Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahanda cimcime geldi
hoşgeldin
nerde bu millet nerde bu millet cimcime aydınlat bizi bakem

cevap yazmadan giden kilo alsınnn innnnşallllllaaaahhhh valla okuyup kaçmayın valla açıcam ağzımı haaa

kız ne biliyon tasaruflu bi ev hanımıdır belkim yazdan menemen sosu yamışdırrrrkafamçokkarıştı

nisan 1 yoklama(gelenler gelmiyenler)
aşikito :teytey:

cimcime hihoyyyt

secil:sm_cool:

buse

nursena a.s. :hooray:

bebelerim :1hug:

tursari :lepi:

bonus :içelim: :içelim:

mutluyuz

blacksiya sositososito

asirenkler Şeniz

pafim :teselli:

madamsembol a.s

firarilerrrr

herbal kötükedihüso

zanzu kötükedihüso

rubi kötükedihüso

elif kötükedihüso

cedric kötükedihüso

citol kötükedihüso klava:

hüzün kötükedihüso

ankara kötükedihüso

serpilgk kötükedihüso

kalemtraş kötükedihüso

arven75 kötükedihüso

zeynepcan kötükedihüso

asmi kötükedihüso

zeynep2630 kötükedihüso

ninanur kötükedihüso

dilara kötükedihüso

tavarish kötükedihüso

bundan sora her gece günün yoklaması var klava:

Son düzenleme:
hay ağzını öpem burava yoklama işini tuttum 10 dakika sonra geliyom adamın canı bu saate havuç istemiş:)))))delikafadulden

kızlar ben yatıyorum..size iyi uykularr.
hakketen her gece 24 de kadar gelenler gelmiyenler yoklama yapıcam..bakalım kim fazla topik kırıyooo

heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyttttttt ben geldim gece nöbeetini almaya nursenam yettim ixirim biyere kaçma kızzzzz

hakkaten bişey sorcam havucu çok seviyom acıkınca yiyorum havuçta şeker var çok yemek kilo yaparmı bi bilginiz varmıki

:jeyyar:evet yaff olsun ben nöbetciyim zaten kaydirigubbakcemile3 bu arada kız nursena on dakkadan fazlamı sürer bi havucu yıkaıp vermek:jeyyar:

ixsir im harika olur valla....sen tut yoklamayı da:)))))))

iyi geceler kızlar bugün yediklerimi yazayım ancak fırsatım oldu mlsf . sabah patates kızartması yedim 2 tane eti formla birlikte akşam saat 4 gibi haşlanmış brokoli yoğurtla birlikte başka bişey yemedim akşam yemeğindede saat 8 gibi bi tabak ıspanak yemeği yoğurtla birlikte yine 3tane etiformla birlikte şu anda bibardak lahana suyu içiyorum ve bunları yasıyorum hihoyyyt

ta nası içiyosunuz şu lahana suyunu anlamıyorum...bi kere denedim...daha da içemedim ben

hakkaten bişey sorcam havucu çok seviyom acıkınca yiyorum havuçta şeker var çok yemek kilo yaparmı bi bilginiz varmıki

ya yok be güzelim o kadarda takma herşeyi sebze bu bence çok faydalı keske bende senin kadar sevsem :1no2:yada eşim kadar sebze sevsem benim eşim ramazanda dışarıda benim canım kebap çekerken o seyyar satıcıdaki yeşilliklere marullara sulanırdı halaa öyle bazen onu kıskanıyom valla çok seviyor yeşillilk ve sebzeyi ben ona koyun diyomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…