Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla cnm ben
biraz zor dal olurum gibime geliyo ama kısmet yaa
insan valla tokken diyet hakkında ne güzel düşünüyo yemicem vericem falan açken aynı mantık devreye girmiyo amaa

84 başladım bi b bakdım 84.7 olmuşum yıkıldım ama şimdi 83.9 um ve çok mutluyum yawwww....:)

84 başladım bi b bakdım 84.7 olmuşum yıkıldım ama şimdi 83.9 um ve çok mutluyum yawwww....:)

hemen yikilmayalim sekerim olur öyle arada sabahlari tartilcan , birde tarti hep ayni yerinde durmasi lazim degisdinmi kiloda oynuyor azcikda olsa pessssssss etmek yok cnm devammmmmmmmmmmmmmmcitir citir kizlar olcaz yaza kadarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

bişey sorucam sana bu cizelgeyi nasıl değiştiriyoruz yani hedefo doğru ilerletiyoruz?:uhm:

bişey sorucam sana bu cizelgeyi nasıl değiştiriyoruz yani hedefo doğru ilerletiyoruz?:uhm:

ayy canlarım çok güzel yaa süpersiniz.harikasın canım mutluyuz doğru söylüyor. :asigim: aynene devam canlarım pes etmek yokkkkklava: klava:sizi seviyomm mm:1hug:

inşallah sen buraya bizde 80likler arasına katılırız zamanla canım.
Pes etmek yok biraz daha sıkalım bayanlar ve bu kilolarımıza :a015: by diyelim....

canım hoşgeldin aramıza:1hug:burdan kilo vermeden çıkmak yok ona göre heeeklava: ben gramla bile kilo verdiğimde çok seviniyorum:sm_cool:

benim de aranıza katılmam lazım ama nedense bir rahatlık var,bir türlü başlayamadım şu diyete.emzirmiyorum da.üstelik sağlık problemi nedeniyle kilo vermem gerek.kıyafetlerim olmuyor.neden çok.
bir ara eşimle tartışırken yemin ediyorum bir gram bile zayıflamıcam demiştim :) sanırım sözümün eriyim :)

Günaydın kızlar seçilim,bonusum öpüyorum sizi.Öylesine bakmaya gelmiştim kaçıyorum sonra gelirim tekrar mucckkk

canım hoşgeldin aramıza:1hug:burdan kilo vermeden çıkmak yok ona göre heeeklava: ben gramla bile kilo verdiğimde çok seviniyorum:sm_cool:

Teşekkür ediyorum hayatım .
Bence birbirimizi motive edecek birşeyler yapalım ama nefisfisfis:uhm:

Elma krom kullanıyorum ve biraz diyet birazda yürüyüş....Kilo vermeyi çok çok çok istiyorum:Saruboceq:. Burası bana dayanma gücü veriyor teşekkürler hepinizekaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım delikafadulden
fıstıklar günaydın çok fazla kaçırdım beni dövün lütfennnnnnn

:mymeka::mymeka: :))))))))))))

:roflol:

Teşekkür ediyorum hayatım .
Bence birbirimizi motive edecek birşeyler yapalım ama nefisfisfis:uhm:

canım buraya biraz takıl baka görücen motivasyonun alası var burda ohooo:roflol: insan sadece okurken bile motive oluyor :sm_cool:

ınşallah yaaaaakaydirigubbakcemile5
bazen yeme isteğim çok fazla oluyor ve o zaman çok sinirleniyorum
ama kilo vermeliyim verecemde biraz ağır olur sadecenekaydirigubbakcemile2kararlıyım

akşama ne yiyorsunuz bayanlar.......

Hoşgeldin aramıza canım, emin ol kilo vermek için en iyi yeri seçtin. Herkes kafasına göre bişeyler yapıyor belli bir listeye uymuyoruz, vaktin varsa geçmiş sayfaları oku, hem bizler hakkında fikir sahibi olursun, hemde hepimizin neler yaptıkları, neler yedikleri hakkında bilgi sahibi olursun. Kolay gelsin şimdiden...

fıstıklar günaydın çok fazla kaçırdım beni dövün lütfennnnnnn

arada olur aşkım ne dövmesi asıl idama mahkum olan benimmmm ya offf sabah güzel yedim sonrada bi çikolata isteği başladı aman 1 paket form limonlu bisküvi yedim limonlu valla tadı güzelde calorisi tabi vardır ne kadarda form yazsada sonra kociş sen yufka ekmek al gel 1 tane yedim valla yemeğe bana bana of ya ölüyüm ben delircem o kadar aç kal acayipp oldum bugün ben senağlama masa ortada toplayamıyom gördükce ağlıyasım geliyo

akşama ne yiyorsunuz bayanlar.......

valla ben hava ve su yicem götürdüm dünyayı bugün cokacimcoook senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…