Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ne desem bilmem kinaniknanikSelam millet ben geldim... şakkıdı şakkıdı Çok klasik bir giriş oldu ama idare edin artıkın.. sengözlerimebaksanab
Beni de aranıza alın lütfeeennnnnn. senağlama ( Bonus len oluyo mu iyi yalvarıyo muyum?kaydirigubbakcemile3 Çaktırma ortak olduğumuzu anlamasınlar:1ninca: )
Ya ben ne kadar zamandır dışlamışım kendimi burdan hee:tomatobu bana ). Özlemişim buraya yazmıyı.
Oyyy balım benim :asigim: :1hug: a.s. cimcimee bak ben bu nurun velisiyim.Listeye ekleyebilirmisin onuda :Saruboceq: :Saruboceq:
canım çok geçmiş olsu sanada..yeni okudum.ama kötü bişey çıkmayacak ben inanıyorum......tesekkur ederım Bonuscum :)
bu gecelık benden bu kadar pek tadım yok lısteye yıne gırmek ıstıyorum haber ola :)) herkese ıı geceler
1-askito ve BUSE26:hooray::hooray::lepi:
2-xhüzünx:lepi::lepi:a.s.a.s.
3-elif80 ve asi renklera.s.a.s.
kızz hüzün ilk bu yola başladıgımızda listenin en agır topları bizidik
valla yavaş ça sıyrılıyozmu ne kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5 velim benim a.s.
Teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldum. :lepi:
evvet kızlar ben geldim günü biraz kötü kapattım bugün misafir geldi aman ya 1dilim kek yedim melet ne güzel kokuyo öldüm daha yemmemk için dayanamadım valla sonrada cadı kızımın üstüne sıcak çay döküldü yandı bacağı kolu suya tutum şeker döktüm üstüne şimdi bişey kalmadı şekeride kayınvalidem demişti nerden geldi aklıma anlamadım kızn ağlamasından acayip panik yaptım sonrada hırsımdan 1 tabak sulu köfte yedim kendimi kötü hissetim elim ayağım boşaldı keşke yemeseydim senağlama
şimdik uyuyo cadı bende kafamı dağıtayım dedim azcıkın biraz sonrada koca gelir yemek gene off offf evde dön dur ev hanımlığı zor işmiş çalışmak en güzeli işleyen demir pas tutmaz diye boşa demezlerkaydirigubbakcemile2
kilo verenlere çok sevindim iyiki varsınız çok mutlluyum sizlerle olamktan Şeniz
kazada ölenlere çok üzüldüm allah rahmet etsin mekanları cennet olsunnnnn
nur1835 hoşgeldin canım, bol paylaşımlı kilo vermeler...
ixsirim senin verdiğin isim varya o isimde kimse yok canım muhtemelen evlenmiş, soyadı değişmiştir. Onu bilsen bulurum.
Bütün rep'ler ixsir e... Oleyyyyyy
:roflol::roflol: Puan sana feda olsunda öyle istediğim kadar veremiyon kızım delikafadulden
Eyle babanın puanımı herkese veriyon :roflol:
canım geçmiş olsun cicikuşu öp bizim yerimize Şeniz bu arada canım boşver yedikelrine takma stresin sana getirdiği zararları en aza indirgedin sinirlerini yıpratmadan boşverrrrr sen en alasını verip hepimizi şaşırtırsın delikafadulden öpüldün canımmmm. galiba senle ben hemen hemen aynı başladık aldın gittin başını aştın kendini valla sen :lepi: güya nisanın onbeşine kadar beş kilo verecektin ama daha nisana 4 gün var. sendin dimi nisanın 15 ne kadar beş kilo verebilsem diyen :uhm:
busem sağol.olabilir belki evlenmiştir .5 yıl filan oldu irtibatımız koptu.nasip belki bir gün bir yerde bulurum.bellimi olur :Saruboceq:
cok teşekkürler nurcum..heralde 62 olmamada sen sebeb oldun... valla cok hoşuma gitti bu işŞeniz
valla bonuscum cocukluma inipte yapacagın terapiden iyi geldi bu ..belkide cocuklumda cok puan alamazdım derslerden etkisi varmı acep..-tatlicadiarzu-
bak yine bağlantıyı kurdumm CADIARZU :enbuyukkk:
bu arada başımız sağolsun yaa gerçekten çok üzüldüm sabahtan beri o soğuk aklıma geliyor bide adamın telefondaki sesi gözgöregöre donarak öldülerr. Allah rahmet etsin inşallah tabi takdiri ilahi alacak nefes bu kadarmış malesef:1no2: