Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet bal şeker olsun citolcüm yaramasın inşallah -tatlicadiarzu-

yedim cnm o an eşim müsade etse bir tane dahayicektim ama
dediki sonradan depresyona girip benim başıma ekşiyon dedi ve iizinvermedi sag olsun
şitim baya şu an ama

:dilcikar: Kalkimde işlerimi yapim :dilcikar::dilcikar:

bugün hapa başladım inşallah kilo yapmaz gerçi çok araştırdım iştah açıyormuş. ama ben kullandığımda miğde bulantısı iştah kapatmıştı ama kilo almışmıydım hatılamıyom yaf :KK43:kimine kilo verdiriyormuş heheheehe :roflol:inşallah:Saruboceqkör istedi bir göz allah verdi iki göz olur o zaman sositososito

bugün hapa başladım inşallah kilo yapmaz gerçi çok araştırdım iştah açıyormuş. ama ben kullandığımda miğde bulantısı iştah kapatmıştı ama kilo almışmıydım hatılamıyom yaf :KK43:kimine kilo verdiriyormuş heheheehe :roflol:inşallah:Saruboceqkör istedi bir göz allah verdi iki göz olur o zaman sositososito

Yapmaz inşallah laelaelaelaelae yaa beni çaya çağırıyolar börek pişti diyolar he tamam dedim allahım napsam daha yemek saatimde gelmedi -tatlicadiarzu-
en iyisi börek yiyim azcık ekmek yemem :smiley-cool:

Ya rabbi beni bu gadder zeki yaratmak zorunda değildin biliyon demii -tatlicadiarzu-

ya ben bu haberleri artık seyretmicem yaa adam gibi sevindirici bir haber yok yaa hep ölüm çok sinirim bozuluyor. ölüm hak ama böyle insanların acısını görmek çok kötü :çok üzgünüm:

Citol kız senin künefeye laf ederken 4 dilim börek yedim he :1shok: :mymeka: ama 7 den beri sadece meyve yemiştim yaa :ecrin_bebek:

Citol kız senin künefeye laf ederken 4 dilim börek yedim he :1shok: :mymeka: ama 7 den beri sadece meyve yemiştim yaa :ecrin_bebek:

ahh bende bugün bir delilik yaptım:1no2:biraz önce daha kahvaltı ettim sayılır. ama abartmadım yinede sositososito bu saatten sonrada bişey yiyebiliceğimi sanmıyorum sositososito meyve yerim acıkırsamda artıkın :sm_cool: tamam doğru bişey yapmadım ama canım bişey istemiyordu vaşım çatlıyor ağrıdan nedense belkide temiz havaya ihtiyacım var. oralarda temiz hava varsa bana yollarmısınız. adresimi yolları
m size aaaaaaaaaaaahhh:nazar:

bir dilim börek kaç kalori bak bakalım olmadı bugün bişey yemzsin daha olur biter. gamyoncuiremsu bu arada ben geçen gece rüyamda kebaplar güzel güzel yemekler gördüm aç yatmıştım ayyy :roflol:laelaelaelaelae o hale gelmeden yat uyu erkenden :roflol:

94 kilo ile bende varım burda ne yapacaz şimdi:KK43: nasıl gidecek bu kilolar bu arada 23 yaşındayım çokda gencim ama hiç göstermiyorum nedense... neden olacak bu kilolar yüzünden annemle yan yana kardeş gibi kalıyoz valla eşimlede öle kafamın etini yiyor akşama kadar zayıfla diye ne yapacaksa zayıflatıp anlayamıyorum koluna takıp gezdirecek heralde. neyse bende hergün başlayıp bırakıyorum
ama hergün 2 kupa yeşil çayımı içiyorum. içiyorum ama içtiğim günden belli 2 kilo daha almışm bu nasıl oluyor tarihi bişey buldum heralde hehehehehe:) yeşil çay şişmanlatıyormuş ben buldum bilim adamımı olsam neeee............ neyse arkadaşlar benimde zayıflma konusunda yardımcı olursanız hep beraber varım bende şimdiye kadar bişey yemedim çok acıktım bir tost yaptırayım bari olurmu hıhhhhhh çokmu söylesenize yaaaaaaaa ..... niye sesiniz gelmiyorrrr ağlarım bak zaten şişkoyummmmmmmmmmmmmm öööööööööööö.......

ya bu arada ben bugün tartıldın dün tartıldığımda 91.300 dü bugün 700 olmuş ya bu regl yüzünden mi yaf oluyor böyle acaba:1shok:

kız iyiki bi tartı aldın öbürünü çocuk bozdu bunuda sen bozacanŞeniz

bugün hapa başladım inşallah kilo yapmaz gerçi çok araştırdım iştah açıyormuş. ama ben kullandığımda miğde bulantısı iştah kapatmıştı ama kilo almışmıydım hatılamıyom yaf :KK43:kimine kilo verdiriyormuş heheheehe :roflol:inşallah:Saruboceqkör istedi bir göz allah verdi iki göz olur o zaman sositososito[/QUOT
doğum kontrol hapınamı başladın inşallah zayıflatır

yaramasın canım 4 dilim 1 ekmek eder kız nerdeyse hareket et bari bacımmmkaydirigubbakcemile2

slm kızlar ben geldiiimmm :) nabiyonus bakalım :)

iyim sen nasılsın yemek yedim bi bakem dedim gene hafta sonu coşmuş millet cimcime oklavayı alacak gene:eek:klava:

Son düzenleme:
X