Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah yaaaaakaydirigubbakcemile5
bazen yeme isteğim çok fazla oluyor ve o zaman çok sinirleniyorum
ama kilo vermeliyim verecemde biraz ağır olur sadecenekaydirigubbakcemile2kararlıyım

zaten burda ölee çabucak kilo verecem diyenler sonradan vazgeçiyorlar çünkü kabuk verlien kilo çabuk geri geliyor yani sağlıklı bişekilde haftada beş kilo nverebiliyorsan onada kimsenin itirazı olmaz tabiki kaydirigubbakcemile3sağlıklı olmak şartıyla :lepi:

hg anam biz mevlana tarzı topigizz 90 kilo üstü adı ama 70 ligimizde var 80 ligimizde
bu ara yedigini içtigi yaz yani yaptıklarını yada yapamadıklarını kaydirigubbakcemile3
cuma günüde listeye alınırsın cimcime tarafından

Günaydın kızlar seçilim,bonusum öpüyorum sizi.Öylesine bakmaya gelmiştim kaçıyorum sonra gelirim tekrar mucckkk

kızz bohçaa sen neden yedigin içtigini yazmıyon de helee hee
ne ne kadar spor yapıyon ya anam kızdırma beniii kaydirigubbakcemile

seni motive manyağı yaparım nen :jeyyar:

kızım manyak bişisin tam benim kafa dengim hasta oluyorum sanaa :jeyyar:

İnşallah yaaaaakaydirigubbakcemile5
bazen yeme isteğim çok fazla oluyor ve o zaman çok sinirleniyorum
ama kilo vermeliyim verecemde biraz ağır olur sadecenekaydirigubbakcemile2kararlıyım
agırt kilo vermek daha saglıklı biliyosuun
bende haftada bir kilo olarak bellirledim kendime inşallah o şekilde bile ayda 4 ..2 ayda
8 kilo eder oda alllahımm inşallahhh

akşama ne yiyorsunuz bayanlar.......

cancazımm ben öglen yediklerimi yazmıştım
az öncede bir dal yeşilsogan 1 dilim kepek ekmegi
bir çatal peynir ve 4 seytinden ara ögün yaptım

akşamada tavuk haşlıyorum suyundan çorba yapıcam bir kase içerim 1 dilim ekmekle
parçalarınıda teryagında kızartcam ew halkına ama gögüs kısmını ( kızartmadan )salatamın içine dogamayı düşünüyorum
salatamada brokoli, havuç,marul var ewde onlardan yapıcam
malzemem çabuk bitti bu haftada

ya etiform ların arkasında yazar kaç kalari oldugu hatta bir paketteki kalori miktarı yazar ve bencee onla alacagım 100-1500 kaloriye bir paket çikolatayı belli eşit parçalara böll
100 kalorilik mesela onu emerek yee bilmiyorum sen bilirsijn am a bana daha mantıklıı hem çikolata yemiş olursun hem istegin kırılırr
akşamada sadece salata ye yemek yeme dengele yawrum pişman olup sitrese girerk kendini daha çok yemeye teşvik ediyosun gibime geliyorrrrr

çitolüm, diğer gacılar naparsınız?????

kız bugün 1 nescafe ile kahvaltı etmiş bulunuyorum, öğle yemeği olarak 1 muz ve 5 ceviz o kadar. Heee bu arada 1 tanecik küçücük ev yapımı kağıtta kakaolu kek yedim kaçamak olarakAkşam yemeğindede tavuk ve salata yicem.

Hoşbulduk hayatım inan sabahtan beri okuya okuya hepsi birbirine karıştı:bbo:
Ama iyi zaman geçirdim doğrusu

kızım sen bişi yememişinkii
öglen den önce yiyorum sonrada yiyorum ben yoksa başım dönüyo tuhaf oluyorm ellerim titriyoo kendime gelemem ve ilk gördügüm yemegi tıkanana kadar yerim yoksa ben yanii
bune şimdi 1.muz 5 ceviz akşam yemgine kadar tutacakmı içiniiii

Son düzenleme:
Hoşbulduk hayatım inan sabahtan beri okuya okuya hepsi birbirine karıştı:bbo:
Ama iyi zaman geçirdim doğrusu

Ne güzel işte gözlerine sağlık kaydirigubbakcemile3 Herkes senin gibi okusa aynı sorular defalarca sorulmamış olur demi ama heççççç kaydirigubbakcemile3 Öpüldünüz bacılar kaçtım ben gece gelirim 11 den sonra byyyy

1-askito ve BUSE26:hooray::hooray::lepi:

2-xhüzünx:lepi::lepi:a.s.a.s.

3-mutluyuza.s.a.s.

ablacımmmmm..çok özür diliyorum senden...eşimle çok acayip bi kavgaya giriştik...tlf da başladı eve kadar devam etti.....kafam çok karışıktı....nolur kusura bakma...ay düşünün dayanamadım adamın kafasına kültablasını fırlattım...neyse isabet etmedi Allah tan....

selammmm kızlar nasılsınızz ben geldımmmm ozledım hepinizi tek tek

cimcimecim güzel dileklerin için tesekkur edıyorummmm

nasıl gıdıyor hayat rejım :) bu aksam cenem dusuk yandınız...

bu arada bugun tartıldım 85.8 cıktım :)))

gercı bugun karman corman yedım bı cok bı az

gelıp gıttıkce atıstırdım sonra korktum tartıya cıkmaya hehehe

merhaba herkese eve gelirgelmez kendimi bilgisayara attım:)) diyetisyene gittim cok mjutluyum 85.400cıktım,1kilo 600gram yagdan gitmiş buhafta hep yagdan vermişim yuppiiiiiiiiiiiiii:)))çok mutluyumm:)))öpüyorum hepinizi.

merhaba herkese eve gelirgelmez kendimi bilgisayara attım:)) diyetisyene gittim cok mjutluyum 85.400cıktım,1kilo 600gram yagdan gitmiş buhafta hep yagdan vermişim yuppiiiiiiiiiiiiii:)))çok mutluyumm:)))öpüyorum hepinizi.

canımmmm cok sevındı hadı hayırlı olsun darısı butun yagların basına... :)

yanlız merak etım nasıl anlıyorlar yagdan verdıgını

bir ciyhaz var canım o ölçüyor özel hastanenin diyetisyeni 55ytl veriyorum:)))valla su kas yag herşeyi ölçüyor:)))

bu ara akşam yediklerimi yazayım
bayabi tavuk çorbası içtim yüzündeki yagdan almamamaya gayret ettim ve ekmek yemedim ayrıca arpa şehriyeli yaptım
3 tanede közlenmiş kırmızı biber yedim

Canımm salı gunu 5:30 da atom vercekler bakalım.. o zaman bellı olcak dualarınızı eksık etmeyın...

sen nasılsınnn

nasıl gectı gununn :))

bu arada cımcımecım bu mesajını gormemıstım gecmıs olsun kavgalar olmadımı ask olmazmıs sıkma canınnı :)

valla geçmiş olsun iyi sıyırmış adam ama
kesin haketmiştirr kaydirigubbakcemile3

sorma hayatımda hiç bu kadar çileden çıktığımı hatırlamıyorum ben ya...aklımı oynatıcaktım..kendimden korktum valla....baktı delirdim ne yapacağını şaşırdı tabi...

sorma hayatımda hiç bu kadar çileden çıktığımı hatırlamıyorum ben ya...aklımı oynatıcaktım..kendimden korktum valla....baktı delirdim ne yapacağını şaşırdı tabi...

Cimcimem de bakem hele naptı herifin kırayım kafasını hemen klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…