Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

topikte bi sürü gacı gözüküyo kimse bişey yazmıyo
..bnde kaçtım hadi ii geceler...yarın seçilimle buluşucaz:))))))))

sağol cadımmmmm...bende çok güveniyorum ...biz yaza hepimiz incecik olcaz allahın izniyle

tabi olcaz yaa:lepi: süperiz hepimizdelikafadulden bazenhepimizin morali bozuluyor yediklerrimizden falan ama bence arada yapılmazsa insan bıkar yaa öyle düşünelim bence sositosositotabiki yaa dörtdörtlük olsaydık insan değil melek olurduk. hiçbirşey ve hiçkimse dörtdörtlük değildir. kendimize eziyet ederekte ....... kilo veririz klava:verseydim ben verirdim hayatım boyunca ne yediğimden bişey anladım nede yaptığım diyette istediğim kiloya ulaşabildimsenağlama ama bu sefer hem kendime hemde sizlere güveniyorum hiç bu kadar rahat diyet yapmtığımı hatırlamıyorum ve hiç kendime eziyet etmeden debir kilo verdiğimide. veeeeeeeeeee bu iş bu sene bitecek Allahın izniyle :lepi::dance: topiği bırakanın gözünü oyarım heeee vazgeçmek yokkkklava::enbuyukkk:

ay kız sem çok yaşa emi...valla süper motivasyon oldu:))))))))))a.s.a.s.:1hug::asigim:

neyse canlar herkes kaçıyor bende kaçayım barı malummm bu gün tam dört saat hiç oturmadan yürüdüm :bbo: yoruldum yaniisositosositoyerimseniben uyuyayım bende barimmm :))

a.s.nursenam asirenkler cimcimem neslihan iiyii geceler kızlarrrrrrrrr öpüldünüz

günadın nerdesiniz hanımlar öleye kadar yatıyonuz saatler alınınca feleğiniz şaştı herhal uuuuuuuuuu kimse yokmuklava:kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar a.s. Ben bugün 36 saatlik açlık orucuna başladım inşallah her hafta yapmayı düşünüyorum. Tabi yapabilirsem -tatlicadiarzu- Aç durulduğu zaman bir faydası olmuyomuş ama oruca niyet edildiği zaman bazı hastalıklara faydası varmış. Bende denemek istedim gece su içtim niyet ettim iftarda yine su içicem ve cuma günü öğlene kadar bişey yemiycem :1rolleyes:

bu ne leynnn
bende yumrta(haşlanmış) br dilim kepek ekmegi yedim
birazdanda bir dilim kepek ekmegi ile ara ögün alıım ama ne alsam ne yesem bilmiyorum

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:
yaw nasıl güldüm kız bonusss
ne diyek allah orucunu kabule etsinn
ama kanımcaaa kaydirigubbakcemile3 sen gecee götürecennn mutfakta ne var ne yokk
bak hala gülüyorumm iyi geldi bu bana
depresyondaydım 2 gündürrr bugun biraz kendime geldimmm :sm_confused:

Ne gülüyon acaba şurda ibadet ediyoz :1closedeyes:

günaydınnnnnnnnnn bayanlar nasılsınız sabah kalktım bu menemen olayı beni çok etkiledi sabah kalkar kalkmaz mantarlısını yaptımmmm 2kaşık kadar yedim heral fazlada olabilir karnım doyduktan sonrasını sayabiliyom da:):roflol:
allah seni tartıda öne geçecen demi hımmmm yemezler çok vermiş desinler diye yapıyon anadım bennn şaka bi yana sonra napacan ramazanda hiç kilo vereni duydunmu bacım kı bide hafta sonu geliyoki sorma vallla depresyona falan girme çok yedim diye karışmayız haaaaaa:sm_confused:

İxsir için :roflol::roflol:
dünden beri bi menemen olayı yaşadık beni gaza getirdiniz bakalım ixsir napacak
sırnaşık şey

offf offf yedim seni menemencokacimcoook

Ne gülüyon acaba şurda ibadet ediyoz :1closedeyes:

allah kabul etsin bacımmmmm:uhm:

Nursena kaydirigubbakcemile kız bu kilo vermek için değilki yazdım ya hastalıklara iyi geliyomuş birde ben cumartesi beden temizliğine başliycam ona hazırlık olsun istedim yani yarı aç kalıcaz bir hafta kendimi şimdiden hazırlamak istedim

Bu mesajda ne demek istedin buse biraz daha açarmısın lütfen :uhm:

Nedir sebep? Yani gruba yeni katılanlar olarak düzeninizimi bozduk diye düşünmeye başladım ben :çok üzgünüm:

anladım tatlım o zman kolay gelsin allah şifa veresin diyelim zaten 1 hafta öncaden kırmızı et falan yemicekmişsin diye duymuştum doğru ise kaydirigubbakcemile5

nur 1835 iki nur kaldık naptın ne yedin bugün
kismecikler kalmadı topiğe nur geldi:):))):)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…