neyse ben cikiyom kimse konusmuyor by citir hanimlarrrrrrrrr:teytey:
neyse ben cikiyom kimse konusmuyor by citir hanimlarrrrrrrrr:teytey:
ahanda cimcime geldi
hoşgeldin
nerde bu millet nerde bu millet cimcime aydınlat bizi bakem
kız dikkatimi çekti ne çok menemen yiyosun.inan canım çekti gecen pazardan alıyım dedim biber olmuş 5 mlyn delikafadulden ohaa dedim.kışın hiç almıyorum sormuyodum bile hormonlu diye ama nekadar pahalıymış dedim....
hay ağzını öpem burava yoklama işini tuttum 10 dakika sonra geliyom adamın canı bu saate havuç istemiş:)))))delikafadulden
kız ne biliyon tasaruflu bi ev hanımıdır belkim yazdan menemen sosu yamışdırrrrkafamçokkarıştı
kız bi havuçu 10dk damı veriyon..allah seni napmasın..-tatlicadiarzu-
heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyttttttt ben geldim gece nöbeetini almaya nursenam yettim ixirim biyere kaçma kızzzzz
ixsir im harika olur valla....sen tut yoklamayı da:)))))))nisan 1 yoklama(gelenler gelmiyenler)
aşikito :teytey:
cimcime hihoyyyt
secil:sm_cool:
buse
nursena a.s. :hooray:
bebelerim :1hug:
tursari :lepi:
bonus :içelim: :içelim:
mutluyuz
blacksiya sositososito
asirenkler Şeniz
pafim :teselli:
madamsembol a.s
firarilerrrr
herbal kötükedihüso
zanzu kötükedihüso
rubi kötükedihüso
elif kötükedihüso
cedric kötükedihüso
citol kötükedihüsoklava:
hüzün kötükedihüso
ankara kötükedihüso
serpilgk kötükedihüso
kalemtraş kötükedihüso
arven75 kötükedihüso
zeynepcan kötükedihüso
asmi kötükedihüso
zeynep2630 kötükedihüso
ninanur kötükedihüso
dilara kötükedihüso
tavarish kötükedihüso
bundan sora her gece günün yoklaması varklava:
ta nası içiyosunuz şu lahana suyunu anlamıyorum...bi kere denedim...daha da içemedim beniyi geceler kızlar bugün yediklerimi yazayım ancak fırsatım oldu mlsf . sabah patates kızartması yedim 2 tane eti formla birlikte akşam saat 4 gibi haşlanmış brokoli yoğurtla birlikte başka bişey yemedim akşam yemeğindede saat 8 gibi bi tabak ıspanak yemeği yoğurtla birlikte yine 3tane etiformla birlikte şu anda bibardak lahana suyu içiyorum ve bunları yasıyorum hihoyyyt
hakkaten bişey sorcam havucu çok seviyom acıkınca yiyorum havuçta şeker var çok yemek kilo yaparmı bi bilginiz varmıki