yani şimdi ben mesela senin yazına tıklayıp yoruma katılınca puan verebiliyommu.kız o zaman sizi puan manyaa yaparım walla tabü süzde benü-tatlicadiarzu-
kıslar ben kilo veremedim tam tersine aldım orda haksızlık olmasın beni cıkarın kilo filan veremedim ben mlsf :S
ulen ixsir nerden ne bulup çıkarıyon napacan puanı sen kilo vermene bak kaydirigubbakcemile3 anlatmışlar ama benim kafada basmadı puan işine..:uhm:[/QUOTE
merak işte napiiim..bakıyom bakıyom kilonun azına puanın cokuna hasta oluyom elimde diiil -tatlicadiarzu-
Kızlar canlarım benim -tatlicadiarzu- benim çook tatlı bi arkadaşım var 90 kilo değel ama oda kilo vermek istiyo burda bizimle verse olarmı :1rolleyes:
tabüküde bekliyoz hemen gelsin
Selam millet ben geldim... şakkıdışakkıdı Çok klasik bir giriş oldu ama idare edin artıkın..sengözlerimebaksanab
Beni de aranıza alın lütfeeennnnnn. senağlama ( Bonus len oluyo mu iyi yalvarıyo muyum?kaydirigubbakcemile3 Çaktırma ortak olduğumuzu anlamasınlar:1ninca: )
Ya ben ne kadar zamandır dışlamışım kendimi burdan hee:tomatobu bana ). Özlemişim buraya yazmıyı.
Selam millet ben geldim... şakkıdışakkıdı Çok klasik bir giriş oldu ama idare edin artıkın..sengözlerimebaksanab
Beni de aranıza alın lütfeeennnnnn. senağlama ( Bonus len oluyo mu iyi yalvarıyo muyum?kaydirigubbakcemile3 Çaktırma ortak olduğumuzu anlamasınlar:1ninca: )
Ya ben ne kadar zamandır dışlamışım kendimi burdan hee:tomatobu bana ). Özlemişim buraya yazmıyı.
hoooşgeldin sefalar getirdin topiğimize...bol paylaşımlı iyi kilo vermeli eglenceli vakitler geciririz inşALLAH
:1hug: :içelim:
Oyyy balım benim :asigim: :1hug: a.s. cimcimee bak ben bu nurun velisiyim.Listeye ekleyebilirmisin onuda :Saruboceq: :Saruboceq:
hoooşgeldin sefalar getirdin topiğimize...bol paylaşımlı iyi kilo vermeli eglenceli vakitler geciririz inşALLAH
KIZ BONUS 50 OLMUŞ KIZ PUANIM HİHOYYYYYYT
:lepi::enbuyukkk:a.s. :lepi: hihoyyyt
Demekki benim rep gücüm 50 -tatlicadiarzu-
valla pek hoşuma gittii .canımın sıkıntısı gecti kız ayyyyyyyyyyy cok mutluyum beya..kedi gibi bakar dururdum puanlaraşu fakiride sevindirdin puan fakirini beya :lepi:
nur1835 hoşgeldin canım, bol paylaşımlı kilo vermeler...
canımmm cok tesekkur ederım bı de benı gorsen ay bı aptal oldum esımde gıdıp gelıp opuyo sarılıo kucagıma yatıyo aman bı ıyı oldu o da sapıttı gulsem mı aglasammı bılemedım
.. yani o yüzden dedim ya sapıttım diye.öle bi yazmışınki aptallaştım..inşALLAH HER ŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR..yani kendin bi rahatsızlık için gitsen anlıycamda olaya bak yani-tatlicadiarzu- neyse her şerde bi hayır var derler...sıkma canını mucukkkkkkkkkkkk
canımmm bılmeden kırdıysam kusurabakma amin cokkk tesekkur ederımm yanı dedıgınız gıbı herseyde bı hayır vardır tamamen taseduf olan bı sey
cevap veren arkadaslarıma tesekkur edıyorum.. iyi geldi
kızlar bu puan olayı ne