Hepinize merhaba arkadaşlar bol şans ve sonsuz azim diliyorum.
Çok az kaldı 3-5 aya kadar bende aranızda olucağım ama , o zamana kadar çoğunuz dal gibi olup gitmiş olucaksınız.
Çok zor veriliyor farkındayım , bu yüzden ne kadar az yersem kardır diyorum şimdiden hepinize başarılar.
84 başladım bi b bakdım 84.7 olmuşum yıkıldım ama şimdi 83.9 um ve çok mutluyum yawwww....:)
hemen yikilmayalim sekerim olur öyle arada sabahlari tartilcan , birde tarti hep ayni yerinde durmasi lazim degisdinmi kiloda oynuyor azcikda olsa pessssssss etmek yok cnm devammmmmmmmmmmmmmmcitir citir kizlar olcaz yaza kadarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
bişey sorucam sana bu cizelgeyi nasıl değiştiriyoruz yani hedefo doğru ilerletiyoruz?:uhm:
inşallah sen buraya bizde 80likler arasına katılırız zamanla canım.
Pes etmek yok biraz daha sıkalım bayanlar ve bu kilolarımıza :a015: by diyelim....
canım hoşgeldin aramıza:1hug:burdan kilo vermeden çıkmak yok ona göre heeeklava: ben gramla bile kilo verdiğimde çok seviniyorum:sm_cool:
Elma krom kullanıyorum ve biraz diyet birazda yürüyüş....Kilo vermeyi çok çok çok istiyorum:Saruboceq:. Burası bana dayanma gücü veriyor teşekkürler hepinizekaydirigubbakcemile5
fıstıklar günaydın çok fazla kaçırdım beni dövün lütfennnnnnn
benim de aranıza katılmam lazım ama nedense bir rahatlık var,bir türlü başlayamadım şu diyete.emzirmiyorum da.üstelik sağlık problemi nedeniyle kilo vermem gerek.kıyafetlerim olmuyor.neden çok.
bir ara eşimle tartışırken yemin ediyorum bir gram bile zayıflamıcam demiştim :) sanırım sözümün eriyim :)
Teşekkür ediyorum hayatım .
Bence birbirimizi motive edecek birşeyler yapalım ama nefisfisfis:uhm:
Teşekkür ediyorum hayatım .
Bence birbirimizi motive edecek birşeyler yapalım ama nefisfisfis:uhm:
canım buraya biraz takıl baka görücen motivasyonun alası var burda ohooo:roflol: insan sadece okurken bile motive oluyor :sm_cool:
Yeteri kadar destek oluyoruz. :jeyyar: daha ne desteği len delikafadulden
akşama ne yiyorsunuz bayanlar.......
fıstıklar günaydın çok fazla kaçırdım beni dövün lütfennnnnnn
akşama ne yiyorsunuz bayanlar.......