydası olmuyomuş ama oruca niyet edildiği zaman bazı hastalıklara faydası varmış. Bende denemek istedim gece su içtim niyet ettim iftarda yine su içicem ve cuma günü öğlene kadar bişey yemiycem :1rolleyes:
İxsir için :roflol::roflol:
dünden beri bi menemen olayı yaşadık beni gaza getirdiniz bakalım ixsir napacak
sırnaşık şey
Ne gülüyon acaba şurda ibadet ediyoz :1closedeyes:
İyi geceler kızlar öylesine okumaya geldim gidiyorum tekrar. Ben yine diyeti bozdum akşam köfte ile profiterol yedim senağlama Yüzümde yok yazmaya, halimde,moralimde onun için kaçtım ben. Eskiden ne güzeldi burası herkes her yediğini yazıyordu, birde azim vardı,merak vardı,cesaret vardı,heyecan vardı hepimizde.Şimdi bende dahil olmak üzere kimsede kalmadı.Sebebini az çok tahmin ediyorum ben ama neyse. İnşallah eski haline döner topiğimiz.İyi geceler tekrardan öpüldüğnüz kızlar ixsirim,tursarim,nursenam,asirenkler byyyy
Nursena kaydirigubbakcemile kız bu kilo vermek için değilki yazdım ya hastalıklara iyi geliyomuş birde ben cumartesi beden temizliğine başliycam ona hazırlık olsun istedim yani yarı aç kalıcaz bir hafta kendimi şimdiden hazırlamak istedim