Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tırsıyolar valla hemide nasıl kaydirigubbakcemile3 Yok kız almıcam ama hiç bişey kullanmamış, almamış olsaydım alırdım içindekiler hoşuma gitti. Diğer gacılar niye yazmıyo yaaa seçil nereye kaçtı???kaydirigubbakcemile

seçil yattı..

ay geçen gün ablama anlattım koptu :)))))))))))))))))))

Valla öyle kız yani pilates dışında her işime yarıyoooo, kızda çıkıp üstüne oynuyo. Sende seninkini sakla da çocuğuna verirsin kaydirigubbakcemile3

bence tursari oğlunu uyutucam diye gitti kendi uyudukaydirigubbakcemile3

Aynen öylee, asirenklerde deliyi görünce kaçtı herhakaydirigubbakcemile3lde

buse apla kızma ya mesajı okudum da tırstım yane aahahahaha :) yav sürekli internette bitkileri araştırıyom nabim ya yazamıyom buraya hem siz baya bi kaynaşmışınız okumakla yetiniyom nabim abla ya kızma :))))))))))))
abla dedim ama şaka yani yaşını bilmiyom :)

ben çok güvenirim ender saraça....gittim zati...bidönem...inanılmaz iyi bir insan...baba gibi çok nasihat verdi bana...hoş bana da o kadar para verseler bende çok güzel nasihat ederim...kaydirigubbakcemile3ama çok faydasını görmüştüm....17 kilo verdim 3.5 ayda...evrim geçirdim resmen...şimdi param olsa gene giderdim ama artık kendi bakmıyomuş hastalarına....ben giderken 45 dk konuşuyoduk....birebir hemde...

buse apla kızma ya mesajı okudum da tırstım yane aahahahaha :) yav sürekli internette bitkileri araştırıyom nabim ya yazamıyom buraya hem siz baya bi kaynaşmışınız okumakla yetiniyom nabim abla ya kızma :))))))))))))
aşkolsun sen gelince slm de biz seni de dahil ederiz muhabbete....senle de kaynaşırız....kaydirigubbakcemile3

Hah şöyle ya gel katıl sohbete dışlama öyle kendini yaaa ben 29 yaşındayım abla de, amca de, hala de ne dersen de gel sohbetekaydirigubbakcemile3

ben çok güvenirim ender saraça....gittim zati...bidönem...inanılmaz iyi bir insan...baba gibi çok nasihat verdi bana...hoş bana da o kadar para verseler bende çok güzel nasihat ederim...kaydirigubbakcemile3ama çok faydasını görmüştüm....17 kilo verdim 3.5 ayda...evrim geçirdim resmen...şimdi param olsa gene giderdim ama artık kendi bakmıyomuş hastalarına....ben giderken 45 dk konuşuyoduk....birebir hemde...

Kaç para veriyodun kız???

Hem sen boşver sapı çöpü burda motive ol :roflol: Sanki benim yediklerimi görünce ne kadar motive olacaksan :roflol:kaydirigubbakcemile3 Senin yaş kaç bu arada?

Kaç para veriyodun kız???

175 muyenesiydi ama ilacı zırt pırtı falan 250 -300 ü buluyodu...şimdi rahat 250 olmuştur...artık kendi ilgilenmiyomuş zaten 2 dk anca görüyomuşsun yüzünü...gidenler anlattı....benim halam onunla 35 kilo verdi...

tmm buse apla yanlıs ben senden 4 yaş büyükmüşüm :) ee sohbet ne konu ne :) ahaha dövmessiniz demi beni :)

mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmm.kendimi nası affettirbilirim sana....söyle yapcam vallasenağlamaŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.

Saatleri ileri alın bacılar unutmayın ben akşam 7 de aldım valla kaydirigubbakcemile3 Mutluyuz,nursena ses verin bakem...

buse bacı ne ler yemişin öle akşam akşam ben çok yedim diyodum sen de böle yaparsan napalım biz yaaaaaaaaaaaa

175 muyenesiydi ama ilacı zırt pırtı falan 250 -300 ü buluyodu...şimdi rahat 250 olmuştur...artık kendi ilgilenmiyomuş zaten 2 dk anca görüyomuşsun yüzünü...gidenler anlattı....benim halam onunla 35 kilo verdi...

Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!11 Desem ayıp olur mu ki? :1shok: Halana söyle bi daha bana gelsin 50 milyona ben bakarım ona,sanada :roflol:

ya bu yeni gelen mesajları niye böle çabuk bakamıyoz illa sayfayı yeniden açmammı lazımm

tmm buse apla yanlıs ben senden 4 yaş büyükmüşüm :) ee sohbet ne konu ne :) ahaha dövmessiniz demi beni :)

yok herkesi dövmüyoruz rahat ol...arada kaşınanlar oluyo kaşşıyoruz....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demi kız buse...

Evet kaşınanları dövüyoz şiddete evetçiyiz biz, çünkü evdede şiddeti biz uyguluyoz :roflol: kültablası olur, çorba kasesi olur ama burda sadece oklavamız var kaydirigubbakcemile3

buse bacı ne ler yemişin öle akşam akşam ben çok yedim diyodum sen de böle yaparsan napalım biz yaaaaaaaaaaaa

Kız bacım ne bileyim 1.liğin verdiği şöhret beni bu hale getirdi :roflol:

kızlar kilo veren kızlar bana hele deyin bakem bi siz günde kaç dakika spor yapıyonus ben 20 dk yapıyorum ve stepper da nasıl sizce devammı edim yoksa çoğaltmammı lazım egzersiz dakikamı hım ?

X