Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya biri bana anlatsın mesala buse 250 mesaj yazmış ama puan 12
hüzün 532 puan100 küsür..
secille aşa yukarı aynı dönemde girdik onunki 40 küsür
neye göre kim degerlendiriyo..niye bana yokkk((((((((
evvet kızlar ben geldim günü biraz kötü kapattım bugün misafir geldi aman ya 1dilim kek yedim melet ne güzel kokuyo öldüm daha yemmemk için dayanamadım valla sonrada cadı kızımın üstüne sıcak çay döküldü yandı bacağı kolu suya tutum şeker döktüm üstüne şimdi bişey kalmadı şekeride kayınvalidem demişti nerden geldi aklıma anlamadım kızn ağlamasından acayip panik yaptım sonrada hırsımdan 1 tabak sulu köfte yedim kendimi kötü hissetim elim ayağım boşaldı keşke yemeseydim senağlama
şimdik uyuyo cadı bende kafamı dağıtayım dedim azcıkın biraz sonrada koca gelir yemek gene off offf evde dön dur ev hanımlığı zor işmiş çalışmak en güzeli işleyen demir pas tutmaz diye boşa demezlerkaydirigubbakcemile2
kilo verenlere çok sevindim iyiki varsınız çok mutlluyum sizlerle olamktan Şeniz
kazada ölenlere çok üzüldüm allah rahmet etsin mekanları cennet olsunnnnn
geçmiş olsun cnm
bari akşam herifle yememeye gayret et dayanamam diyosan salata yap kendine
busecim maşalah...
ya şimdi ben nası yetişcem sana yaklaştıkca kacıyon bi yerinde dur yaaakafamçokkarıştı
1-askito ve BUSE26:hooray::hooray::lepi:
2-xhüzünx:lepi::lepi:a.s.a.s.
3-elif80 ve asi renklera.s.a.s.
kızlar neler oldu bılmıyorum sabah hemen cıkmak zorunda kaldım evde ustalar vardı onları bırakıp annemı doktora goturdum..
ultrasonu vardı guatr ıcın ultrasonu yapan arkadasımdı geyık olsun dıe sana da bakayım dedı ALLAH ALLAH dıe dıe cektı sonra hemen baska bı doktora yolladı o da ALLAH ALLAH dedı :) sinir oldum en sonunde ne bu dedım guuya annemden suphelendık o ıyı cıktı benı salı gunu
nukleer tıpa yolladılar.. kötu huylu 2 tane kist ve ufaklı 3 tane soguk nodul cıktı
kansere cevırebılır dedı ayyyyyyyy cok sınırlerım bozuk ozetle anlatıyorum yanı daha neler geldı basıma
Geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme. Benim hayatta bir laf çok hoşuma gider
Ne ye inanırsan onunla karşılaşırsın......
Bunu aklından çıkarma canım.
kızlar neler oldu bılmıyorum sabah hemen cıkmak zorunda kaldım evde ustalar vardı onları bırakıp annemı doktora goturdum..
ultrasonu vardı guatr ıcın ultrasonu yapan arkadasımdı geyık olsun dıe sana da bakayım dedı ALLAH ALLAH dıe dıe cektı sonra hemen baska bı doktora yolladı o da ALLAH ALLAH dedı :) sinir oldum en sonunde ne bu dedım guuya annemden suphelendık o ıyı cıktı benı salı gunu
nukleer tıpa yolladılar.. kötu huylu 2 tane kist ve ufaklı 3 tane soguk nodul cıktı
kansere cevırebılır dedı ayyyyyyyy cok sınırlerım bozuk ozetle anlatıyorum yanı daha neler geldı basıma
canım geçmiş olsun...busenin dediği gibi iyi düşün iyi şeyle karşılaş......ne yazcamı sapıttım -tatlicadiarzu-
Yok yok kesin çocukluğa inmemiz lazım -tatlicadiarzu-
canım geçmiş olsun...busenin dediği gibi iyi düşün iyi şeyle karşılaş......ne yazcamı sapıttım -tatlicadiarzu-
cnm şimdi msj ların sol üst köşesinde tarih saat var
sag üst köşede rakam ve giri bir simge var
işte o simgeye tıkladıgında o msj la ilgili yoruma katılıyorum yada katılmıyorum
var işte ordaki yorum msj sahibine puan olarak geliyor
kullanıcı paneline girdigindede altta aldıgın itibar puanları yazar kim ne yazmış yorumu ne
]yani şimdi ben mesela senin yazına tıklayıp yoruma katılınca puan verebiliyommu.kız o zaman sizi puan manyaa yaparım walla tabü süzde benü-tatlicadiarzu-
canımmm cok tesekkur ederım bı de benı gorsen ay bı aptal oldum esımde gıdıp gelıp opuyo sarılıo kucagıma yatıyo aman bı ıyı oldu o da sapıttı gulsem mı aglasammı bılemedım
.. yani o yüzden dedim ya sapıttım diye.öle bi yazmışınki aptallaştım..inşALLAH HER ŞEY ıSTEDıĞıN GıBı OLUR..yani kendin bi rahatsızlık için gitsen anlıycamda olaya bak yani-tatlicadiarzu- neyse her şerde bi hayır var derler...sıkma canını mucukkkkkkkkkkkk