arkadaşlar listede yokum(((( 111.7 den 110.6 ya boşuna mı düştüm ağlarım bakkkkkk ))))))
...............,ardındanda bir bebek pırtlatacam:))şuan hamile degilimm amann yanlış anlaşılmasınn hala zeynep isminde hamile olan kim cıkmadı valla:)):teytey:öle canımcım kilo işi sabır işi inşalah verecegiz.a.s.:enbuyukkk:
gönceki haftada bende kilomu kordum diye aynı göbegi attım anlıyorums senikız hala hastalanmadım...8 gün geçti...acayip şişti elim ayağım....çok ödem yaptı vücudum..ben almadım diye göbek atıcam nerdeyse...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
........gülüm yaa tütüttüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşlahhhh PİPPPPP kaşı nazar degmesin çok kilo vermişin:lepi:
valla ebn o işle ugraşmıyorum her seferinde ynisini yapıyorum degişik degişik nasılsa bedava kaydirigubbakcemile3peki degistirme islemleri nasil olacak ???
yettim gariiiii
70,7 :dance::dance:
çizelgeyi yaptığın sitenin linkini kaybetme canım ordan değiştirebilirsin herseferinde aynı yeri açıyor zaten yerimsenibensecil cim sen ne diyorsun nasil yapacam bu cizelgede degistirme islemini???
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn teşekkürleeerrrrrrrrr delikafadulden:dance::1hug:
tebrikerl canımmmmmdelikafadulden
başımız sag olsun kızlar
şimdi haberlerde okudum düşen helikopteri, bulmuşlarr
6 can içindee
muhabirin sesi kulaklarımdaa çınlıyorr çok üzüldüm
allah yakınlarına sabır versin
secil cim sen ne diyorsun nasil yapacam bu cizelgede degistirme islemini???
evvet kızlar ben geldim günü biraz kötü kapattım bugün misafir geldi aman ya 1dilim kek yedim melet ne güzel kokuyo öldüm daha yemmemk için dayanamadım valla sonrada cadı kızımın üstüne sıcak çay döküldü yandı bacağı kolu suya tutum şeker döktüm üstüne şimdi bişey kalmadı şekeride kayınvalidem demişti nerden geldi aklıma anlamadım kızn ağlamasından acayip panik yaptım sonrada hırsımdan 1 tabak sulu köfte yedim kendimi kötü hissetim elim ayağım boşaldı keşke yemeseydim senağlama
şimdik uyuyo cadı bende kafamı dağıtayım dedim azcıkın biraz sonrada koca gelir yemek gene off offf evde dön dur ev hanımlığı zor işmiş çalışmak en güzeli işleyen demir pas tutmaz diye boşa demezlerkaydirigubbakcemile2
canımcım gecmiş olsun okuyunca ben bile burdan panik oldum...en korktugum
şeydir.yeni evliyken eşimi demlikle yakmışlıgım varda korkarım -tatlicadiarzu-
işte hep can sıkıntısından kacırıyoruz..bazıları anlatıyoda kızınca sinirlenince aklıma yemek gelmez diye.benimde aklımdan cıkmıyo ya nası iş bu laelaelaelaelae
saolasın ixsirciğim ya olacağı varmış yani her halikarda olan gene bana kalori oldu:):)