Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet yemedim et falan küçük bi tavuk yemiştim geçen gün ama çüçük :ecrin_bebek: heyecan ve stres yaptım zaten bu temizlik için :1ninca:

nur 1835 iki nur kaldık naptın ne yedin bugün
kismecikler kalmadı topiğe nur geldi:):))):)))))))))))))

Günaydın herkese. Ben bu sabah bi dilim ekmek biraz peynir ve bikaç zeytin yedim. Öğlen de çorba içmeyi planlıyorum :))) Akşamı bilmiyorum çünkü ablama gidicem. Ama bozmamaya çalışçam bu düzenisositososito

BUSE_26
İyi geceler kızlar öylesine okumaya geldim gidiyorum tekrar. Ben yine diyeti bozdum akşam köfte ile profiterol yedim Yüzümde yok yazmaya, halimde,moralimde onun için kaçtım ben. Eskiden ne güzeldi burası herkes her yediğini yazıyordu, birde azim vardı,merak vardı,cesaret vardı,heyecan vardı hepimizde.Şimdi bende dahil olmak üzere kimsede kalmadı.Sebebini az çok tahmin ediyorum ben ama neyse. İnşallah eski haline döner topiğimiz.İyi geceler tekrardan öpüldüğnüz kızlar ixsirim,tursarim,nursenam,asirenkler byyyy

Ben de Bonusumla aynı şeyi düşünüyorum sanırım. :çok üzgünüm:

ixsir im harika olur valla....sen tut yoklamayı da:)))))))

yapıcam canım inşALLAH..24 den 24 de gelenler gelmiyenler..en cok ugrayanlar olmak üzere tekmil alıcam kötükedihüso

ıyi geceler kızlar öylesine okumaya geldim gidiyorum tekrar. Ben yine diyeti bozdum akşam köfte ile profiterol yedim senağlama Yüzümde yok yazmaya, halimde,moralimde onun için kaçtım ben. Eskiden ne güzeldi burası herkes her yediğini yazıyordu, birde azim vardı,merak vardı,cesaret vardı,heyecan vardı hepimizde.Şimdi bende dahil olmak üzere kimsede kalmadı.Sebebini az çok tahmin ediyorum ben ama neyse. ınşallah eski haline döner topiğimiz.ıyi geceler tekrardan öpüldüğnüz kızlar ixsirim,tursarim,nursenam,asirenkler byyyy

canım valla yazıp gitmişin herkez işkillendi.acıklada rahat edelim ayol..:uhm:

ıxsir için :roflol::roflol:
melemen.jpg
[/QUOTE

cok fenasın valla daha cok canımı isteddin be yaa.:mymeka:

http://http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html

ıxsir deyince aklıma gelmişti burda çok güzel hareketli avatarlar var kızlar bazı resimlerin boyutları büyük oluyo resim sıkışıyo ve hareket etmiyo. Burdakilerin boyutu KK ya uygun yerimseniben

canım acılmıyo link yaa cok sevindim ama olmadıı..care bull.

bonusum nurum buarada gercekten arkadaşım adına yani buse adına konuşayım asla sizinle ilgili bişey diildir.öle olurmu ya biz sizi herkezi çok sevdik.topige taze kan oldunuz yaa ..sakın o şekilde düşünmeyin..busem acıklar zaten kaydirigubbakcemile5 Şeniz

Son düzenleme:
valla ben bu sabah biraz kaşarı yagsız tavada eritip üzerine hoop bir yumurta kırdım yedim cok güzeldi..birazda kepekli yufka ekmek...yufkanın arasınada domates ve peynir dürdüm ohh karnım doydu walla. öglen ne yicem bilmiyorumm. yazarım..

Kız sen domates neyin evde konserve falan yapmıyonmu ya da dondurucuya koymuyonmu tembel karı -tatlicadiarzu- Bak bende daha 5-6 tane kavanoz kaldı mis gibi yaz domatesi üstüne yumurta cokacimcoook :roflol:

Öğlen menemen ye diycem emme sen bilinn -tatlicadiarzu- asirenkler selam hoşgeldin canım a.s.

