Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yyyy acaip motive oldum buna ihtiyacım vardı kızlarrrrrr tşk ederim hepinizeeeeee:):):)

:uhm: zayıflıcam diye iyice küçülük kayıpmı oldu acaba :sm_confused:ya kızlar aşkitoyu gören varmı aranızda yok oldu gitti yaff

blacksiya ben de gircem aöf ye haftasonu. Senin bölüm ne kaçıncı sınıf???

Seçilim harikasın valla ya bravo kızlar son gaz devam süpersinizzzzzzzzzzzzza.s.:1hug:

Ben şimdi kaçıyorum ve gece 11.00 de gelişyorum. Manyak ve manyak adayı olan herkesi bekliyorum muccckkk :roflol:kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun yaff erkek iyi demek nodüller iyi huyluymuş yani iyi sonuç.aman Allaha şükür neyse canım geçti gitti allah baka sıkıntı vermesin canım öpüyorum :1hug:

BONUS HÜZÜN NURSENA CANIMMM ARKADASLARIMMM :)))ben hastayım bugun 5:30 cekımım var hastanede ama bı yandan sınavlar var bı yandan da tadılat var banyoda zorakı... :) kedılerım var 4 tane 1 tane de köpecıgım )))

kedıler benım elıme dogdu 3 tane kız sanıyordum hem asıları olsun hem de kısırlastırayım da coğalmasınlar artık dıe veterınere göturdum bı de dişi diye yazdırdım dun bı gıttım almaya erkek dedıler sormayın sizler nasılsınız

blacsiya allahım şifanı verir inş. biz hep yanındayız a.s.

canımgeçmiş olsun blacksiya cım bide kedişlerlemi ugraşıyon hasta hasta :1no2: canım Allah kolaylık versin

ŞEÇİLLLLLLLLLLLL SÜPERSİNNNNN WALLLA BRAVO SANA YA

BEN foto bıle cekılmıyorum korkumdan bakalım ne olcak ama bayıldımmm ya

birinden feragat etmen gerek hepsi bir kendini daha çok hasta edicen:1no2: yani iilerinden birinden söz ediyom canım yanlış anlama sakınkaydirigubbakcemile3

canımgeçmiş olsun blacksiya cım bide kedişlerlemi ugraşıyon hasta hasta :1no2: canım Allah kolaylık versin

Ne yapayım guzelım ya atsan atılmıo bı de sokak kedısı adamlar hep dovmus eve aldım kıyamadım

hamıleymıs 4 oldular :)) AMİN ALLAH hepimize kolaylık versınnn 90-60-90 vücut versınn ay ay ayyyyyyyy

canım ya işletme 4 ama daha kıtabı acmadım denebılır 2 ders calıstım yarım yamalak bıraktım

senın bolum sınıf ne
calısabıldın mı

benim halkla ilişkiler. 2 . sınıfa zor bela geçtim hee. hala alttan dersim var 2 tane. Bu sene bitirmeyi planlıyorum. Babam dedi kızım yeter git eve çalış bitir şu okulu. :roflol::roflol: Bitirmezsem kk nın misafir odalarından birini bi süreliğine kiralamayı düşünüyom:1rolleyes: Kazen abiyle bi konuşayım bunu:jeyyar:

Ben kalkim de ders çalışmaya devam edim. toplamda 10 dersim var şuana kadar 5 dersi çalıştım onlar cepte. Kalan 5 dersi c.tesi ye nasıl yetiştircem bilemiyorummirmirmirmir

Sanırsam bana da bı oda ayırtman gerekıcekkkk delikafadulden ya off nerden gırdım bılmem sana sımdıden basarılar ve ıı atmalar :))))))))))))))))

Ben kalkim de ders çalışmaya devam edim. toplamda 10 dersim var şuana kadar 5 dersi çalıştım onlar cepte. Kalan 5 dersi c.tesi ye nasıl yetiştircem bilemiyorummirmirmirmir

canım sadece test cöz ve ezberle konuları okuma butun soruları çöz

kızlar bende bu sıralar gıremem belkı pazartesıye kadar ama cuma kg yazarım muhakkak yıne lıstede olmak ıstıyorum cimcime sanırım sen yapıyordum demı.. haber vermek ıstedımmm ders calısıım artık bende

görüşürüz kızlarrrrr unutmayın benııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…