Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ne dicem
ben bir ara girdim takıma ama burada motive oldugum gibi olamadım
ne dersiniz bizde kendi takımızızı kuralım
düşünün bunu
bu işlere kallistemi bakıodu onlada görüşelimm
fikrini alalaım

kızlar kahvaltımı tamamladım canım tatlı istedi bende kayısı suyu içtim çay yerine roka biraz peynir 5 zeytin 1 domates 1dilim kepekli ekmek yedimmm şu anda çok şiştim yeşillik ve domates acayip şişiriyo şimdik gazetemi çayla birlikte okumaya gidiyorum ahh ahh bide çaya şeker atmasammmm azalttım ama genede şekersiz içemiyom

Elma krom kullanıyorum ve biraz diyet birazda yürüyüş....Kilo vermeyi çok çok çok istiyorum:Saruboceq:.Burası bana dayanma gücü veriyor teşekkürler hepinizekaydirigubbakcemile5

kıslar bende kahvaltımı bitirdim 2 yeşil 2 siyah zeytin 2 minik kaşar peyniri 2 dilim kepek ekmeği ve tek şekelril 2 fincan çay içtim :) simdilik bu kadar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizede kolay gelsin kilo vermede :)

bende sabah bir kaç parça sucuk 3 zeytin ve bir çatal peynirle kahvaltı yapmıştım sonra 2-3 zeytin ve bir çatal peynirle ara ögün yaptım yakşalık 300 kalori
biraz öncede makarna haşladım çocuklara yogurtlayıp yedim iki kaşıkta salçalı yaglı olandan yedim
300 de onu sayayaım hadi 500 olsun
olurmukii?????
nese bakalım akşama tavuk yapcam sadece haşlanmış gögsünden salatamın üstüne alsam
bide öncesinde ara ögün yaparım ben gene şöle 100 kalarilik
bi kaç ta meyve yesem
1500 kapatırırm günü ehh biraz fazla ama olsun bakalım

tünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):):))

pafim hoşgeldin canımmm

tavarish dayak yok şiddete hayırrrrrrrr:):):)

tünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):):))

pafim hoşgeldin canımmm

tavarish dayak yok şiddete hayırrrrrrrr:):):)

hoş buldum canım

yok yok bazen cezayı hakediyoruz:mymeka: bende dün kaçırdım ceza olarak bir saat yürüdüm sositososito

Hepinize merhaba arkadaşlar bol şans ve sonsuz azim diliyorum.

Çok az kaldı 3-5 aya kadar bende aranızda olucağım ama , o zamana kadar çoğunuz dal gibi olup gitmiş olucaksınız.

Çok zor veriliyor farkındayım , bu yüzden ne kadar az yersem kardır diyorum şimdiden hepinize başarılar.

inşallah sen buraya bizde 80likler arasına katılırız zamanla canım.
Pes etmek yok biraz daha sıkalım bayanlar ve bu kilolarımıza :a015: by diyelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…