Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evi toparlayıp geldim öğlen ara öğünde yememiştim çok acıktım 1 tabak nohut yemeği yedim yanınada 1 tane galeta o kadar akşama yemem lazım karnı bahar var onu haşlayım da yoğurtluyum bari yemek yapmasam olmuyo evde çocuk var koca var yapıncada dayanamıyom neyse pilav falan yemedim birazda hareket yapayım bariiii

canım sadece test cöz ve ezberle konuları okuma butun soruları çöz

Kız konuları okumadan testi nasıl çözcem. yaa ben aslında finale hazırlanıyorum. Çünkü bu sınavın %30 alınacak. Atıyorum 70 puan alsam 21 puan geçicek listeye. ama final de 70 alsam 49 geçiyor listeye. finalde iyi puan almak için bu konuların hepsini okumam lazım malasef

slm kızlar dün akşama kadar net bozuktu
akşamda kardeşim oturuyo pc ye bana sıra gelmiyo
sabahlkeyinde kaltım alışverişe daha yeni ayak bastım ewe
tüm işler duruyorr ama ben direk buraya geldim
kızz hüzün valla süper duruyosun hakaten ilk resimle arada daglar kadar fark var... maşallah diyelim seççilimede sanada nazar degmesinn
ben kaptım koyurdum kendimi karnı yarık yedim dünya kadar öglen kayınvalidem yapmış oda nasıl yaglı ve güzel yaparrr hımm
şiştimm depresyona girdim ahh aahh
bundna sonraya bakalım inşallahh

Son düzenleme:

Beni rencide edene bak sen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

ben de bi saat önce salata yemiştim. şimdi de yoğurt yiyom :ecrin_bebek:

Oyy yerim ben seni gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Bende şimdi geldim eve malzemelerimi aldım balıkçının önünden geçiyoduk balık ekmek yazısını görünce midemde acayip bi boşluk hissettim saat 3 e geliyodu balık ekmek için balığımız kalmadı dedi çocuk :mymeka: dedim hamsi getir o zaman kaydirigubbakcemile3 1 dilim ekmek salata ve balık yedim önceden baya bi yerdim şimdi bununla şiştim delikafadulden

Son düzenleme:
selam kizlarrr,

ya valla yetisemiyorum hiziniza… oku oku bitmiyor… tusari sen dün yakindin kimse yok diye.. ben yazdiklarinizi okumaya calisiyordum is esnasinda. patronlar gidip geliyordu valla yazamadim. ama ilk önce tabi hafta sonunda yazdiklarinizi okumak istiyordum. rekor kirmislar valla yazarak. ben hafta sonu giremedim. iki gün boyunca spor yapmisim… Cumartesi evimi bastan asagi temizledim… cam, perde, yerler dolaplar, banyo, mutfak her yer piril piril oldu… elime saglik Pazar sabahi kalktim her yanim agriyordu (calistigim icin fazla yapamiyorum). Pazar günü de bizim sülale bizdeydi. Annemleri yemege cagirdim onlar cocuksuz ama aniden kardesim ve cocuklari geldi, ablam ve cocuklari geldi…. ev yani cümbüs gibiydi. o günde benim anam agladi…

ya secil ve hüzün resimlerinize nasil bakabilirim ben??? bende motive olmak istiyorummmm

tatlım benim resimler 447. sayfada hüzününkü 442-444 arası tam hatırmaıyorum azıcık geri gidiceksin:):)

Annem hep diyo ki biz çok yiyoz midemiz büyümüş az yemeye başlarsak midemiz küçülür yine:roflol::roflol: çok gülüyodum bu lafına ama zannumca doğru diyooo

Bak şimdi aklıma takıldı. Bunun bilimsel açıklamasını bilen yapsın

Midemiz mi büyüyo gerçekten? Ya da küçülüyo mu? Ya da başka bişe mi oluyo? Nedir bu durummmm

secilcim göremedim yaa senin bu yazdigin mesajlami vardi resimler

ilk halimmm 128 lik

burda 105 kilo falandım

geçen hafta sonu çekindim

ve son halim:):)

?????????

bir yeri mi tiklamam lazim??

secilcim göremedim yaa senin bu yazdigin mesajlami vardi resimler

ilk halimmm 128 lik

burda 105 kilo falandım

geçen hafta sonu çekindim

ve son halim:):)

?????????

bir yeri mi tiklamam lazim??

hayır resimlerin altında açılıyor normalde ama eksik programın varsa açamazsın evde denersin artık:)

ok.

kizlar bi dengeli spor aletin den bahsediyorlardi... kizlar esimden izini koparinca aldim onu )) Internetten siparisi verdim.
Bende baska bir alet vardi ama o cok ses cikariyordu. aksamlari eve gelince yapamiyordum artik. Komsular delirirdi. Esim diyorki seninki bahanedir. sen bununla da yapmassin ya neyse ))))
Bakalim nasil olacakkk

diyetle birlikte işe yarar merak etme ne yediklerini yazmamışın bacım misafir geliyoda sen ne yaptın bakem

Bak şimdi aklıma takıldı. Bunun bilimsel açıklamasını bilen yapsın

Midemiz mi büyüyo gerçekten? Ya da küçülüyo mu? Ya da başka bişe mi oluyo? Nedir bu durummmm

Büyüyo tabi kızım xxxlll durumuna geliyo kaydirigubbakcemile3 ve dahada ilerleyince artık mide kara delik halini alıyo ne gönderirsen yutuyo yani laelaelaelaelae

oooooo bayağakalabalığız hrkes burda hepinizi öpüyorum hüzüncüm o kio çizelgesini değiştirsene okiloçizelgesindeki kadını sen zannediyorum resimlerini görünce şaşırıyorum ilk resminde çok güzeldi içimiz açılsın güzel bi çizelge yap artık kendine artık okadar kilolu değilsin lütfennnn-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3:asigim:klava:

valla ben almanya da yatma diyeti ( kaydirigubbakcemile2 ) var onu deniyecem
size anlatim nasildir:

sabah tek karbonhidratli seyler yiyebilirsin mesela recel ve ekmek (yagsiz), yada cukolata li ekmek (yine yagsiz tabe)
öglen karbonhidratli ve proteinli bir sicak yemek mesela et yada tavuk ve yaninda makarna yada pilaw v.s.
aksam da sadece proteinli birsey. sicak bir yemek istiyorsan et ve ya tavukun yaninda sebze yada soguk aperativ istersen peynir, yogurt v.s.

bu diyette deniliyorki vücut protein i gece yatarken bile daha cabuk harciyor

yok anacim nezaman 99 u görürsem ozaman degiscem cizelgemi ozamana kadar bu beni gazlicak:roflol:

hımmmm hımmm ben kaçayım kızlar görüşürüz yine inşalah geldiğimde gelemeyenler gelmiş olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…