Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olucak olucak Allahu teala kuranı kerimdede aceleciliğn bize getirdiği yanlışlar yüzünden hayatımız bi bakımada mahvoluyor malesef hangi ayet olduğuu hatırlamıyorum. sonuçta gece kış geldimi ertesi gün hemen bahar bahar geldimi hemen ardından yaz gelmiyor. herşeyin zamanı var vve zamanla oluşuyor bize kalan gereklerini yerine getirmek ve sabretmek kalıyor. hernekadar sabretmek zor olsadakafamçokkarıştı

günaydınn bacılarr

arkamdan fatiha okumayı unutmayın sakın 108.5 çıktım tartıdaa

tüh ya verdigin kiloyu geri almak kadar kötü bişe yok valla çok üzgünümm .....

günaydınn bacılarr

arkamdan fatiha okumayı unutmayın sakın 108.5 çıktım tartıdaa

tüh ya verdigin kiloyu geri almak kadar kötü bişe yok valla çok üzgünümm .....
heralde öyledir bende fazla çıktım 101.700 2 haftadır veremiyorum benim kilo vermesi durakladı heralde çok canım sıkılıyo yarın doktor ne diycek bakalım:teselli::ecrin_bebek:

benimki durma deyil sanırım ççünkü böyle olacagını biliyordum
önlenemez bir yeme istegi tüm hafta boyunca yakamı bırakmadı

nursena tavarish cedric dilara
söleyin anacıklarım kilolalrınızı
kilo veren birilerini görüp moral bulmam lazım

günaydiiin kizlaar,

ya ben takip ediyorum yazdiklarinizi ayni zamanda söyle bir cizelge eklemek istiyorum ama beceremiyorum. Nasil yapacam onu ben ya???
Benim kilom 108 idi 1 ay önce sonra lahana corbasi hep yemege basladim. Taze lahana dan pisiriyordum hep. Güzeldi aslinda tadi fena degildi. Bikmamistim daha ama... Kizlar ben calistigim icin yetistiremiyordum. Aksama kadar calis sonra eve gel... ev isine mi yetiseyim; kizin dersine mi; onlara pisirmek var e bide üstüne üstlük bu corbayi pisirmek.... of yaaaa
Hii, iste ben bir bucuk hafta da lahana corbayla 4 kilo vermistim (biliyorsunuz ilk etapta insan cok cabuk veriyor sonra ama yavasliyor... hele bu kilo da -tatlicadiarzu- )
Sonra biraktim iste yapamadim artik su corbayi... ne güzel 104 e inmistim. Simdi yine bu sabah tarildim 105.6 :1no2:

ya internette baktım sebze suyunu falan sıkıp içiyomuşun 8 gün ıyyyy sabah ıspanak suyu falan ben hayatta yapamam başka bi şey yok 8 gün sonrada lavman var mış aman boş verrr dedlerimiz lavmanmı yapmış uzun yaşamışlar hormonlu yiye yiye oluyo hastalıklar

Dedelerimizin lavman yapmasına gerek kalmamışki böyle hormonlu şeyler yemiyolarmış.Kladıki bu temizlikten sonra insan kendine daha bi özem göstermeli.

doğru söylüyor boşaltım sistemini tembelleştiren bir olay.şu küçük tüplerden bahsediyordun sanırım.onlar hastalık döneminde tuvalete çıkamayan insanların günlük boşaltma işlemi için kullanılıyor.maden suyu bile çok kullanıldığında pankreası filan tembelleştiriyormuş.

