Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol tatlımda sen niye böle bi durakladın tartıdan dolayımı eski tartına göre kaç vermiş oluyosunn ben deildim ama nisandaa memlekete gitmeyi düşünüyorum 85 falan olsam iyi olacak vallahi:sm_cool:

aslında eskiye göre galiba üç felan oluyor ama bilmem yazmadım niyeyse ogün neyle tartıldıysam onu yazdım yeni tartıyla yeni sayfa açtım ya kendime göyaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun temiz olsun bizim olsun dimiyerimsenibensositososito

evet Allah geride kalanlara sabır versin ölenleride şehit makamına dahil etsin inşallah :Saruboceq:

kız valla repliyom...bilmiyodum ne cahilim yaaa.seni heç bırakırmıyım..dedim ya topimdekileri puan mamyağı yapıcamm.....
:lepi:kilolar aşagı puanlar yukarı

iyi yapmışın senin varacağın hedef haricinde ikimizde aynıyız inşallah verecez bakalım yaza ne olucam:uhm:

msn de sorun var acılmıyo ..busecim görüşemedik...bebişi sorucaktım .nası oldu diye..bende öptümmmmmmmmm

çok geçmiş olsun
ne denir inşallah kötü bişey çıkmazz
habersiz bırakma beni

kıslar ben kilo veremedim tam tersine aldım orda haksızlık olmasın beni cıkarın kilo filan veremedim ben mlsf :S

aaaa delirtme kız benii
veremediysen bu hafta sıkcaksın dişini bak bende kilo aldım bu hafta ama bırakmakta ne yaa
azimli olalım lütfen hadi gayrett başarcaz inşallah

zaten hep kötü bişeylerin olması lazım kıymet bilip sevgiyi açıga çıkarmalaı için
bende arada bir kolum uyuşuyoo ahh kalbim agrıyo derim ..( her zaman işe yarar )
ama şimdi inan üzüldüm allahım inşallah gençligine yüzüne güler de kötü bişey çıkmaz

günaydın çitol senin inaat işi bittimi
yok be yaa daha üst katın tablası var çatı var sıva var badana boya
oooo dedigini duyar gibiyim
sadece kara yapısı bitti
daha üst kattan alt kata tavanda delik açacaklar
üst kata merdiven içinn

işler yavaş işlerliyo
bugun tabla çakılacaktı kar var dünde yagmurdsan yapamadılarr b

Günaydın güzel topiğin güzel insanları:dance:

Nasılsınız bakem bu sabah:jeyyar: keyifler yerindedir inşallah.

Beni aranıza aldığınız için size çoookkkk müteşekkirim kaydirigubbakcemile3 (inşallah doğru yazmışımdır)

citol cuğum biliyorum çoğunuzun bu kilo da olmak istediğini. Aslında çok abartılı değil ama kendime dur demezsem daha da almaktan korkuyorum o yüzden gelmek istedim buraya. Bi de Bonus umla birbirimize destek olalım diyesengözlerimebaksanab

Günaydın :dance::dance::dance: sabah 8 de kalktım 1 saat 10 dk -tatlicadiarzu- yürüdüm az sonrada kahvaltımı yapıcam cokacimcoook

Haberleri gördükçe içim kötü oluyo allah rahmet eylesin :çok üzgünüm:

Öpüyorum hepinizi inşallah çok güzel bir haftasonu geçirirsiniz. Kavgalı olanlar da barışır inşallah :Saruboceq:

Günaydın gülüm:1hug::1hug: ben de çıkıyorum. Az sonra kahvaltı yapaım cokacimcoook heheheh.

Akşama görüşürüz inş. güzeller. Hepiniz öpüldünüz. Bonusum topik sana emanet :roflol::roflol::roflol: 2. gün topiği sahiplendim hee. hihoyyythihoyyyt

Canımıniçi :asigim: sende olduktan sonra artık kim tutar beni Şeniz

Burdaki arkadaşlara kısaca bi anlatmak istiyorum müsadenle Şeniz:1rolleyes: Biz nurla 2007 senesinin temmuzunda burda ana sayfadaki sohbette tanıştık ( o zaman ana sayfada sohbet vardı siteye giren ilk sohbeti görüyodu sırnaşık şey )

İkimizde baştan çekimserdik sanal ortamdan insana dost olmaz diye ama sonra bu sitedeki diyalogların muhabbetlerin farklı olduğunu gördük ve daha bi samimi olduk.

Bu gün geldiğimiz noktada o benim herşeyim canım en büyük desteğim oldu beni hiç yalnız bırakmadı. Burda olmasından dolayı çok mutluyum. Canım benim seni çok seviyorum Şeniz

İnşallah hepinizin böyle arkadaşlıkları olur :Saruboceq:

( öyle yazmak istedim )

şekerler herhangi bir takımda olmayıp takıma girmek isteyenler varsa 8. takıma buyursun..
hep birlikte vericez kiloları dimi şekerler

haklısın nur insan aldıkça laıyor farkında bile olmuyor ben kış başı 103 kilo idim düşün yani 12 kilo almışım 6 ayda yuh bana ya

bu ara sahiplenceksin tabi güzelim
hepimiz sahiplencezki topigimiz ayakta dursun dimii

sanal ortam farklı ama burayı ben sanal ortam olarak görmüyorum valla
sün eşime bahsediyorum dedim hepsini kardeşim bacım gibi görüyorumm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…