Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkur ederım Bonuscum :)

bu gecelık benden bu kadar pek tadım yok lısteye yıne gırmek ıstıyorum haber ola :)) herkese ıı geceler

Selam millet ben geldim... şakkıdı şakkıdı Çok klasik bir giriş oldu ama idare edin artıkın.. sengözlerimebaksanab

Beni de aranıza alın lütfeeennnnnn. senağlama ( Bonus len oluyo mu iyi yalvarıyo muyum?kaydirigubbakcemile3 Çaktırma ortak olduğumuzu anlamasınlar:1ninca: )

Ya ben ne kadar zamandır dışlamışım kendimi burdan hee:tomato:KK43:bu bana ). Özlemişim buraya yazmıyı.
valla ne desem bilmem kinaniknanik

Oyyy balım benim :asigim: :1hug: a.s. cimcimee bak ben bu nurun velisiyim.Listeye ekleyebilirmisin onuda :Saruboceq: :Saruboceq:

rk çok israr ettiniz ekliyim bari...naniknaniknaniknanik

bu arada nur cum kilonu bildirirmisin ona göre yazıcam

Bende kaçıyorum mirmirmirmir çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum :1hug: cimcimem senide öpüyorum eline koluna bacağına falan sağlık -tatlicadiarzu- o kadar uğraşıyon a.s.

İyi geceler şimdiden a.s.

Nur çıktı kilosunu ben bildirem tam tamına ne eksik ne de fazla laelaelaelaelae 70 kg

çok canım sıkkın çooooooooooook.........kavga ettik eşimle...offffffffffffffffffffffffffff

cimcimem sıkma canını yaa paylaşmak istersen dinleriz

offf anca yazdıklarınızı okumayı bitirdim yorum yazamıyorum tektek kızlar kusuruma bakmayın. helikopter kazasında özellikle pilot ve muhabire ayrıca üzüldüm:KK43: hepsine allah rahmet eylesin. hayat bu işte günlük telaşların peşinde koşarken bi debakıyoruz bitivermiş.kacişim yarın tartılacak bakalım ne olmuş:)

tablo4.jpg

1-askito ve BUSE26:hooray::hooray::lepi::nazar::nazar:

2-xhüzünx:lepi::lepi:a.s.a.s.:nazar::nazar:

3-elif80 ve asi renklera.s.a.s.:nazar::nazar:

slm kizlar cok heyacanla girdim topige ama cok moralim bozuldu hep talihsizlikler benim basima geliyor cok üzüldüm senağlama listeye bir bakin listede tek 3.cü benim ama ne yazik ben yokum ilk ücte senağlama :çok üzgünüm:

Cimcimem 3. ye mutluyuz'u yazacağına asirenkler ve elif80'i yazmışsın canım benim.Arkadaşlar üzülmüşler düzelt istersen.Haksızlık olmasın demi ama kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile5 velim benim a.s.

Teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldum. :lepi:

canım hoşgeldin aramıza valla topik kopuyor vazgeçemicen burdan haberin olsun.delikafadulden dikkat tüm zamanlarım en alışkanlık yapan topiği:roflol:

hele bide velim bonus muş valla kırıyor bazen bizi bu bonus iyi yere kapat attın heeee kaydirigubbakcemile3

evvet kızlar ben geldim günü biraz kötü kapattım bugün misafir geldi aman ya 1dilim kek yedim melet ne güzel kokuyo öldüm daha yemmemk için dayanamadım valla sonrada cadı kızımın üstüne sıcak çay döküldü yandı bacağı kolu suya tutum şeker döktüm üstüne şimdi bişey kalmadı şekeride kayınvalidem demişti nerden geldi aklıma anlamadım kızn ağlamasından acayip panik yaptım sonrada hırsımdan 1 tabak sulu köfte yedim kendimi kötü hissetim elim ayağım boşaldı keşke yemeseydim senağlama
şimdik uyuyo cadı bende kafamı dağıtayım dedim azcıkın biraz sonrada koca gelir yemek gene off offf evde dön dur ev hanımlığı zor işmiş çalışmak en güzeli işleyen demir pas tutmaz diye boşa demezlerkaydirigubbakcemile2

kilo verenlere çok sevindim iyiki varsınız çok mutlluyum sizlerle olamktan Şeniz
kazada ölenlere çok üzüldüm allah rahmet etsin mekanları cennet olsunnnnn

