- 5 Mart 2009
- 2.305
- 0
- 41
ooooo yemişsin bile o zaman afiyet olsun canım
mutlu olmanda önemli deeeemiiiii:dance:
arada ödül günleri olmalı yaf yoksa bu diyet geçmez yavrum :jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooooo yemişsin bile o zaman afiyet olsun canım
mutlu olmanda önemli deeeemiiiii:dance:
tursari :jeyyar::jeyyar:
efendim bonusum :jeyyar::jeyyar:
bugün hapa başladım inşallah kilo yapmaz gerçi çok araştırdım iştah açıyormuş. ama ben kullandığımda miğde bulantısı iştah kapatmıştı ama kilo almışmıydım hatılamıyom yaf kimine kilo verdiriyormuş heheheehe :roflol:inşallah:Saruboceqkör istedi bir göz allah verdi iki göz olur o zaman sositososito
Citol kız senin künefeye laf ederken 4 dilim börek yedim he :1shok: :mymeka: ama 7 den beri sadece meyve yemiştim yaa :ecrin_bebek:
Citol kız senin künefeye laf ederken 4 dilim börek yedim he :1shok: :mymeka: ama 7 den beri sadece meyve yemiştim yaa :ecrin_bebek:
selam kızlar...nabrsinizzzzzzzzzz
94 kilo ile bende varım burda ne yapacaz şimdi nasıl gidecek bu kilolar bu arada 23 yaşındayım çokda gencim ama hiç göstermiyorum nedense... neden olacak bu kilolar yüzünden annemle yan yana kardeş gibi kalıyoz valla eşimlede öle kafamın etini yiyor akşama kadar zayıfla diye ne yapacaksa zayıflatıp anlayamıyorum koluna takıp gezdirecek heralde. neyse bende hergün başlayıp bırakıyorum
ama hergün 2 kupa yeşil çayımı içiyorum. içiyorum ama içtiğim günden belli 2 kilo daha almışm bu nasıl oluyor tarihi bişey buldum heralde hehehehehe:) yeşil çay şişmanlatıyormuş ben buldum bilim adamımı olsam neeee............ neyse arkadaşlar benimde zayıflma konusunda yardımcı olursanız hep beraber varım bende şimdiye kadar bişey yemedim çok acıktım bir tost yaptırayım bari olurmu hıhhhhhh çokmu söylesenize yaaaaaaaa ..... niye sesiniz gelmiyorrrr ağlarım bak zaten şişkoyummmmmmmmmmmmmm öööööööööööö.......
ya bu arada ben bugün tartıldın dün tartıldığımda 91.300 dü bugün 700 olmuş ya bu regl yüzünden mi yaf oluyor böyle acaba:1shok:
bugün hapa başladım inşallah kilo yapmaz gerçi çok araştırdım iştah açıyormuş. ama ben kullandığımda miğde bulantısı iştah kapatmıştı ama kilo almışmıydım hatılamıyom yaf kimine kilo verdiriyormuş heheheehe :roflol:inşallah:Saruboceqkör istedi bir göz allah verdi iki göz olur o zaman sositososito[/QUOT
doğum kontrol hapınamı başladın inşallah zayıflatır
yaramasın canım 4 dilim 1 ekmek eder kız nerdeyse hareket et bari bacımmmkaydirigubbakcemile2
slm kızlar ben geldiiimmm :) nabiyonus bakalım :)
iyim sen nasılsın yemek yedim bi bakem dedim gene hafta sonu coşmuş millet cimcime oklavayı alacak geneklava: