hüzünüm harikasın tam gaz devam, neye dikkat ettim kızlar biliyomusunuz hepimiz şişkoyuz ama hepimiz çok güzeliz ya. Gerçekten de öyle yeni gelen arkadaşlar bilmezler eskiden hepimiz resimlerimizi koyduk birbirimizi görelim diye sonra kaldırdık. Onun için söylüyorum Allahım kilo vermi,ş ama güzellikde vermiş çok şükür kaydirigubbakcemile3
Seçilim hadi koy resminide motive olalım farkı görüp bir ara bende kotarımdelikafadulden
selammm bayanlar 2 gundur yoktum bılmem fark ettınız mı evde tadılat var cumartesı pazar aöf sınavı var dun rejımı bozdum 3 kedımı amelıyat ettırdım :)) dısı sanıyordum erkek cıktılar..
falan fılan sızzz neler yapıyorsunuzz
özledımmmmmm sızlerıııı
selammm bayanlar 2 gundur yoktum bılmem fark ettınız mı evde tadılat var cumartesı pazar aöf sınavı var dun rejımı bozdum 3 kedımı amelıyat ettırdım :)) dısı sanıyordum erkek cıktılar..
özledımmmmmm sızlerıııı
:1shok:aboooovvvvv secil :1shok: kiz anacim senin buraya en son koydugun resimde kac kiloydun sen :uhm:
özledımmmmmm sızlerıııı
ne resmi ya hani koyduda ben mi göremiyommmmm:uhm:
ne resmi ya hani koyduda ben mi göremiyommmmm:uhm: