Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uyanmayanların metebolizması dursun emiiii-tatlicadiarzu-

ne fenasın kız böle duamı olur...yapılabilecek en kötü dua şu durumda.....demekki senin yüzünden yavaşladı bugün metobolizmam..yani öle hissediyorum senağlama

tesekkür ederim secilcim, zaten daha iki ay olmadi 11 kilo verdim diyorum, hazirana iki ay var bi 11 daha verirmiyim acaba kilo vermemin durmasindan korkuyorum-tatlicadiarzu-

tesekkür ederim secilcim, zaten daha iki ay olmadi 11 kilo verdim diyorum, hazirana iki ay var bi 11 daha verirmiyim acaba kilo vermemin durmasindan korkuyorum-tatlicadiarzu-

tatlım aynı hızla gidersen 15 kilo bile verirsinnnnn arkandayımm yürü be hüzün kim tutar seniiiiiiiiiii:):):):):lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

bu arada dikkat edin ilk resimdeki halim ayni cizelgemdeki spor yapmaya calisan kisiye benziyo:roflol: :roflol:

ayy bende paylaşsammı resim:):):)

ayy paylaş canım çok merak ettim valla eski ve yeni hallernizidelikafadulden bu arada dün burası ölü gibiydi bikaç arkadaşta cevap vermeseydi topiğin üzerine bbir fatiha okucaktım gerçekten :çok üzgünüm: tabii buldunuz koclarınızı unttunuz topiğiklava: benim kocam hep çalışıyor malesef :çok üzgünüm:

söle tursari söle valla gelmiyenlere çok sıkıldık çokkk topik kapanacak diye nerdeyse sinirden matı yiyecedim bi tencere -tatlicadiarzu-

yürrü bea bonusu kim tutar seni :sm_cool: ben diyom diyom kimse beni dinlemiyor:çok üzgünüm: sakalım yok galiba benimm :roflol: çok doğru söylüyon ve güzel yazmıssın tebrikelrrrra.s. bu arada edilen beddua sahibine dönermiş:roflol: metabolizma hesabı yanii:roflol:

hüzün sen nasıl bir diyet uyguladın canım birz ipucu verirmisin

ben henüz kilo vermeyi beceremedim mlsf çünkü :S

söle tursari söle valla gelmiyenlere çok sıkıldık çokkk topik kapanacak diye nerdeyse sinirden matı yiyecedim bi tencere -tatlicadiarzu-

bahanemizde hazır dimi nursenacım :roflol::roflol:efet nerdeyse bir tencere mantı yicektik klava:çok kızdık hamburger yicektik başka aklınıza gelecek olanlardan yicektik yaniiklava::roflol::roflol:

hüzün sen nasıl bir diyet uyguladın canım birz ipucu verirmisin

ben henüz kilo vermeyi beceremedim mlsf çünkü :S

valla canim kafama göre yaptim yaptigim özel bisey yok, aksamlari az yemek bol salata en 7 ye kadar. ondan sonra hic bisey yememek en önemlisi bu, ki ben sporda yapmiyorum... isteyince oluyormus bunu anladim ... sende verirsin gayret et sabirda cok önemli:1hug:

bahanemizde hazır dimi nursenacım :roflol::roflol:efet nerdeyse bir tencere mantı yicektik klava:çok kızdık hamburger yicektik başka aklınıza gelecek olanlardan yicektik yaniiklava::roflol::roflol:

deeeermişim dicektik amma demedik çünkü biz iradeliyiz ve zayıflıcazzzz:lepi:

ne fenasın kız böle duamı olur...yapılabilecek en kötü dua şu durumda.....demekki senin yüzünden yavaşladı bugün metobolizmam..yani öle hissediyorum senağlama

Kız allah kabul etmemiştir onu sen kafana takma -tatlicadiarzu- çayımı içerken yanında 3 tane kuru kayısı yedim onun şekeriyle içmiş oldum birazdanda çıkıp beden temizliği için malzemelerimi alıcam yapmaya niyeti olan varsa ixir gibi elini çabuk tutsun zira benim karar vermem bir haftayı buldu :)))))

Son düzenleme:
hadi ama secilll valla seni bekliyorummm

hüzünüm harikasın tam gaz devam, neye dikkat ettim kızlar biliyomusunuz hepimiz şişkoyuz ama hepimiz çok güzeliz ya. Gerçekten de öyle yeni gelen arkadaşlar bilmezler eskiden hepimiz resimlerimizi koyduk birbirimizi görelim diye sonra kaldırdık. Onun için söylüyorum Allahım kilo vermi,ş ama güzellikde vermiş çok şükür kaydirigubbakcemile3

Seçilim hadi koy resminide motive olalım farkı görüp bir ara bende kotarımdelikafadulden

selammm bayanlar 2 gundur yoktum bılmem fark ettınız mı evde tadılat var cumartesı pazar aöf sınavı var dun rejımı bozdum 3 kedımı amelıyat ettırdım :)) dısı sanıyordum erkek cıktılar..

falan fılan sızzz neler yapıyorsunuzz
özledımmmmmm sızlerıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…