Tırsıyolar valla hemide nasıl kaydirigubbakcemile3 Yok kız almıcam ama hiç bişey kullanmamış, almamış olsaydım alırdım içindekiler hoşuma gitti. Diğer gacılar niye yazmıyo yaaa seçil nereye kaçtı???kaydirigubbakcemile
ay geçen gün ablama anlattım koptu :)))))))))))))))))))
bence tursari oğlunu uyutucam diye gitti kendi uyudukaydirigubbakcemile3
aşkolsun sen gelince slm de biz seni de dahil ederiz muhabbete....senle de kaynaşırız....kaydirigubbakcemile3buse apla kızma ya mesajı okudum da tırstım yane aahahahaha :) yav sürekli internette bitkileri araştırıyom nabim ya yazamıyom buraya hem siz baya bi kaynaşmışınız okumakla yetiniyom nabim abla ya kızma :))))))))))))
abla dedim ama şaka yani yaşını bilmiyom :)
buse apla kızma ya mesajı okudum da tırstım yane aahahahaha :) yav sürekli internette bitkileri araştırıyom nabim ya yazamıyom buraya hem siz baya bi kaynaşmışınız okumakla yetiniyom nabim abla ya kızma :))))))))))))
ben çok güvenirim ender saraça....gittim zati...bidönem...inanılmaz iyi bir insan...baba gibi çok nasihat verdi bana...hoş bana da o kadar para verseler bende çok güzel nasihat ederim...kaydirigubbakcemile3ama çok faydasını görmüştüm....17 kilo verdim 3.5 ayda...evrim geçirdim resmen...şimdi param olsa gene giderdim ama artık kendi bakmıyomuş hastalarına....ben giderken 45 dk konuşuyoduk....birebir hemde...
buse apla kızma ya mesajı okudum da tırstım yane aahahahaha :) yav sürekli internette bitkileri araştırıyom nabim ya yazamıyom buraya hem siz baya bi kaynaşmışınız okumakla yetiniyom nabim abla ya kızma :))))))))))))
Kaç para veriyodun kız???
tmm buse apla yanlıs ben senden 4 yaş büyükmüşüm :) ee sohbet ne konu ne :) ahaha dövmessiniz demi beni :)
175 muyenesiydi ama ilacı zırt pırtı falan 250 -300 ü buluyodu...şimdi rahat 250 olmuştur...artık kendi ilgilenmiyomuş zaten 2 dk anca görüyomuşsun yüzünü...gidenler anlattı....benim halam onunla 35 kilo verdi...
oluer nası bi tedavi düşünüyosun:))))))))))))))Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!11 Desem ayıp olur mu ki? :1shok: Halana söyle bi daha bana gelsin 50 milyona ben bakarım ona,sanada :roflol:
ya bu yeni gelen mesajları niye böle çabuk bakamıyoz illa sayfayı yeniden açmammı lazımm
tmm buse apla yanlıs ben senden 4 yaş büyükmüşüm :) ee sohbet ne konu ne :) ahaha dövmessiniz demi beni :)
yok herkesi dövmüyoruz rahat ol...arada kaşınanlar oluyo kaşşıyoruz....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demi kız buse...
buse bacı ne ler yemişin öle akşam akşam ben çok yedim diyodum sen de böle yaparsan napalım biz yaaaaaaaaaaaa