Ana link hakkaten açılmıyo he :1shok: ana sayfadan teknik destek bölümüne bak messenger bölümünde avatarlar var

Son düzenleme:
alooo pafim gene kimse yokkkk off offf
ben öğle yemeğimi yedim kızlar
1dilm kepekli ekmek biraz döner

kız dikkatimi çekti ne çok menemen yiyosun.inan canım çekti gecen pazardan alıyım dedim biber olmuş 5 mlyn delikafadulden ohaa dedim.kışın hiç almıyorum sormuyodum bile hormonlu diye ama nekadar pahalıymış dedim....

esim ve cocuklarim cokkkk seviyorlar cnmm hemide , kalorisi az bir yemekkkk 1tabak yiyorum az yumurta kiriyom ama icine bol domates biber 2-3tane yumurta kiriyom koca tavaya :ecrin_bebek:

var canım bi kızım var 4 e gidiyo bide oğlum var o 4 yaşının içinde şu an dietim ilk hafta berbat gitti aslında ama sanırım bu hafta güzel olacak 1 kilo kadar verdim sanıyorum inşallah cumaya güzel bi sonuç almış olurum senin varmı çocuk ?

Günaydın kızlar a.s. Ben bugün 36 saatlik açlık orucuna başladım inşallah her hafta yapmayı düşünüyorum. Tabi yapabilirsem -tatlicadiarzu- Aç durulduğu zaman bir faydası olmuyomuş ama oruca niyet edildiği zaman bazı hastalıklara faydası varmış. Bende denemek istedim gece su içtim niyet ettim iftarda yine su içicem ve cuma günü öğlene kadar bişey yemiycem :1rolleyes:

hmm sagliklimiymis benneyaptımki

Bu mesajda ne demek istedin buse biraz daha açarmısın lütfen :uhm:

Nedir sebep? Yani gruba yeni katılanlar olarak düzeninizimi bozduk diye düşünmeye başladım ben :çok üzgünüm:

Ben de Bonusumla aynı şeyi düşünüyorum sanırım. :çok üzgünüm:

Ne alakası var kızlar ya saçmalamayın yeni gelenleri niye istemeyeyim.ıkinizden başkada böyle düşünen çıkmadı topikde niye acaba? Beni tanıdı herkes az çok.Siz niye böyle bir düşünceye girdiniz anlamış değilim. Burası benim tapulu malım değil lütfen konuyu başka yerlere çekip birlik beraberliğimizi bozacak yorumlar yapmayın.
Bende neye sitem ettiğimi söyleyeyim. Bizim eski tayfaya ediyorum.Geçen akşam sesleniyorum ama kimse yazmıyor.ışte o zaman moralim bozuldu..Eskilerden giren 4-5 kişi kaldık.Cimcime,çitol,ixsir,seçil,hüzün ve ben. Herbal,rubi,aşkito, daha aklıma gelmeyen kimse girmemeye başladı, eyvallah işleri olabilir. Bizim eski tayfa size sesleniyorum.Başka gruplara girip oralardada yarışıyosunuz muhtemelen çünkü daha önce söylemiştiniz. Eee başka topiklerde gezinirken burayı ihmal ediyorsunuz. Herkes burda gözüküyor ama kimse bişeyler yazma gereği duymuyor. Birde biz bana göre en büyük hatayı birbirimize msn vererek yaptık. Niyemi msn den görüşülünce aynı şeyi buraya yazmaya gerek görülmüyor, dolaysıyla gurupca bir paylaşım olmuyor. Ben 1 haftadır msn açmıyorum çünkü burda o heyecanı yaşayalım istiyorum. Blmiyorum ne kadar anlatabildim.Cimcimem,seçilim,çitolüm,ixsirim lütfen kızlar ya bol paylaşımda bulunalım motive olalım.Ben dağıttım kendimi,çitolüm anca bugün kendine gelmiş,yavaş yavaş dökülüyoruz ya.
Hepinizi çok seviyorum kızlar eskileride,yenileride.Yeniler geldide canlandı topiğimiz zaten. Sizleri bilmiyorum ama ben burda hepinizi benimsedim,gerçekten sevdim burdan başka bir guruba geçmek aklımdan bile geçmedi. Lütfen kızlar yaa... Önceliği buraya verin sonra başka yerlerde gezin hepimiz silkelenelim bir. Belki kızıyosunuz şu anda bana belki hak veriyosunuz bilmiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
X