canım geçmiş olsun cicikuşu öp bizim yerimize Şeniz bu arada canım boşver yedikelrine takma stresin sana getirdiği zararları en aza indirgedin sinirlerini yıpratmadan boşverrrrr sen en alasını verip hepimizi şaşırtırsın delikafadulden öpüldün canımmmm. galiba senle ben hemen hemen aynı başladık aldın gittin başını aştın kendini valla sen :lepi: güya nisanın onbeşine kadar beş kilo verecektin ama daha nisana 4 gün var. sendin dimi nisanın 15 ne kadar beş kilo verebilsem diyen :uhm:

nur1835 hoşgeldin canım, bol paylaşımlı kilo vermeler...

ixsirim senin verdiğin isim varya o isimde kimse yok canım muhtemelen evlenmiş, soyadı değişmiştir. Onu bilsen bulurum.

busem sağol.olabilir belki evlenmiştir .5 yıl filan oldu irtibatımız koptu.nasip belki bir gün bir yerde bulurum.bellimi olur :Saruboceq:

Bütün rep'ler ixsir e... Oleyyyyyy

cok teşekkürler nurcum..heralde 62 olmamada sen sebeb oldun... valla cok hoşuma gitti bu işŞeniz
:roflol::roflol: Puan sana feda olsunda öyle istediğim kadar veremiyon kızım delikafadulden

Eyle babanın puanımı herkese veriyon :roflol:

valla bonuscum cocukluma inipte yapacagın terapiden iyi geldi bu ..belkide cocuklumda cok puan alamazdım derslerden etkisi varmı acep..-tatlicadiarzu-
bak yine bağlantıyı kurdumm CADIARZU :enbuyukkk:

bu arada başımız sağolsun yaa gerçekten çok üzüldüm sabahtan beri o soğuk aklıma geliyor bide adamın telefondaki sesi gözgöregöre donarak öldülerr. Allah rahmet etsin inşallah tabi takdiri ilahi alacak nefes bu kadarmış malesef:1no2:

bu arada başımız sağolsun yaa gerçekten çok üzüldüm sabahtan beri o soğuk aklıma geliyor bide adamın telefondaki sesi gözgöregöre donarak öldülerr. Allah rahmet etsin inşallah tabi takdiri ilahi alacak nefes bu kadarmış malesef:1no2:

canım geçmiş olsun cicikuşu öp bizim yerimize Şeniz bu arada canım boşver yedikelrine takma stresin sana getirdiği zararları en aza indirgedin sinirlerini yıpratmadan boşverrrrr sen en alasını verip hepimizi şaşırtırsın delikafadulden öpüldün canımmmm. galiba senle ben hemen hemen aynı başladık aldın gittin başını aştın kendini valla sen :lepi: güya nisanın onbeşine kadar beş kilo verecektin ama daha nisana 4 gün var. sendin dimi nisanın 15 ne kadar beş kilo verebilsem diyen :uhm:

saol tatlımda sen niye böle bi durakladın tartıdan dolayımı eski tartına göre kaç vermiş oluyosunn ben deildim ama nisandaa memlekete gitmeyi düşünüyorum 85 falan olsam iyi olacak vallahi:sm_cool:

busem sağol.olabilir belki evlenmiştir .5 yıl filan oldu irtibatımız koptu.nasip belki bir gün bir yerde bulurum.bellimi olur :Saruboceq:

cok teşekkürler nurcum..heralde 62 olmamada sen sebeb oldun... valla cok hoşuma gitti bu işŞeniz

valla bonuscum cocukluma inipte yapacagın terapiden iyi geldi bu ..belkide cocuklumda cok puan alamazdım derslerden etkisi varmı acep..-tatlicadiarzu-
bak yine bağlantıyı kurdumm CADIARZU :enbuyukkk:

ixsircim yaff benide repleyin yaf delikafaduldennasılmış tadı bende merak ettim :roflol: açlıktan artık rep yicezzzz:1shok::roflol:

evet canım ya inan o spkerin yardım sesini ilk dinlediğimde yani perşembe akşamı gözümden yaşlar aktı..ALLAH rahmet eylesin.cok zor.......yaşıycaktı ama ama hep amalar olacak yakınlarının içinde ALLAH yardım etsin sabır versinn

X