Sadece bir hafta yani o kadar zararlı şey yapıyoruz onları hiç düşünmüyoruz lavmana takıldık :uhm: zararlı bakterilerin parazitlerin gittiği gibi faydalı canlılarda gidiyor tabi bu kaçınılmaz ama vücut kendini yeniliyor.
canlarım ben bunu araştırdım nette amerikalı bir doktorun önerisi ve bunu aslında bizim eski tabipler bulmuşlar zaten bu ayın dünya üzerindeki etkilerine yani manyetik etkilerine göre yapılan bişey herzaman yapılacak bişey değil ve ilk yapılan lavman normal lavman ama oda en son yapılacak şey asıl temizliği yapan sebze ve meyve detoksları ve zeytinyağı+limon bunları yaptıktan sonra yedinci günündemi ne lavan yapılıyor ve birgün yapılıyormuş okadar. ve sağlık açısından çok iyiymiş. ya düşünsenenize depresyondan nefes almaya kadar bir çok rahatsızlığa ve insanı rahatsız eden biçok şeyi normale döndürüyormuş

Bu yapılan sulu lavman canım bu temizlikte amaç kilo vermek değil zaten ayın çekim gücüne göre yapıldığı için hem bedenen hem ruhen temizlik oluyo ben yapmadım kendim ama akrabalardan yapanlar var ve gerçekten memnun kaldılar.

benimki durma deyil sanırım ççünkü böyle olacagını biliyordum
önlenemez bir yeme istegi tüm hafta boyunca yakamı bırakmadı

olsun arada vücut istiyo yoksa hastalanırsın allah korusun takma aşkım ya haftaya daha güzel olacak moral bozuk başlayınca bütün hafta öle gidiyo sıkma tatlı canını:eek:klava:

günaydiiin kizlaar,

ya ben takip ediyorum yazdiklarinizi ayni zamanda söyle bir cizelge eklemek istiyorum ama beceremiyorum. Nasil yapacam onu ben ya???
Benim kilom 108 idi 1 ay önce sonra lahana corbasi hep yemege basladim. Taze lahana dan pisiriyordum hep. Güzeldi aslinda tadi fena degildi. Bikmamistim daha ama... Kizlar ben calistigim icin yetistiremiyordum. Aksama kadar calis sonra eve gel... ev isine mi yetiseyim; kizin dersine mi; onlara pisirmek var e bide üstüne üstlük bu corbayi pisirmek.... of yaaaa
Hii, iste ben bir bucuk hafta da lahana corbayla 4 kilo vermistim (biliyorsunuz ilk etapta insan cok cabuk veriyor sonra ama yavasliyor... hele bu kilo da -tatlicadiarzu- )
Sonra biraktim iste yapamadim artik su corbayi... ne güzel 104 e inmistim. Simdi yine bu sabah tarildim 105.6 :1no2:

105.6 ile seni cimcimeye bildiriyorum bu hafta ki listeye girersin
istersen hedef kilonu başlangıç kilonu şimdiki kilonu yaz en sana yapıyım
sende kopyalar yapıştırırsın kilove dogum takip çizelgesenin oldugu yere

kızlar günaydın çitolcüğüm yaz güzelim 100,6 :KK70::KK70: bunada şükür dün tartıldım 100,2 idi ya tartım bozuluyo yada şişlik oldu bilemiyom benim için bugünkü rakam geçerlidir:):):)

günaydiiin kizlaar,

tatlım hoşgeldin şu lahana çorbasını bi en içemiyom yaa suyunu içiyomda çorbasını sevmedim içinde kereviz var die sanırım:):)

olsun arada vücut istiyo yoksa hastalanırsın allah korusun takma aşkım ya haftaya daha güzel olacak moral bozuk başlayınca bütün hafta öle gidiyo sıkma tatlı canını:eek:klava:

ehh cnm sıkmamak elde deyil
o kadar ugraşıyoz geri olması felaket
ama yedim yaa tutamadım kendimi
öyle böyle bşi deyil vallaa durduramadım kendimii

kızlarrrrr kilo bildiriminizi yapsanıza yaaa çok merak ettim ixsir nursena tavarish e burdasınızz dilara sen yaptın:):)

önceki sayfaları sonra okuyun :):)

citol cum benim hedef kilom 65. Ve dedigim gibi 108 ile baslamistim ama istersen bugünkü rakamla basliyalim 105.6. Bide hangi tarih lazim dedin???

X