Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hemseru sayilirizzz
neyse ben seni tutmiim, bende cikmam lazim kizi alicam kurstan

görüsürüz kizlarrrrr

accık büyük çıkmış:))))))))))neyse idare edin artık...ama alıntı yapmayın silicem ona göre:))))))))

cimicem harikasın bravooooooooooooooo a.s. akşama görüşürüz mucckkk

iyi akşamalr kızlar birazdan kardeşim gelir gene el koyar pc ye bende burdan gidince uyuduma zz npım yaa depresyondayım ciddi ciddiiii
cimcimee kızz süper valla
amannn ben napcam yaaaaaaa

busem nursena m citolüm merci bayanlar...bide regli olsam şişliğimde gitse tam süper olucak kanımca:)))))))))))

iyi akşamalr kızlar birazdan kardeşim gelir gene el koyar pc ye bende burdan gidince uyuduma zz npım yaa depresyondayım ciddi ciddiiii
cimcimee kızz süper valla
amannn ben napcam yaaaaaaa

kız yedin karnı yarığı bide uyudunmu bu hafta ne oldu sana ya kalk kendine gel aaaa valla motivasyonumuzu bozacan haaaaaaaaaaaaklava:

Ben burdayim kiz.. Ama bu cizelgeden bende istiyom yaa senağlama Nasil yapilacagini okudum biseycik anlamadim.. biri bana yapsa olmazmi Kislar ins zayiflariz ins saglikli bisekilde tabiki yerimseniben kolay gele...

Kızlar bugün arkadaşıma gidecektim onun için sabah sadece bitki çayımı içtim bir iki çatalda yumurta yedim.Öğle sonuda arkadaşıma gidince sadece salata ve yarım dilim pasta yedim.akşamda bir kase çorba ve bir tane diyet bisküvi yedim nasılımmmmmkaydirigubbakcemile2

valla süper bence Şeniz

tatlım bencede süper ama eksik çabuk sıkılırsın hamur işlerinden kısman süper ama sebze yemeklerinden vazgeçme haftada en az 2 gün et tavuk yada balık ye ızgara yada haşlama sanırım sen ilk defa diyet yapıyodun yanlış hatırlıyosam kusura bakma bu şekilde çabuk kilo verirsin ama çabuk alırsın az ye sık ye bence az yemişsin tabi bu benim fikrim önceki sayfalarda da yazmıştım metabolizma gereken enerjiyi yiceklerden alıyo sonra fazla yağlardan ama tamamını yağdan almıyor kastanda alıyoor bilmişlik yapmak deil kesinlikle amacım sadece uyarmak kalpte birkas unutmamak lazım

Ben burdayim kiz.. Ama bu cizelgeden bende istiyom yaa senağlama Nasil yapilacagini okudum biseycik anlamadim.. biri bana yapsa olmazmi Kislar ins zayiflariz ins saglikli bisekilde tabiki yerimseniben kolay gele...

zayıflarızzzzzz inşallahı maşallahı yok çıktık bikere yola:):):)

tatlım başlangıç kilonu hedef kilonu ve şuanki kilonla boyunu yazarsan ben sana yaparım çizelgeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…