saol tatlımda sen niye böle bi durakladın tartıdan dolayımı eski tartına göre kaç vermiş oluyosunn ben deildim ama nisandaa memlekete gitmeyi düşünüyorum 85 falan olsam iyi olacak vallahi:sm_cool:
evet canım ya inan o spkerin yardım sesini ilk dinlediğimde yani perşembe akşamı gözümden yaşlar aktı..ALLAH rahmet eylesin.cok zor.......yaşıycaktı ama ama hep amalar olacak yakınlarının içinde ALLAH yardım etsin sabır versinn
aslında eskiye göre galiba üç felan oluyor ama bilmem yazmadım niyeyse ogün neyle tartıldıysam onu yazdım yeni tartıyla yeni sayfa açtım ya kendime göyaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun temiz olsun bizim olsun dimiyerimsenibensositososito
kızlar neler oldu bılmıyorum sabah hemen cıkmak zorunda kaldım evde ustalar vardı onları bırakıp annemı doktora goturdum..
ultrasonu vardı guatr ıcın ultrasonu yapan arkadasımdı geyık olsun dıe sana da bakayım dedı ALLAH ALLAH dıe dıe cektı sonra hemen baska bı doktora yolladı o da ALLAH ALLAH dedı :) sinir oldum en sonunde ne bu dedım guuya annemden suphelendık o ıyı cıktı benı salı gunu
nukleer tıpa yolladılar.. kötu huylu 2 tane kist ve ufaklı 3 tane soguk nodul cıktı
kansere cevırebılır dedı ayyyyyyyy cok sınırlerım bozuk ozetle anlatıyorum yanı daha neler geldı basıma
kıslar ben kilo veremedim tam tersine aldım orda haksızlık olmasın beni cıkarın kilo filan veremedim ben mlsf :S
canımmm cok tesekkur ederım bı de benı gorsen ay bı aptal oldum esımde gıdıp gelıp opuyo sarılıo kucagıma yatıyo aman bı ıyı oldu o da sapıttı gulsem mı aglasammı bılemedım
bu arada kg veren herkesı kutluyorum vermeyen alanlara ha gayret kızlar el ele devam :))
.!.:yani şimdi ben mesela senin yazına tıklayıp yoruma katılınca puan verebiliyommu.kız o zaman sizi puan manyaa yaparım walla tabü süzde benü-tatlicadiarzu-
günlük bir puan verme hakkın var cnm bilmiyorum 5 mi 10
ben her akşam kullanıyom valla kaydirigubbakcemile3
herkese veriyomm paraylamı yaa puanlar rkudursunn
b,rde cnm kullanıcı panaline gir aşşalara dogru in
son alınan itibar puanları var
orda kim sana rrep vermiş ne yazmış okuyabilirsin
Kızlar canlarım benim -tatlicadiarzu- benim çook tatlı bi arkadaşım var 90 kilo değel ama oda kilo vermek istiyo burda bizimle verse olarmı :1rolleyes:
gelsin anam gelsim hoşgelsin sefa getirsina.s.
hoşgeldinSelam millet ben geldim... şakkıdı şakkıdı Çok klasik bir giriş oldu ama idare edin artıkın.. sengözlerimebaksanab
Beni de aranıza alın lütfeeennnnnn. senağlama ( Bonus len oluyo mu iyi yalvarıyo muyum?kaydirigubbakcemile3 Çaktırma ortak olduğumuzu anlamasınlar:1ninca: )
Ya ben ne kadar zamandır dışlamışım kendimi burdan hee:tomatobu bana ). Özlemişim buraya yazmıyı.
70 kilo haaa vay be
çogumuzun hayali bu 70 bilioynmu sen kızz
kıymetini bil vall akilonunn
ulen ixsir nerden ne bulup çıkarıyon napacan puanı sen kilo vermene bak kaydirigubbakcemile3 anlatmışlar ama benim kafada basmadı puan işine..:uhm:[/QUOTE
merak işte napiiim..bakıyom bakıyom kilonun azına puanın cokuna hasta oluyom elimde diiil -tatlicadiarzu-
tabüküde bekliyoz hemen gelsin
süper tuttum kilonun azı puanın çoguu :roflol:
valla buseye yapıştırdım bi puan secilede çok verince bişi demezler dimi...cimcimoş ve citolede...
daha önce niye demediniz kız bunu..valla delitcem siziii puanla
delirt anam delir hazırım bennn kaydirigubbakcemile3
kızlar bu puan olayı ne
kız dedikya msj ların sol üst köşesinde giri bir simge var ( teraziymiş)
oraya tıkladıgında işte puan veriyo
valla bende öleyim ya kavga edeyim elim kolum kalkmaz cnm iş güç istemezzçok canım sıkkın çooooooooooook.........kavga ettik eşimle...offffffffffffffffffffffffffff
niye böyle ya neden cnımızı bu kadar sıkarızz kii
ixsircim yaff benide repleyin yaf delikafaduldennasılmış tadı bende merak ettim :roflol: açlıktan artık rep yicezzzz:1shok::roflol:[/QUOTE
kız ben hepinize vermişimdirr kullanıcı panelinden baksana
seni yarın yazıcam o zaman ama çok geçe kalma oldu mu güzelim....
günaydınnnnn topiğimin güzel bayanlarıııııı
günaydın nursena:1hug:
yok be yaa daha üst katın tablası var çatı var sıva var badana boyagünaydın çitol senin inaat işi bittimi
Günaydın :dance::dance::dance: sabah 8 de kalktım 1 saat 10 dk -tatlicadiarzu- yürüdüm az sonrada kahvaltımı yapıcam cokacimcoook
Haberleri gördükçe içim kötü oluyo allah rahmet eylesin :çok üzgünüm:
Öpüyorum hepinizi inşallah çok güzel bir haftasonu geçirirsiniz. Kavgalı olanlar da barışır inşallah :Saruboceq:
Günaydın güzel topiğin güzel insanları:dance:
Nasılsınız bakem bu sabah:jeyyar: keyifler yerindedir inşallah.
Beni aranıza aldığınız için size çoookkkk müteşekkirim kaydirigubbakcemile3 (inşallah doğru yazmışımdır)
citol cuğum biliyorum çoğunuzun bu kilo da olmak istediğini. Aslında çok abartılı değil ama kendime dur demezsem daha da almaktan korkuyorum o yüzden gelmek istedim buraya. Bi de Bonus umla birbirimize destek olalım diyesengözlerimebaksanab