selammm bayanlar 2 gundur yoktum bılmem fark ettınız mı evde tadılat var cumartesı pazar aöf sınavı var dun rejımı bozdum 3 kedımı amelıyat ettırdım :)) dısı sanıyordum erkek cıktılar..
falan fılan sızzz neler yapıyorsunuzz
özledımmmmmm sızlerıııı
selammm bayanlar 2 gundur yoktum bılmem fark ettınız mı evde tadılat var cumartesı pazar aöf sınavı var dun rejımı bozdum 3 kedımı amelıyat ettırdım :)) dısı sanıyordum erkek cıktılar..
falan fılan sızzz neler yapıyorsunuzz
özledımmmmmm sızlerıııı
BONUS HÜZÜN NURSENA CANIMMM ARKADASLARIMMM :)))ben hastayım bugun 5:30 cekımım var hastanede ama bı yandan sınavlar var bı yandan da tadılat var banyoda zorakı... :) kedılerım var 4 tane 1 tane de köpecıgım)))
kedıler benım elıme dogdu 3 tane kız sanıyordum hem asıları olsun hem de kısırlastırayım da coğalmasınlar artık dıe veterınere göturdum bı de dişi diye yazdırdım dun bı gıttım almaya erkek dedıler sormayın sizler nasılsınız
blacksiya ben de gircem aöf ye haftasonu. Senin bölüm ne kaçıncı sınıf???
canımgeçmiş olsun blacksiya cım bide kedişlerlemi ugraşıyon hasta hasta :1no2: canım Allah kolaylık versin
canım ya işletme 4 ama daha kıtabı acmadım denebılır 2 ders calıstım yarım yamalak bıraktım
senın bolum sınıf ne
calısabıldın mı
benim halkla ilişkiler. 2 . sınıfa zor bela geçtim hee. hala alttan dersim var 2 tane. Bu sene bitirmeyi planlıyorum. Babam dedi kızım yeter git eve çalış bitir şu okulu. :roflol::roflol: Bitirmezsem kk nın misafir odalarından birini bi süreliğine kiralamayı düşünüyom:1rolleyes: Kazen abiyle bi konuşayım bunu:jeyyar:
Ben kalkim de ders çalışmaya devam edim. toplamda 10 dersim var şuana kadar 5 dersi çalıştım onlar cepte. Kalan 5 dersi c.tesi ye nasıl yetiştircem bilemiyorummirmirmirmir
ŞEÇİLLLLLLLLLLLL SÜPERSİNNNNN WALLLA BRAVO SANA YA
BEN foto bıle cekılmıyorum korkumdan bakalım ne olcak ama bayıldımmm ya